narcisme.blog

 

Naar binnen keren.

 

Heeft Melanie je genoeg uitgelegd dat het probleem, de zetel hiervan, te maken heeft met je rechterhersenhelft en zenuwstelsel?

Ik hoop het, want hier gaan zoveel mensen vreselijk fout.

Ze proberen te genezen en zichzelf te herstellen met tactieken van het linkse brein.

Je healing zal niet effectiever zijn met onderzoek, cognitieve therapie, en leren over narcisme. Het was namelijk precies door raadgevingen als “stop daar, maar mee”  dat je ontwikkeling van de rechterhersenhelft als kind werd gestopt.

 

Ik heb gemerkt dat de oplossing ligt in het naar binnen keren,

 

Je keer naar binnen dat is naar je gevoelens, verbinden met je innerlijke zelf, het trauma loslaten door transformatie te ervaren, die worden uitgevoerd door directe visualisatie, en dan somatisch de daaropvolgende genezing voelen.

Het naar binnen keren en directe visualisatie zijn allemaal strategieën die communiceren met je rechterbrein en zenuwstelsel. Door deze strategieën kun je beginnen met het vrijgeven van de breuken en het helen van deze centra terug naar heelheid.

De grootste geesten in neurowetenschap en traumaherstel begrijpen nu dat lichaamswerk de sleutel is.

 

Wat zorgt voor het vrijgeven van het trauma?

 

Dat het door beweging, aanpassingsvermogen en sensorische input is dat het rechterbrein verschuift, trauma’s vrijgeeft en integreert. Door deze strategieën kunnen mensen zich eindelijk vrij, veilig en thuis in hun lichaam voelen.

Spreken vanuit totale persoonlijke ervaring is het mij duidelijk geworden dat het hele succes van ons leven gaat over veilig en heel zijn in ons eigen lichaam. Zonder dat zijn we voortdurend in trauma zitten en proberen we onszelf, het leven en anderen te overleven.

Ik heb beide kanten geleefd en ik beloof je dat het verschil tussen hen de hemel en de hel is.

 

Je grootste missie om je leven goed te krijgen, is om heel te zijn in je lichaam.

 

Al het andere zal vanaf daar komen. Het verbazingwekkende dat me helemaal verbijsterde toen ik mezelf van binnen uit ging helen, op mijn kernidentiteit, was dat ik niet hoefde te leren hoe ik mijn trauma beter kon managen.

Het was gewoon weg. Ik hoefde ook niet te leren hoe ik anders kon zijn voor mijn leven, of zelfs hoe ik mezelf lief moest hebben en accepteren. Toen ik effectief trauma van binnenuit losliet, kwamen deze dingen organisch tot leven zonder dat ik iets probeerde te leren.

Dit was een verre schreeuw van mijn eerdere overtuiging dat het beste wat ik ooit kon verwachten na een complete bijnier- en psychotische afbraak (vanwege buitengewone trauma overbelasting) een leven was van voortdurende therapie en medicijnen om te proberen te overleven en mijn trauma te beheren.

Totdat Melanie Quanta Freedom Healing ontwikkelde als ons super helende tool voor het rechterbrein en zenuwstelsel, hadden we niet beseft dat wij het ongelofelijke Higher Power-organisme zijn.

 

Met Quanta Freedom Healing hebben we het vermogen om onszelf te herstellen.

 

We leren ons trauma loslaten en die plaats te vullen met Source, door specifieke visualisaties die specifieke gevoelens oproepen.

Ik realiseerde me niet dat we de macht hebben om gewoon terug online te gaan met onszelf en ons te herinneren wie we al zijn. Dit is waar wetenschap en spiritualiteit samenkomen als een krachtpatser van genezing.

Wanneer je werkt met de fysiologische feiten en een hogere macht inschakelt die kan helen wat we logisch niet kunnen en er op een somatische, juiste manier op aansluiten, geneest alles en wordt meer geheel dan je ooit hebt geweten.

De nieuwe wetenschap van de epigenetica leert ons dit: als we de omgeving veranderen, die onszelf is, dan kunnen we onze genen en ons leven volledig veranderen, zodat het onherkenbaar wordt.

Dit is waar Melanie het over heeft en wat ikzelf en zoveel mensen in deze gemeenschap vaststellen.

Je moet immers weten dat om je rechterbrein effectief te genezen, je niet alleen kunt artikelen blijven lezen.

 

Je moet het echte innerlijke helingswerk beginnen.

 

Ik hoop echt dat deze aflevering je heeft geholpen.

Deel ook met je kennissen, zodat we mensen kunnen helpen wakker te worden voor deze waarheden. En zoals altijd kijken we er naar uit om uw opmerkingen en vragen hieronder te beantwoorden.

Wat heeft het trauma in de kindertijd met narcisme te maken?

 

Wat is het trauma in de kindertijd dat je gevoelig maakt voor narcisme? deel 2

 

Hoe maakt Kindertrauma ons gevoelig voor de narcist? deel 3

 

Kun je genezen van kindertrauma en vermijdingsstoornissen? deel 5

 

Oefeningen voor meer zelfliefde en het veranderen van valse overtuigingen.

 

Terug openstaan en zelfvertrouwen leren.

 

Hoe stop je de emotionele afhankelijkheid en verslaving aan de narcist?

 

Waarom heb je dit narcistisch misbruik meegemaakt?

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!