Een ondoorbreekbaar kinderlijk patroon om te geven?

Niemand ontsnapt aan de oneerlijkheid van het leven. Maar weinigen zijn een volledig monster.

De barmhartige Samaritaan zijn is goed. Door het leven gaan zonder ooit andermans behoeften te hebben onderkend en eerder  zijn eigen behoeften bevredigen is haast onmenselijk. Het is mogelijk dat dit of het tegengestelde een ondoorbreekbaar kinderlijk patroon.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie. Klik hier voor de volledige lijst met afbeeldingen en attributies:

https://link.attribute.to/cc/376220

Velen sterven van armoede.

Het zijn schrijnende toestanden in sommige delen van de wereld, en in sommige delen van een grootstad.

Er zijn veel plaatsen die beroep doen op de inspanning van vrijwilligers om er het leven te behouden of te geven (Artsen Zonder Grenzen bijvoorbeeld, christenen in Syrië die alle slachtoffers helpen).

Als er geen zo’n vrijwilligers meer zijn zien we snel dat in zulke gebieden de mensen onder dwang hun leven wordt afgenomen.

Heb ik ooit vrijwillig een stuk leven, tijd, geld, inspanning weggeven aan het leven van een ander?

Niet, omdat ze me daartoe gemanipuleerd hadden of als gewoonte van in mijn kinderjaren, omdat ik bij mijn ouderlijk gezin werd verwaarloosd of gemanipuleerd?

ALS IK DAT PATROON NIET KAN DOORBREKEN DAN ZAL IK VOOR ALTIJD HET SLACHTOFFER WORDEN.

Dagelijks kan iemand mijn tijd of leven of geld in beslag nemen zonder dat ik me er bij goed voel.

 

doe ik iets voor een ander vanuit een kinderlijk patroon
klik op de foto voor meer info

Daarom mijn keuze met besef:

Doe ik iets voor een ander vanuit een kinderlijk patroon dat ik in stand houd en niet kan doorbreken?

Weiger ik te kiezen als reactie op dit kinderlijk patroon?

Of is er een morele keuze om voor een ander te leven (niet vanuit een subjectief gevoel voor mezelf of voor een ander).

Als je bijkomende suggesties, vragen of oplossingen hebt dan hou ik er echt van om die te horen in de commentaren of als het meer persoonlijk is, contacteer me.

Sharing is caring.

Wanneer dit artikel op een of andere manier je heeft aangesproken, kun je dit aanbevelen door het te delen, zodat anderen het kunnen vinden.

Als je het slachtoffer bent geworden van narcistische mishandeling, weet dan dat je niet alleen bent en dat er een uitweg is. Als je iemand kent die eronder lijdt, geef dit artikel dan door.

Neem contact op met mij op Facebook voor meer informatie over hoe ik je kan helpen te genezen van misbruik in relaties, gezinnen en werkplekken. Bij contact in de hoofding vind je manieren om contact met me op te nemen als je coaching nodig hebt of een andere vraag.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Annemie-en-Johan-met-Milan-in-Amelscheid-forest-1_tiny-1080x720.jpg

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’.

Geef een reactie, vraag of antwoord.