Een ondoorbreekbaar kinderlijk patroon om te geven?

 

 

Niemand ontsnapt aan de oneerlijkheid van het leven. Maar weinigen zijn een volledig monster.

 

De barmhartige Samaritaan zijn is goed. Door het leven gaan zonder ooit andermans behoeften te hebben onderkend en eerder  zijn eigen behoeften bevredigen is haast onmenselijk. Het is mogelijk dat dit of het tegengestelde een ondoorbreekbaar kinderlijk patroon.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie. Klik hier voor de volledige lijst met afbeeldingen en attributies:

https://link.attribute.to/cc/376220

Velen sterven van armoede.

Het zijn schrijnende toestanden in sommige delen van de wereld, en in sommige delen van een grootstad.

Er zijn veel plaatsen die beroep doen op de inspanning van vrijwilligers om er het leven te behouden of te geven (Artsen Zonder Grenzen bijvoorbeeld, christenen in Syrië die alle slachtoffers helpen).

Als er geen zo’n vrijwilligers meer zijn zien we snel dat in zulke gebieden de mensen onder dwang hun leven wordt afgenomen.

Heb ik ooit vrijwillig een stuk leven, tijd, geld, inspanning weggeven aan het leven van een ander?

Niet, omdat ze me daartoe gemanipuleerd hadden of als gewoonte van in mijn kinderjaren, omdat ik bij mijn ouderlijk gezin werd verwaarloosd of gemanipuleerd?

 

ALS IK DAT PATROON NIET KAN DOORBREKEN DAN ZAL IK VOOR ALTIJD HET SLACHTOFFER WORDEN.

 

Dagelijks kan iemand mijn tijd of leven of geld in beslag nemen zonder dat ik me er bij goed voel.

 

doe ik iets voor een ander vanuit een kinderlijk patroon
klik op de foto voor meer info

Daarom mijn keuze met besef:

Doe ik iets voor een ander vanuit een kinderlijk patroon dat ik in stand houd en niet kan doorbreken?

 

Weiger ik te kiezen als reactie op dit kinderlijk patroon?

 

Of is er een morele keuze om voor een ander te leven (niet vanuit een subjectief gevoel voor mezelf of voor een ander).

Als je bijkomende suggesties, vragen of oplossingen hebt dan hou ik er echt van om die te horen in de commentaren of als het meer persoonlijk is, contacteer me.

Sharing is caring.

Wanneer dit artikel op een of andere manier je heeft aangesproken, kun je dit aanbevelen door het te delen, zodat anderen het kunnen vinden.

Als je het slachtoffer bent geworden van narcistische mishandeling, weet dan dat je niet alleen bent en dat er een uitweg is. Als je iemand kent die eronder lijdt, geef dit artikel dan door.

Neem contact op met mij op Facebook voor meer informatie over hoe ik je kan helpen te genezen van misbruik in relaties, gezinnen en werkplekken. Bij contact in de hoofding vind je manieren om contact met me op te nemen als je coaching nodig hebt of een andere vraag.

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”. Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Klik voor meer info

Dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze workshop is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan dit hele dag “healing event”.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

Wanneer je nu inschrijft krijg je bovendien de “50 Traits of a Narcissist Checklist” zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”. Dit biedt een uitstekend startpunt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een implicatie dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Annemie Persyn Declercq

Geef een reactie, vraag of antwoord.