Een zinvolle activiteit kun je starten ook al ben je 66 jaar. VKoN

Je hebt natuurlijk veel geduld nodig om een succesvolle activiteit starten.

Maar wie zegt dat een 20-jarige meer geduld heeft dan een 30-jarige. Een 30-jarige dan een 40-jarige.

Er zijn zoveel 40-jarigen die nog het gevoel hebben dat ze 20 jaar zijn. Kortom met de juiste attitude en een pak ervaring kun je een zinvolle activiteit starten zelfs als je meer dan 60 jaar bent.

Je bent nog geen 71 jaar dus het is nog niet gedaan met je om een zinvolle activiteit te starten.

Gezien je ongeduld, ben je feitelijk nog vrij jong van mentaliteit. De combinatie van geduld en veel werken is echter heel goed. Je hebt dan een lange termijn visie.

Wie zegt dat je niet meer dan 60 jaar oud kunt zijn en starten met het uitbouwen van een succesvol online team. Ondertussen kun je je leven van uw dromen hebben?

Sommigen kiezen dan een coaching cursus te starten zijn.  Voor weer anderen kan dat met een klein bedrijfje starten zijn via eBay. Velen kiezen voor het online schrijven van een boek worden, of een blog onderhouden.

Wie zegt dat je niet kunt starten met een nieuwe relatie als je 80 jaar bent en een zinvolle activiteit starten?

Maar niet als je aan dementie lijdt natuurlijk. Je kunt er wel je kinderen mee ambeteren die al naar de erfenis zaten te lonken. hahaha

Er is werk aan de winkel als je onafhankelijk van de narcist wil worden dl3

Ik ken Bill en die is 74 jaar jong. Zeer verstandig en dat is de reden waarom ik verwijs naar hem als een “Wijsheid Houder” …

Want niet alleen is hij verstandig en volwassen. Hij heeft ook altijd al zoveel ongelooflijke waarde gedeeld  op sociale media.

Nu 1 jaar later ben ik zo trots om getuige te zijn van mijn groeiend lezers publiek en de verschillende mensen die in de ondersteuningsgroepen komen dankzij het volgen van zijn advies.

Maar Bill is een collega die een duidelijk plan heeft voor online marketing vandaag.

Voor mij is dat duidelijk dat narcisme.blog een platform kan worden waar Annemie mee verder kan doen, als ik te oud ben. Zij  is 12 jaar jonger. Zij gaat ook binnenkort afgestudeerd zijn orthopedagogie. Zij mag in die zin wel coaching geven.

Nu wat Bill betreft  hij heeft zijn leidende positie verdiend door zoveel anderen te helpen. In dat proces heeft hij zelf meer dan $ 20.000 verdiend.

Bill werkt in de USA. Kun je ook online met coaching ook veel meer doen dan hier in België.

Ik ben tevreden met het aantal boeken dat ik verkoop. Maar in de USA is life-coaching een booming business. Terwijl ik weinig mensen zie die in het Nederlandstalige gebied met Nederlandstalige coaching veel resultaten behalen.

Ongeacht of je 18 jaar oud bent zoals sommige Youtubers, en Instagrammers. Bill is er 70 en doet het ook vrij goed.

Uw herstel op te starten met persoonlijke verantwoordelijkheid

Wanneer u een brandend verlangen hebt, en bereid bent om actie  te ondernemen met een zinvolle activiteit starten in de richting van uw dromen … en onafhankelijk te worden van de narcist …

Ons doel en missie is de ontwikkeling van het meest gelukkige ondersteuningsteam voor volwassen kinderen van narcisten, of ex-partners van narcisten dat ooit bestaan heeft ​​…

Misschien wil je wel schrijven?

Een boek zoals Weggegomd is niet verdwenen zoals Hilde Jacobs.

En in dat proces de mensheid uit de sluimer van de Matrix te wekken en zijn eigen narcistische neigingen te verslaan.

Wij zijn hier om u te machtigen om te stappen naar je dromen.

Sta ons toe om dat te doen.

Schrijf je nu in om mij te volgen.

De resultaten van sommigen online activiteiten zijn niet typisch.

In toekomstige artikels zal ik je meer verhalen over de tegenpool van een narcistisch kenmerk namelijk  meditatie en veerkracht en solidariteit om je innerlijke en sociale krachten te activeren en je te verbinden met het goddelijke op een manier waarvan je niet wist dat het bestond.

Kennis is macht en toegepaste kennis is VRIJHEID, deel deze website met iedereen die je kan en help dit bewustzijn te verspreiden onder uw collega’s en vrienden.

Voor meer informatie om anderen te ontwaken en de verandering te realiseren die u wilt zien en leren in deze wereld volg mij.

Ik kijk er echt naar uit naar het lezen van uw commentaar. Ik antwoord graag.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Schrijf in voor haar gratis workshop:http://bit.ly/MelanieMarch18

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • Begrippen Narcisme
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Beschrijvingen van ocpd en persoonlijkheidsstoornis kenmerken.

Obsessief-compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD). Obsessieve compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD) wordt gekenmerkt door een inflexibele naleving van regels of systemen of een affiniteit… Read More

 • afkicken van de narcist
 • complex trauma
 • narcissist
 • online training
 • Recent
 • zelfgenezing

Toxic Relationship Expert Reveals knowledge of narcissism

Do you have someone in your life, who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

 • communicatie
 • Nederland België Nederlandstalig
 • persoonlijke ontwikkeling
 • Recent
 • transformatie motivatie

Een dunne lijn tussen narcisme en vriendelijkheid voor jezelf.

Velen vinden het vermoeiend en uitdagend om van anderen te houden. Ze zijn bang om hun geest te openen en hun… Read More

%%footer%%