De narcist op weg naar zijn volgende bron – empathische persoon.

 

Voel geen jaloezie of pijn als uw narcist raar doet en naar zijn volgende bron – prooi – slachtoffer gaat.

 

De “bottom line” is dat de narcist niet in staat is om lief te hebben. Behalve zichzelf is er niemand die oprechte liefde en zorg ontvangt van een narcist. Want de narcist heeft het nieuwe doelwit gewaarschuwd dat je ze kunt confronteren en ze zullen defensief zijn. Het nieuwe doelwit is de empathische persoon.

Lijk je “gek” of “gestoord”, net zoals je was verteld?

Je zult jaloers en verbitterd lijken, gewoon proberen hun “goede zaak” te vernietigen.

Terwijl je voor de narcist vecht, zal je hem aantrekkelijker laten lijken.

Je waarschuwing zal waarschijnlijk hun band versterken als het doelwit terugdringt tegen hoe ze zich VOELT over de narcist. Dus averechts effect.

Ze is al verleid door zijn charme en waarschuwingen dat je een gek bent.

 

Uw claims lijken zijn geloofwaardigheid te geven aan zijn waarschuwingen over uw instabiliteit en bitterheid.

 

Dit is tenslotte haar zielsverwant waar je tegen hebt.

Hij gaat niet opeens het vermogen vinden om daadwerkelijk van iemand te houden en voor hem of haar te zorgen.

 

Een kwestie van tijd.

 

Het enige voordeel van het waarschuwen van het nieuwe doel is de mogelijkheid dat rode vlaggen bij het slachtoffer eerder worden herkend, maar er is geen garantie. Vergeet niet dat de nieuwe partner een slachtoffer is, net zoals jij was.

Er is geen reden om ze te kleineren of hun leven moeilijker te maken. Helaas is het gewoon een kwestie van tijd voordat de narcist ze vernietigt. Heb medelijden met het nieuwe doelwit omdat ze in dezelfde getraumatiseerde toestand terechtkomen waarin de narcist je snel achterlaat.

 

Jij bent zo’n speciaal empathische persoon.

 

Een empathisch persoon is een zeer scherpzinnig en inzichtelijk persoon. Mogelijks hoor jij tot de 40% van de mensen die voelen wanneer iets niet klopt, die reageren op hun instinct, en die actie willen ondernemen en spreken tegen onrecht.

Je houdt vaak van het kind in de nieuwe kleren van de keizer, je vertelt de waarheid en legt leugens en foute dingen bloot. Daarom ben je het doelwit van  pesters, narcisten en sociopaten die worden gedreven door overdreven jaloezie, angst voor schaamte, gebrek aan mededogen, en het onvermogen om zelf te verzachten.

 

Empathie.

 

In de praktijk is het zo dat jij het vermogen hebt om jouw eigen emoties te begrijpen, om naar andere mensen te luisteren en zich in te leven in hun emoties, om op een emotionele manier emoties te uiten en om jouw emoties zo te behandelen dat ze jouw persoonlijke kracht verbeteren.

Een specifiek kenmerk van jou is dat je gevoelig bent voor de emotionele nood van anderen. Omgekeerd heb je moeite om een gesloten geest en gebrek aan compassie in anderen te begrijpen.

Dit is een beperking die empathische “aardige” mensen hebben. Daarom is het belangrijk dat je bewust worden van het narcisme om uw niveau van bewustzijn verder te verhogen.

Dit onvermogen om het ‘slechte’ in anderen te zien, vergroot ook aanzienlijk jouw kwetsbaarheid voor aanvallen van emotionele vampiers gedurende jouw hele leven. Daardoor, kan je gemakkelijk worden aangevallen door energievampiers zoals mensen die zondebokken zoeken, pesters, narcisten, en sociopaten.

 

Dus in werkelijkheid is de empathische persoon één van de ‘aardigste’ mensen in de wereld.

 

Dit is gekmakend en is het hart van het zondebok mechanisme en misbruik in gezinnen.  Naar mijn mening, een van de belangrijkste oorzaken van het kwaad in de huidige samenleving.

De voornaamste reden waarom mensen om begeleiding vragen, is omdat ze als kind zondebok waren en posttraumatisch schade leden.

Dit is een psychologisch trauma voor de empathische persoon!

