Chronische ziekte maakt hopeloos, gestrest en vermoeid.

Chronische ziekte maakt hopeloos, gestrest en vermoeid.

Dit artikel gaat over je chronische ziekte en je hopeloos, overweldigd, gestrest, burn-out en vermoeid voelen. Wachten tot iemand of iets eindelijk werkt en je helpt genezen. Bij u is een van de volgende diagnoses gesteld: chronische vermoeidheid, POTS, angst, fibromyalgie, auto-immuunziekten, FND, langdurige Covid, post-virale vermoeidheid/klierkoorts…

Je hebt ALLE tests, scans, MRI’s gedaan en alle artsen, specialisten, psychologen, psychiaters gezien. Bovendien heb je dan hun protocollen gedaan: graduele oefentherapie, pacing, mitochondriale therapie, cognitieve gedragstherapie enz. Je hebt de anti-vitalen, SSRI’s, IV-infusies, cortisol-injecties, ozon-injecties…

Daarbij heb je toen een arts voor functionele geneeskunde gezien, alle tests gedaan: darmmicrobioom, parasieten, haartest, cortisolfunctietests, mitochondriale functietest, virale reactiveringen …

Je hebt ook hun protocol gevolgd: antiviraal, detox, antibacterieel, anti-zuur dieet, anti-slijmdieet, lactosevrij, glutenvrij, paleo, keto, veganistisch, alle vitamines en alle glutathion … En je bent misschien een beetje verbeterd in de afgelopen paar maanden/jaren, maar je bent niet echt genezen en je bent gefrustreerd, misschien heb je wat hoop en motivatie verloren en voel je je een beetje verloren en overweldigd.

Deze reis is normaal. Dit is waar de meesten van ons doorheen gaan voordat ze ergens komen met genezing.

Vanwege het huidige medische paradigma passen geest- en lichaamsstoornissen niet in het model en worden ze chronisch.

Geestelijke- en lichaamsstoornissen hoeven niet voor altijd te zijn. Ze kunnen worden opgelost en genezen. Er is een combinatie van lichaam en geest instrumenten en technieken nodig om de oorzaak te genezen, veiligheid in het zenuwstelsel te leren, fysiologie terug te laten keren naar normale ductie en neurale paden van pijn en symptomen te onderbreken.

Je kreeg de diagnose: chronische vermoeidheid, langdurige Covid, POTS, EDS, mitochondriale disfunctie en chronische reactivering van het Epstein-Barr-virus, en werd je verteld dat je je leven waarschijnlijk niet lang en misschien nooit meer terug zou kunnen krijgen.

Toch is bij sommigen herstel volledig mogelijk in een paar maanden met een combinatie van therapieën:

hersentraining, vagale toning, somatische ervaring, hun leven afstemmen op wat je nodig hebt om te zijn wat je moest doen, kernwonden helen. Je kunt voor jezelf waardig worden en je verwijderen van wie/wat je nooit was bedoeld om in de eerste plaats (bij) te zijn.

Ben je klaar om overal een keuze in te hebben? De juiste tools geven ons keuze (een keuze die we vroeger niet hadden).

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig advertentievrij en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

geef me de informatie button

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees