Een narciste met seksuele partners zonder normen?

Seks en de narciste.

Als je een relatie hebt gehad met een narciste / sociopaat, is de kans groot dat je enkele zeer vreemde symptomen hebt gezien als het gaat om seks. Meestal zijn het seksuele partners zonder normen.

Als je bereid bent om de waarheid te zien.

Hoewel bekend is dat de meeste narcisten dit deel van hun masker en dit seksuele deel hebben geperfectioneerd om je erin te betrekken, was dat NIET steeds mijn persoonlijke ervaring.

Zij was absoluut een seksverslaafde die vijf keer of vaker per dag aan het masturberen was.

En zoals ik achteraf ontdekte, zou zij zeker seks hebben met iemand of met iets die het zou toestaan, gelijk wie.

Maar in mijn ervaring in het begin was zij erg gericht op zichzelf. Ze was onervaren in het behagen van iemand anders dan zichzelf. Gaande weg perfectioneerde ze haar techniek om aan trauma bonding te doen met mij.

VKoN informatie tools werktuigen voor slachtoffers van narcisme narcisme.blog, seksuele partners zonder normen
Anderen je laten dienen met narcistische seks

Alles willen ze meemaken.

Ik herinner me dat ik erg in de war was dat onze mannelijke hond zich onmiddellijk op het tapijt begonnen te wrijven, geil werd, wanneer zij thuis was.

Al die tijd staarde zij jammerend naar hem. In eerste instantie heb ik dit gedrag afgedaan als iets wat honden soms moeten doen. Maar zij zou daar staan ​​en glimlachen en hem verbaal aanmoedigen en geluiden maken alsof zij er seksueel plezier aan beleefde.

Misschien is dat normaal gedrag voor een mannelijke hond in Rusland, maar hier heb ik dat nog maar weinig gezien.

Ik ben geen expert.

Maar haar antwoord was absoluut NIET normaal.

Ik herinner me dat ik mijn hoofd schudde en dacht: “Ben ik echt getuige van dit?”

Achteraf en na het leren van alles wat ik tot nu toe heb geleerd over de narcist, kan ik duidelijk zien dat haar keuze van seksuele partners totaal geen normen had, mannelijk of vrouwelijk, oud of jong, etc. fysieke verschijning heeft niets te maken met haar keuzes, alleen bereidheid.

Ik denk niet dat dat iets typisch is voor een narciste. Maar ook narcisten kunnen het niet nalaten om grenzen van het fatsoenlijke te verleggen.

relaxed couple cuddling on wet sandy beach,seksuele partners zonder normen
Narcistische mannen jongeleren met seksuele partners: gevaar!
Photo by Gustavo Fring

Alles willen ze meegemaakt hebben.

Hoewel dit een enorme hindernis voor mij was om te accepteren, omdat het betekent dat zij niet alleen de hele tijd vals speelde, maar me blootstelde aan god-weet-wat.

Gelukkig heb ik me volledig laten onderzoeken toen ze uit mijn leven was, en heb ik er geen SOA aan overgehouden.

Eerlijk gezegd heeft het een belangrijke rol gespeeld in het helpen mijn beeld van haar te herdefiniëren en gestaag te wissen. De fake persona die zij me in het begin presenteerde en in de plaats ervan vervangen door het afschuwelijke monster die zij echt is.

En niet zozeer de moeder die alles deed voor haar dochter. Voor moeder en dochter ging het hem om zoveel mogelijk geld op de meest gemakkelijke manier.

Dat ze universitair was geweest? Dat was vals. Russen die naar St Petersburg hebben geweest spreken een ander soort Russisch wist een Mongoolse vriendin, die familie had in de hogere regionen van het apparaat, met te vertellen.

vrouw die lacht, seksuele partners zonder normen
Wat is het verband tussen seksverslaving en narcisme? Photo by Pixabay

Soms is het onder ogen zien van de harde waarheden de beste manier om die ketens te doorbreken.

Dan pas kunnen we onszelf bevrijden.

Jij bent zo’n speciaal persoon die zich ook wenst te bevrijden van elke vorm van verslaving. Dank u om je tijd te nemen om dit te lezen en te beluisteren.

Ik ben nieuwsgierig om te horen wat jij nog zou willen toevoegen.

Bedankt, zoals altijd om aardig en creatief te zijn in de reacties.

Aanverwante teksten.

foto van cover boek Sigmund weet wel raad met narcisten en wat ook zo bijzonder aan mij is...

Sigmund weet wel raad met narcisten en wat ook zo bijzonder aan mij is…

Je bent wat je doet EBOOK Tooltip Van zelfkennis naar gedragsverandering
klik op de foto

Je bent wat je doet EBOOK Van zelfkennis naar gedragsverandering

De moed van imperfectie EBOOK Tooltip Laat gaan wie je denkt te moeten zijn

De moed van imperfectie EBOOK Laat gaan wie je denkt te moeten zijn

De kracht van kwetsbaarheid EBOOK Heb de moed om niet perfect te willen zijn

De kracht van kwetsbaarheid EBOOK Tooltip Heb de moed om niet perfect te willen zijn
Plan Boost de 68 recepten die mijn leven veranderden

Plan Boost de 68 recepten die mijn leven veranderden

 

Beste Van Mezelf, Het

Het beste van mezelf

Laat me zingen

Laat Me Zingen

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is Annemie-en-Johan-met-Milan-in-Amelscheid-forest-1_tiny-1080x720.jpg

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’.

Geef een reactie, vraag of antwoord.