Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

De narcist op weg naar zijn volgende bron – een empathische persoon.

Voel geen jaloezie of pijn als uw narcist raar doet en naar zijn volgende bron – prooi – slachtoffer gaat.

De “bottom line” is dat de narcist niet in staat is om lief te hebben. Behalve zichzelf is er niemand die oprechte liefde en zorg ontvangt van een narcist. Want de narcist heeft het nieuwe doelwit gewaarschuwd dat je ze kunt confronteren en ze zullen defensief zijn. Het nieuwe doelwit is de empathische persoon.

Lijk je “gek” of “gestoord”, net zoals je was verteld? Je zult jaloers en verbitterd lijken, gewoon proberen hun “goede zaak” te vernietigen. Terwijl je voor de narcist vecht, zal je hem aantrekkelijker laten lijken. Je waarschuwing zal hun band versterken als het doelwit confronteert hoe ze zich VOELT over de narcist. Dus daardoor krijg je een averechts effect. Ze is al verleid door zijn charme en waarschuwingen dat je een gek bent.

Je claims lijken hun geloofwaardigheid te geven aan zijn waarschuwingen over je instabiliteit en bitterheid.

Dit is tenslotte haar zielsverwant waar je het tegen hebt. Hij gaat niet opeens het vermogen vinden om daadwerkelijk van iemand te houden en voor hem of haar te zorgen.

Een kwestie van tijd.

Het enige voordeel van het waarschuwen van het nieuwe doel is de mogelijkheid dat rode vlaggen bij het slachtoffer eerder worden herkend, maar er is geen garantie. Vergeet niet dat de nieuwe partner een slachtoffer is, net zoals jij was.

Er is geen reden om ze te kleineren of hun leven moeilijker te maken. Helaas is het gewoon een kwestie van tijd voordat de narcist ze vernietigt. Heb medelijden met het nieuwe doelwit omdat ze in dezelfde getraumatiseerde toestand terechtkomen waarin de narcist je snel achterlaat.

Jij bent de speciale empathische persoon.

Een empathisch persoon is een scherpzinnig en inzichtelijk persoon. Mogelijks hoor jij tot de 40% van de mensen die voelen wanneer iets niet klopt, die reageren op hun instinct, en die actie willen ondernemen en spreken tegen onrecht.

Je houdt van het kind in de nieuwe kleren van de keizer, je vertelt de waarheid en legt leugens en foute dingen bloot. Daarom ben je het doelwit van pesters, narcisten en sociopaten die worden gedreven door overdreven jaloezie, angst voor schaamte, gebrek aan mededogen, en het onvermogen om zelf te verzachten.

Empathie.

In de praktijk is het zo dat je het vermogen hebt om je eigen emoties te begrijpen. Bovendien kun je naar andere mensen luisteren en je in leven in hun emoties, om op een emotionele manier emoties te uiten en om je emoties zo te behandelen dat ze je persoonlijke kracht verbeteren.

Een specifiek kenmerk van jou is dat je gevoelig bent voor de emotionele nood van anderen. Omgekeerd heb je moeite om een gesloten geest en gebrek aan compassie in anderen te begrijpen.

Dit is een beperking die de empathische “aardige” persoon heeft.

Daarom is het belangrijk dat je bewust wordt van het narcisme om je niveau van bewustzijn en emotionele groei verder te verhogen.

Dit onvermogen om het ‘slechte’ in anderen te zien, vergroot ook aanzienlijk je kwetsbaarheid voor aanvallen van emotionele vampiers gedurende je hele leven. Daardoor, kan je gemakkelijk worden aangevallen door energievampiers zoals mensen die zondebokken zoeken, pesters, narcisten, en sociopaten.

Dus in werkelijkheid is de empathische persoon één van de ‘aardigste’ mensen in de wereld.

Dit is gekmakend en is het hart van het zondebokmechanisme en misbruik in gezinnen.  Naar mijn mening, een van de belangrijkste oorzaken van het kwaad in de huidige samenleving.

De voornaamste reden waarom mensen om begeleiding vragen, is omdat ze als kind zondebok waren en posttraumatisch schade leden.

Dit is een psychologisch trauma voor de empathische persoon!

Tot je echter leert om verantwoord gebruik te maken van je gave, word je misbruikt niet alleen door romantische partners, maar door mensen in het algemeen.

Je hebt ook een track record in het ontwikkelen van co-dependentie gedrag in de kindertijd om om te gaan met de overweldigende oneerlijkheid in de wereld en om anderen te plezieren, die ze in hun volwassen relaties inbrengen.

Je bent de speciale empathische persoon.

Vooreerst leed je aan mishandeling. Nu ben je daarvan herstellende. Maar pesten was al je deel in de kindertijd.  Vervolgens werd je geconfronteerd met een narcist of meer dan één narcist toen je trouwde. De empathische persoon kan deze gave en kwetsuren tijdens zijn healing naar zijn niveau van bewustzijn brengen.

Ontwikkel uzelf, uw kinderen en anderen over hun onvermogen om het “slechte” in anderen te zien, de wolven in schaapskleren.

De kracht van kwetsbaarheid EBOOK Tooltip Heb de moed om niet perfect te willen zijn
Klik op de foto voor meer info!

Dit vergroot aanzienlijk je kwetsbaarheid als de empathische persoon van dienst.

Dit voor 60% van de mensen, die niet alleen narcisten, pestkoppen en psychopaten omvatten, maar ook de zwakken die zich bij deze misbruikers voegen. Deze kunnen je verder schaden door niets te doen (inactiviteit) omdat ze het hart of de dapperheid missen, die jij hebt om gewoon het juiste te doen.

Dank u om je tijd te nemen om dit te lezen en te beluisteren. Als je consistent terugkomt dan zinkt de kennis in je onderbewustzijn en kan gebruikt worden in je bestaan. Ik hou er ook van als ik van je hoor wat je het meeste raakte.

Ook anderen zijn nieuwsgierig om te horen wat jij nog zou willen toevoegen. Bedankt, zoals altijd om aardig en creatief te zijn in de reacties.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.588 andere abonnees