Bruikbare suggesties om te lezen over veerkracht.

In alleen maar één ogenblik, één enkele seconde, zou alles kunnen veranderen. Bovendien zou ik bevrijd zijn van de pijn en de schuld die ik nu voel. Ik zou bevrijd zijn van alle schaamte.

Bovendien zou ik bevrijd zijn van al mijn fouten. In één ogenblik en terug mijn mentale veerkracht kunnen aanspreken.

Burn-out, PTSS, weerbaarheid, persoonlijke effectiviteit, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit; er zijn veel benamingen voor iets wat moeilijk tastbaar te duiden is.

Auteur en spreker Sierd Nutma spreekt in dit verband over mentale veerkracht: het vermogen om je succesvol staande te houden in wisselende omstandigheden.

Maar wat maakt iemand veerkrachtig?

Bezit je mentale veerkracht van nature of is het ontwikkelbaar?

Sierd Nutma is ervan overtuigd dat iedereen die mentale veerkracht in zich heeft. In dit persoonlijke boek presenteert hij de formule die de veerkracht van mens en organisatie versterkt.

Hier krijg je een openhartige vertelling over perioden in zijn leven waarop zijn eigen mentale veerkracht werd getest. Een prikkelend en inspirerend boek dat je aanspoort om na te denken over jouw eigen verhaal. Net zo daagt dit boek je uit om stappen te zetten!

OVER DE AUTEUR:

Sierd Nutma (1972) is spreker, trainer en auteur. Hij combineert zijn uitzonderlijke ervaringen met inzichten over Mentale Veerkracht. Hij traint teams, leiders en topsporters. Bovendien draagt hij bij aan de bedoelde prestatieverbetering.

Sierd doorkruiste te voet een van de grootste woestijnen ter wereld. Ook fietste hij solo 6000 kilometer door Siberië. In 2014 nam hij deel aan de koudste en zwaarste marathon ter wereld: The North Pole Marathon.

In 2015 leidde hij een expeditie die het mogelijk maakte dat 6 mensen met een lichamelijke beperking een berg in Noorwegen konden beklimmen.

Persoonlijke groei en ontwikkeling

“”Mijn expedities gaan niet zozeer over fysieke prestaties. Het is meer een zoektocht naar drijfveren. Daar is ook een constante behoefte aan persoonlijke groei en ontwikkeling.”

Als oud beroepsmilitair kent Sierd het klappen van de zweep als het gaat om leidinggeven. Bovendien excelleert hij in presteren onder zware omstandigheden.

Jarenlang maakte hij deel uit van eliteteams van de Nederlandse krijgsmacht. Ook bij de Politie maakte hij deel uit van teams die dagelijks onder druk moesten presteren.

Zijn werkervaring gecombineerd met de passie voor buitengewone expedities en het verleggen van grenzen maakt Sierd uniek. Dit zie je terug in zijn trainingen en presentaties.

Hij prikkelt, daagt uit en zoekt grenzen. Dit alles met een scherp oog voor waar het uiteindelijk om draait: de mens

“De cirkel is rond.” E — BOOK: mijn lessen over leven, liefde, geluk en veerkracht.

‘De cirkel is rond’ is het laatste en complete boek van Wayne Dyer. In ‘De cirkel is rond’ blikt Wayne Dyer terug op zijn veelbewogen leven.

Met persoonlijke verhalen, anekdotes en ontboezemingen geeft Dyer inzicht in de levenslessen.  Hier en daar hoor je over de synchroniciteit die daarmee verbonden zijn. En dan blijkt dat niets in het leven voor niets is geweest!

Wayne Dyer is een internationaal bestsellerauteur. Bovendien is Wayne een beroemd spreker. Daarbij heeft tientallen bestsellers op zijn naam staan, die in vele talen zijn verschenen.

10 wetten voor de ontwikkeling van mentale veerkracht.

Dit boek beschrijft tien ‘wetten’ hoe om te gaan met tegenslagen in je leven en het hervinden van een nieuwe balans in je leven. In essentie gaat het boek over mentale veerkracht ontwikkelen.   Daarin geloof in jezelf en het leven in het ‘hier en nu’ centraal staan.

Elke wet wordt toegelicht met een persoonlijk verhaal van bekende en niet bekende personages. Het zijn stuk voor stuk aangrijpende verhalen.

Vanzelfsprekend is dit boek interessant voor mentale coaches, psychologen, en organisatie — veranderaars. Verder is dit boek een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in veranderen van jezelf.

Met een voorwoord, zonder literatuurlijst, zonder trefwoordenregister. De lay-out is in kleur uitgevoerd. Mooi uitgevoerd boek in vierkant formaat.

G.A.C.M. van der Heijden

Help jezelf.  Het geheim van innerlijke moed en veerkracht.

Leer weer op jezelf vertrouwen met hulp van ervaringsdeskundige Hameeda Lakho.
Heb je iets heel aangrijpends meegemaakt? Ben je bijvoorbeeld ontslagen of na jaren gescheiden? En vraag je je af hoe je er ooit weer bovenop komt?

In “Help jezelf” ontdek je hoe je zelfs in de meest onvoorstelbare omstandigheden op jezelf kunt blijven vertrouwen.
Met indrukwekkende verhalen over misbruik, scheiding, vermissing, verlies en ziekte, laat Lakho zien dat je tijdens het verwerken van je trauma verschillende fases doorloopt.

Bovendien helpt ze je om uit te vinden: “welke fase voor jou belangrijk is. ” Daarbij gaat ze in hoe je daarmee om kunt gaan.
Immers Lakho werd als kind jarenlang zowel geestelijk als lichamelijk mishandeld.

Gesterkt door haar ervaringen, reikt ze handvatten aan voor mentale veerkracht en herstel. Laat je inspireren, motiveren en informeren door lifecoach Hameeda Lakho. Nu zal dit een grote hulp zijn bij het leren je innerlijke strijd overwinnen.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Schrijf in voor haar gratis workshop:http://bit.ly/MelanieMarch18

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • afkicken van de narcist
 • complex trauma
 • narcissist
 • online training
 • Recent
 • zelfgenezing

Toxic Relationship Expert Reveals knowledge of narcissism

Do you have someone in your life, who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

 • communicatie
 • Nederland België Nederlandstalig
 • persoonlijke ontwikkeling
 • Recent
 • transformatie motivatie

Een dunne lijn tussen narcisme en vriendelijkheid voor jezelf.

Velen vinden het vermoeiend en uitdagend om van anderen te houden. Ze zijn bang om hun geest te openen en hun… Read More

 • communicatie
 • complex trauma
 • echtscheiding van een narcist
 • huiselijk geweld
 • Nederland België Nederlandstalig
 • partnergeweld
 • Recent

Het seksueel misbruik van de verborgen homoseksuele echtgeno(te).

Mensen willen op maat gemaakte ondersteuning en vragen zich af wat de ervaringen zijn bijvoorbeeld met een narcistische partner die… Read More

%%footer%%