foto bij post van narcisme.blog VKoN met als titel

 

Je hebt natuurlijk veel geduld nodig om een succesvolle activiteit starten.

 

Maar wie zegt dat een 20-jarige meer geduld heeft dan een 30-jarige. Een 30-jarige dan een 40-jarige.

Er zijn zoveel 40-jarigen die nog het gevoel hebben dat ze 20 jaar zijn. Kortom met de juiste attitude en een pak ervaring kun je een zinvolle activiteit starten zelfs als je meer dan 60 jaar bent.

Je bent nog geen 71 jaar dus het is nog niet gedaan met je om een zinvolle activiteit te starten.

Gezien je ongeduld, ben je feitelijk nog vrij jong van mentaliteit. De combinatie van geduld en veel werken is echter heel goed. Je hebt dan een lange termijn visie.

Wie zegt dat je niet meer dan 60 jaar oud kunt zijn en starten met het uitbouwen van een succesvol online team. Ondertussen kun je je leven van uw dromen hebben?

Sommigen kiezen dan een coaching cursus te starten zijn.  Voor weer anderen kan dat met een klein bedrijfje starten zijn via eBay. Velen kiezen voor het online schrijven van een boek worden, of een blog onderhouden.

Wie zegt dat je niet kunt starten met een nieuwe relatie als je 80 jaar bent en een zinvolle activiteit starten?

Maar niet als je aan dementie lijdt natuurlijk. Je kunt er wel je kinderen mee ambeteren die al naar de erfenis zaten te lonken. hahaha

Er is werk aan de winkel als je onafhankelijk van de narcist wil worden dl3

Ik ken Bill en die is 74 jaar jong. Zeer verstandig en dat is de reden waarom ik verwijs naar hem als een “Wijsheid Houder” …

Want niet alleen is hij verstandig en volwassen. Hij heeft ook altijd al zoveel ongelooflijke waarde gedeeld  op sociale media.

Nu 1 jaar later ben ik zo trots om getuige te zijn van mijn groeiend lezers publiek en de verschillende mensen die in de ondersteuningsgroepen komen dankzij het volgen van zijn advies.

Maar Bill is een collega die een duidelijk plan heeft voor online marketing vandaag.

Voor mij is dat duidelijk dat narcisme.blog een platform kan worden waar Annemie mee verder kan doen, als ik te oud ben. Zij  is 12 jaar jonger. Zij gaat ook binnenkort afgestudeerd zijn orthopedagogie. Zij mag in die zin wel coaching geven.

Nu wat Bill betreft  hij heeft zijn leidende positie verdiend door zoveel anderen te helpen. In dat proces heeft hij zelf meer dan $ 20.000 verdiend.

Bill werkt in de USA. Kun je ook online met coaching ook veel meer doen dan hier in België.

Ik ben tevreden met het aantal boeken dat ik verkoop. Maar in de USA is life-coaching een booming business. Terwijl ik weinig mensen zie die in het Nederlandstalige gebied met Nederlandstalige coaching veel resultaten behalen.

Ongeacht of je 18 jaar oud bent zoals sommige Youtubers, en Instagrammers. Bill is er 70 en doet het ook vrij goed.

Uw herstel op te starten met persoonlijke verantwoordelijkheid

Wanneer u een brandend verlangen hebt, en bereid bent om actie  te ondernemen met een zinvolle activiteit starten in de richting van uw dromen … en onafhankelijk te worden van de narcist …

Ons doel en missie is de ontwikkeling van het meest gelukkige ondersteuningsteam voor volwassen kinderen van narcisten, of ex-partners van narcisten dat ooit bestaan heeft ​​…

Misschien wil je wel schrijven?

Een boek zoals Weggegomd is niet verdwenen zoals Hilde Jacobs.

En in dat proces de mensheid uit de sluimer van de Matrix te wekken en zijn eigen narcistische neigingen te verslaan.

Wij zijn hier om u te machtigen om te stappen naar je dromen.

Sta ons toe om dat te doen.

Schrijf je nu in om mij te volgen.

De resultaten van sommigen online activiteiten zijn niet typisch.

In toekomstige artikels zal ik je meer verhalen over de tegenpool van een narcistisch kenmerk namelijk  meditatie en veerkracht en solidariteit om je innerlijke en sociale krachten te activeren en je te verbinden met het goddelijke op een manier waarvan je niet wist dat het bestond.

Kennis is macht en toegepaste kennis is VRIJHEID, deel deze website met iedereen die je kan en help dit bewustzijn te verspreiden onder uw collega’s en vrienden.

Voor meer informatie om anderen te ontwaken en de verandering te realiseren die u wilt zien en leren in deze wereld volg mij.

Ik kijk er echt naar uit naar het lezen van uw commentaar. Ik antwoord graag.

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!