 

Tot je echter leert om verantwoord gebruik te maken van jouw gave, word je vaak misbruikt … niet alleen door romantische partners, maar door mensen in het algemeen.

Je hebt wellicht ook een track record in het ontwikkelen van co-dependentie gedrag in de kindertijd om om te gaan met de overweldigende oneerlijkheid in de wereld en om anderen te plezieren, die ze meestal in hun volwassen relaties inbrengen.

 

Jij bent zo’n speciale empathische persoon.

 

Vooreerst leed je aan mishandeling. Nu ben je daarvan herstellende. Maar pesten was al je deel in de kindertijd.  Vervolgens werd je geconfronteerd met een narcist of meer dan één narcist toen je trouwde.

De empathische persoon kan deze gave en kwetsuren tijdens zijn healing naar zijn niveau van bewustzijn brengen.

Ontwikkel uzelf, uw kinderen en anderen over hun onvermogen om het “slechte” in anderen te zien, de wolven in schaapskleren.

De kracht van kwetsbaarheid EBOOK Tooltip Heb de moed om niet perfect te willen zijn

Dit vergroot aanzienlijk je kwetsbaarheid als de empathische persoon van dienst.

 

Dit voor 60% van de mensen, die niet alleen narcisten, pestkoppen en psychopaten omvatten, maar ook de zwakken die zich bij deze misbruikers voegen of je verder schaden door niets te doen (inactiviteit) omdat ze het hart of de dapperheid missen, die jij hebt om gewoon het juiste te doen.

Dank u om je tijd te nemen om dit te lezen en te beluisteren.

Als je consistent terugkomt dan zinkt de kennis in je onderbewustzijn en kan gebruikt worden in jouw bestaan.

Ik hou er ook van als ik van je hoor wat jou het meeste raakte.

Ook anderen zijn nieuwsgierig om te horen wat jij nog zou willen toevoegen.

Bedankt, zoals altijd om aardig en creatief te zijn in de reacties.

 

Aanverwante boeken.

Praktijkboek persoonlijkheidsstoornissen DSM-5, diagnostiek, cognitieve gedragstherapie en therapeutische relatie
Praktijkboek persoonlijkheidsstoornissen DSM-5, diagnostiek, cognitieve gedragstherapie en therapeutische relatie.

 

Het spiegelende brein over inlevingsvermogen, imitatiegedrag en spiegelneuronen
Het spiegelende brein over inlevingsvermogen, imitatiegedrag en spiegelneuronen.

 

Waarom Ik Voel Wat Jij Voelt Intuitie en het geheim van spiegelneuronen
Waarom Ik Voel Wat Jij Voelt. Intuïtie en het geheim van spiegelneuronen.

 

een spiegel voor narcisten
Spiegelneuronen.

 

opvoeding over de grens
Opvoeding over de grens gehechtheid, trauma en veerkracht.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Klik voor meer info

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”.

Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Deze gebeurtenis is belangrijk voor u, ongeacht uw geslacht of leeftijd, hoe lang geleden u gescheiden bent van deze persoon, en zelfs als ze nog steeds in je leven zijn.

Hier is een samenvatting van wat Melanie behandelt tijdens de komende workshop:

🔮 Hoe word je glashelder en krijg je klaarheid als de persoon waarmee je te maken hebt je narcistisch misbruikt.

✅ De #1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

!?️ Hoe herken je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in JOU die je een doelwit maken voor narcisten en hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers.

💻 De 6 redenen waarom de meeste mensen niet herstellen van misbruik (dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!)

klik voor meer info

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze gebeurtenis is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan een hele dag “healing event”.

Laat Melanie je leren hoe je kunt verschuiven van een slachtoffer van misbruik naar steeds een bloeier na misbruik op een manier die gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk van toepassing is op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma toegebracht door narcisten die haar passie om zo veel mogelijk mensen te helpen om te genezen aanwakkert. En Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar een echt bloeiend leven te gaan.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

PLUS zo veel meer …

PS Je krijgt ook een aantal spannende bonussen wanneer u nu inschrijft! Na aankoop van uw ticket krijgt u direct toegang tot het volgende:

De 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”, die een uitstekend startpunt biedt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Geef een reactie, vraag of antwoord.