Een narciste met seksuele partners zonder normen?

Seks en de narcist(e).

Als je een relatie hebt gehad met een narciste / sociopaat, is de kans groot dat je enkele zeer vreemde symptomen hebt gezien als het gaat om seks. Meestal zijn het seksuele partners zonder normen.

Als je bereid bent om de waarheid te zien.

Hoewel bekend is dat de meeste narcisten dit deel van hun masker en dit seksuele deel hebben geperfectioneerd om je erin te betrekken, was dat NIET steeds mijn persoonlijke ervaring.

Zij was absoluut een seksverslaafde die vijf keer of vaker per dag aan het masturberen was.

En zoals ik achteraf ontdekte, zou zij zeker seks hebben met iemand of met iets die het zou toestaan, gelijk wie.

Maar in mijn ervaring in het begin was ze gericht op zichzelf. Ze was onervaren in het behagen van iemand anders dan zichzelf. Gaandeweg perfectioneerde ze haar techniek om aan trauma bonding te doen met me.

Alles willen ze meemaken.

Ik herinner me dat ik erg in de war was dat onze mannelijke hond zich onmiddellijk op het tapijt begonnen te wrijven, geil werd, wanneer zij thuis was.

Al die tijd staarde zij jammerend naar hem. In eerste instantie heb ik dit gedrag afgedaan als iets wat honden soms moeten doen. Maar zij zou daar staan ​​en glimlachen. Ze zou hem verbaal aanmoedigen en geluiden maken alsof zij er seksueel plezier aan beleefde.

Misschien is dat normaal gedrag voor een mannelijke hond in Rusland, maar hier heb ik dat nog maar weinig gezien.

Ik ben geen expert.

Maar haar antwoord was absoluut NIET normaal.

Ik herinner me dat ik mijn hoofd schudde en dacht: “Ben ik echt getuige van dit?”

Achteraf en na het leren van alles wat ik tot nu toe heb geleerd over de narcist, kan ik duidelijk zien dat haar keuze van seksuele partners totaal geen normen had. Mannelijk of vrouwelijk, oud of jong, etc. fysieke verschijning heeft niets te maken met haar keuzes, alleen bereidheid.

Ik denk niet dat dat iets typisch is voor een narciste. Maar ook narcisten kunnen het niet nalaten om grenzen van het fatsoenlijke te verleggen.

Alles willen ze meegemaakt hebben.

Hoewel dit een enorme hindernis voor mij was om te accepteren, omdat het betekent dat zij niet alleen de hele tijd vals speelde, maar me blootstelde aan god-weet-wat.

Gelukkig heb ik me volledig laten onderzoeken toen ze uit mijn leven was, en heb ik er geen SOA aan overgehouden.

Eerlijk gezegd heeft het een belangrijke rol gespeeld in het helpen mijn beeld van haar te herdefiniëren en gestaag te wissen. De fake persona die zij me in het begin presenteerde en in de plaats ervan vervangen door het afschuwelijke monster die zij echt is.

En niet zozeer de moeder die alles deed voor haar dochter. Voor moeder en dochter ging het hem om zoveel mogelijk geld op de meest gemakkelijke manier.

Dat ze universitair was geweest? Dat was vals. Russen die naar St Petersburg hebben geweest spreken een ander soort Russisch wist een Mongoolse vriendin, die familie had in de hogere regionen van het apparaat, met te vertellen.

Soms is het onder ogen zien van de harde waarheden de beste manier om die ketens te doorbreken.

Dan pas kunnen we onszelf bevrijden.

Jij bent zo’n speciaal persoon die zich ook wenst te bevrijden van elke vorm van verslaving. Dank u om je tijd te nemen om dit te lezen en te beluisteren.

Ik ben nieuwsgierig om te horen wat jij nog zou willen toevoegen.

Bedankt, zoals altijd om aardig en creatief te zijn in de reacties.

Waarom een narcist ‘s morgens opstaat? Om te stelen! Deel 1

Vormen van seksueel misbruik door een narcist(e).

Zuiver van hart en een kuis leven. Volledig respect in de liefde.

Er is werk aan de winkel als je onafhankelijk van de narcist wil worden. Deel 3

Seks met een narcist. Geen seksuele intimiteit. Deel 1a1

Seks met een narcist als controle wapen . Deel 2

Traumaverwerking: de meest gestelde vragen


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees