Geen excuses voor mensen aardig zijn faken.

Narcisten zijn geen aardige mensen, het maakt niet uit wat de aardige dingen zijn die ze beweren te doen.

Het is jouw taak in het leven om te stoppen met het verzinnen van excuses voor mensen die doen alsof ze aardig zijn en dus aardig zijn faken. Het is echter wel je groeitaak om naar binnen te keren en aardig voor jezelf te zijn door jezelf te genezen en jezelf op een solide innerlijk emotioneel traject te brengen waar je echt eerlijk kunt zijn over wat er zich in je leven afspeelt. en hoe u uw macht terug kunt nemen om het te veranderen.

En dat is waar mijn werk om draait. 

Het gaat niet alleen om het ontleden van narcisme, om ze weg te werken, want ik beloof je dat ze niet zo interessant zijn als je begrijpt wat er aan de hand is, wat bijna aantoont dat alle narcisten uit dezelfde koekjesvorm zijn gesneden.

Het is triest. Het is wat het is, maar wat hier belangrijk is, is onszelf hier uit te werken, zodat we niet langer gehecht blijven aan dit gedrag dat ons vernietigt, ons persoonlijke leven, onze families en, eerlijk gezegd, onze hele wereld verscheurt. Deel. Genoeg. Het is tijd.

Als je er echt klaar voor bent om echt en aardig en trouw aan jezelf te worden, om je leven te veranderen, dan kan ik het Narcistisch Misbruik Herstelprogramma, met de naam NARP, niet genoeg aanbevelen omdat het je de tools, de kracht en het vermogen om uit de obsessie te komen over: “Is deze persoon aardig of niet?” en je naar binnen brengen om de ware genezing te doen om je te bevrijden van al deze rotzooi en dergelijke.

 attent, behulpzaam, beleefd, beminnelijk, bereidwillig, beschaafd, gemoedelijk, genadig, genegen, goedaardig, goedgunstig, goedhartig, goedig, goelijk, hartelijk, herderlijk, innemend, inschikkelijk, lankmoedig, lief, lieftallig, minnelijk zijn faken
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Je vindt de links voor gratis en betalend in de bio/menu.

Heel erg bedankt aan iedereen die mijn kanaal steunt en deze echt belangrijke berichten doorgeeft aan mensen in nood, zodat we allemaal uit de hel van narcistisch misbruik, pijnlijke relatiepatronen kunnen komen en weten dat er een krachtig, direct, en een veel snellere manier om echt te genezen.

Narcisten gebruiken alles van je om je te beheersen!

Het pure verlangen om te geven en manipulatie

Trauma en traumazorg in Europa

Feedback

De narcist op weg naar zijn volgende bron – empathische persoon.

Welke ervaringen met Verborgen homoseksuele echtgeno(te) – misbruik?

knop meer info

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees