Categorieën
chronische ziekte Recent therapie - coaching - hulpverlening

Chronische ziekte maakt hopeloos, gestress en vermoeid.

Dit artikel gaat over je chronische ziekte en je hopeloos, overweldigd, gestrest, burn-out en vermoeid voelen.
Wachten tot iemand of iets eindelijk werkt en je helpt genezen.
Bij u is een van de volgende diagnoses gesteld: chronische vermoeidheid, POTS, angst, fibromyalgie, auto-immuunziekten, FND, langdurige Covid, post-virale vermoeidheid/klierkoorts…

Je hebt ALLE tests, scans, MRI’s gedaan en alle artsen, specialisten, psychologen, psychiaters gezien.

Je hebt dan hun protocollen gedaan: graduele oefentherapie, pacing, mitochondriale therapie, cognitieve gedragstherapie enz.

Je hebt de anti-vitalen, SSRI’s, IV-infusies, cortisol-injecties, ozon-injecties…

Je hebt toen een arts voor functionele geneeskunde gezien, ALLE tests gedaan: darmmicrobioom, parasieten, haartest, cortisolfunctietests, mitochondriale functietest, virale reactiveringen …

Je hebt ook hun protocol gevolgd: antiviraal, detox, antibacterieel, anti-zuur dieet, anti-slijmdieet, lactosevrij, glutenvrij, paleo, keto, veganistisch, alle vitamines en alle glutathion …

En je bent misschien een beetje verbeterd in de afgelopen paar maanden/jaren, maar je bent niet echt genezen en je bent gefrustreerd, misschien heb je wat hoop en motivatie verloren en voel je je een beetje verloren en overweldigd.

Deze reis is normaal. Dit is waar de meesten van ons doorheen gaan voordat ze ergens komen met genezing.

Vanwege het huidige medische paradigma passen geest- en lichaamsstoornissen niet in het model en worden ze chronisch.

Geestes- en lichaamsstoornissen hoeven niet voor altijd te zijn. Ze kunnen worden opgelost en genezen, maar er is een combinatie van lichaam en geest instrumenten en technieken nodig om de oorzaak te genezen, veiligheid in het zenuwstelsel te leren, fysiologie terug te laten keren naar normale ductie en neurale paden van pijn en symptomen te onderbreken.

Je kreeg de diagnose: chronische vermoeidheid, langdurige Covid, POTS, EDS, mitochondriale disfunctie en chronische reactivering van het Epstein-Barr-virus, en werd je verteld dat je jouw leven waarschijnlijk niet lang en misschien nooit meer terug zou kunnen krijgen.

Toch is bij sommigen herstel volledig mogelijk in een paar maanden met een combinatie van therapieën: hersentraining, vagale toning, somatische ervaring, hun leven afstemmen op wat je nodig hebt om te zijn wat je moest doen, kernwonden helen. Je kunt voor jezelf waardig worden en je verwijderen van wie je nooit was bedoeld om in de eerste plaats te zijn.

Ben je klaar om overal een keuze in te hebben? De juiste tools geven ons keuze (een keuze die we voorheen niet hadden).

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren