Categorieën
narcist Recent symptoom van een stoornis

Een bedrieger narcist: Zelfs geen echte acteur!

Zelfs geen echte acteur maar een bedrieger narcist, die zich niets hoeft te herinneren.

Er stond iets op een andere narcisme ondersteuningspagina dat precies bij me aansloeg! Deze herinnering zal ons op de moeilijkere dagen helpen! Een bedrieger narcist is makkelijk te herkennen, omdat ze niet echt is. Althans, niet zoals jij en ik bestaan.

Een bedriegende narcist is niet echt een mens met emoties en herinneringen. Ze is als een tienertje, maar ze leeft alleen in het nu. Haar zijn de herinneringen van geen enkele betekenis.

Als ze ooit aan je terugdenkt, dan zal ze zich alle keren nooit herinneren dat ze gemeen tegen je was. Dus zij bestaat alleen in het hier-en-nu. Helaas ben je nu niet langer nodig.  Erken jet verdriet dat je voelde toen je besefte dat ze niet was wie je dacht dat ze was. Maar je zou dan moeten accepteren dat ze een acteur was die door het leven liep.

Onderzoek door een bedrieger narcist!

Een schat aan onderzoek suggereert zelfs dat narcisme positief gecorreleerd is met het hebben van buitenechtelijke affaires en een meer seksueel toegeeflijke houding ten opzichte van ontrouw, zelfs als er bevrediging is in de huidige relatie (Foster, Shrira, & Campbell, 2006; Hunyady, Josephs, & Jost , 2008; Mcnulty & Widman, 2014).

Wanneer iemand constant praat over hoeveel ze geloven in integriteit en eerlijkheid, kan dat op zich al een rode vlag zijn van een bedrieger narcist.

Stel jezelf de vraag: waarom zou iemand die echt fatsoenlijk en eerlijk is, deze kwaliteiten opnieuw moeten bevestigen aan zijn of haar omgeving? Degenen met authentieke integriteit hoeven niet altijd te praten over het feit dat ze deze kwaliteit bezitten. Ze leven hun integriteit meer door hun daden dan door hun woorden.

Als andere “slachtoffers” je waarschuwen is het een vrij duidelijk teken van een bedrieger narcist.

Het is er een waar niet over wordt gesproken. Als je vreemde voorvallen ziet van slachtoffers die de bedrieger narcist in het verleden heeft gedated, ze in het openbaar uitroept of hun best doet om je voor hen te waarschuwen, doe dan een stap terug. 

Het is voorspelbaar dat als een narcist een groot aantal slachtoffers heeft, er tenminste een paar zullen proberen de waarheid te spreken over wat ze hebben meegemaakt.

Er is niets echt aan haar. Ze is een bedrieger narcist.

Pomp in jezelf al die gedachten die nodig zijn tot je beseft hoeveel eigenwaarde je hebt.

Giftige positiviteit en dankbaarheid

Alles wat psychopaten over zichzelf niet zullen vertellen.

Waarom zou je de narcist terug binnen laten?

Ontwikkeling van veerkracht door informatie over narcisme!

kenmerken toxische persoon

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren