Jouw moment van genezing van misbruik komt.

 

Er komt een moment van beterschap en herstel dat je alleen spijt en onbehagen kunt voelen voor je narcist.

Niet het soort medelijden dat hij van jou vergaarde tijdens de idealisatie fase, maar het soort deernis dat ervoor zorgt dat je gewoon je hoofd schudt.

Geen “medelijden met”, omdat je weet dat ze dit eenzame, lege, zielige leven voor zichzelf hebben gecreëerd maar omdat ze er zich ingenesteld hebben en er niet meer uit kunnen.

Je weet dat ze nooit liefde of vreugde zullen ervaren zoals de rest van de mensheid.

De overschot van hun lege leven zal worden besteed aan het voortdurend nastreven van tijdelijke brandstof die nooit de donkere leegte in hen kan vullen.

Als een drugsverslaafde op jacht naar een “oplossing” zullen ze wanhopig zoeken naar het volgende slachtoffer om leeg te zuigen en te vernietigen alleen om leeg en diep ontmoedigd te blijven maar nu al uitgehongerd naar de aanstaande schijnoplossing.

 

Terwijl jij aan de andere kant genezing in de loop van de tijd vindt en inzicht, liefde, vrede, vreugde en betekenis in verbondenheid met anderen vindt.

Het lijkt misschien nu niet zo, maar geloof me.  WE WINNEN!

Jij bent zo’n speciaal persoon. Dank u om je tijd te nemen om dit te lezen en te beluisteren.

Ik hou ervan als je regelmatig terugkomt omdat dan de kennis kan gebruikt worden in jouw leven. Ik hou er ook van als ik van je hoor wat jou het meeste raakte.

Ik ben nieuwsgierig om te horen wat jij nog zou willen toevoegen.

 

Bedankt, zoals altijd om aardig en creatief te zijn in de reacties.

Liefs xx

Johan en Annemie Persyn Declercq.

PS: Als je open staat om meer te leren van ons schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en krijg ons 21 — daagse programma “Leren omgaan met narcisme.”

Bekijk het nieuwe herstelprogramma van Melanie.

Aanverwante teksten.

 

Trauma en persoonlijkheidsproblematiekTrauma en persoonlijkheidsproblematiek Paperback.

Veerkracht Auteur: Aagje Vanwalleghem Taal: NedeVeerkracht

Aan de slag met positieve psychologie meer veerkracht en zelfvertrouwen voor leerlingen van 10 tot 15 jaarAan de slag met positieve psychologie meer veerkracht en zelfvertrouwen voor leerlingen van 10 tot 15 jaar.

mentaal kapitaal e-boekMentaal Kapitaal (E-boek – ePub formaat) E-BOOK. Versterk je mentale veerkracht en vermijd burn-out.

Mentale veerkracht voor professionals de formule voor meer plezier, meer energie en betere prestatiesMentale veerkracht voor professionals de formule voor meer plezier, meer energie en betere prestaties.

De cirkel is rond mijn lessen over leven, liefde, geluk en veerkrachtDe cirkel is rond EBOOK mijn lessen over leven, liefde, geluk en veerkracht

 

Deel uw gedachten met ons want samen kunnen we opzettelijk de wereld verrijken door waarde bij elkaar toe te voegen.