Een lege plaats voor L. aan onze tafel

Een lege plaats voor L. aan onze tafel

Kleine kindje L., Ik kon niet geloven dat ‘Ik ben die ben’ bij me zou willen zijn terwijl ik schreeuw, vloek, snik omwille van het onrecht.
Ik wist niet dat Hij compassie en waarde zou geven voor zulke luide en lelijke gevoelens van mij, die moesten worden beheerst en in bedwang gehouden, want pleegzorg en justitie zijn toch de experten. We willen niet dat ze nog meer onrecht plegen. Hij in plaats daarvan luistert en troost ons.

een lege plaats
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Hij nodigde ze allemaal uit om voor hem uitgeblazen te worden, vastgehouden door zijn zachte handen van de Man van Smarten. Ik leer om die nieuwe verbindingen te dragen die Hij me geeft en stop met me te verontschuldigen voor een gebroken hart eronder. Langzaam pakt Hij de zwaarte weg terwijl ik staar naar het plafond. Hij kan veel meer aan dan we denken.
‘Ik blijf bij je, je bent van mij en ik ben voor altijd van jou?’
We zullen altijd een lege plaats houden aan onze versierde tafel voor jou, terwijl we met elkaar praten en luisteren verenigd in kwetsbaarheid.

Steun elkaar in de commentaren

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer


Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees