Wat gebeurt er op je weg naar je bestemming?

Wat gebeurt er op je weg naar je bestemming?

Groei wordt vaak verkeerd begrepen als iets wat ‘zou moeten gebeuren’ zodra we ‘aangekomen’ zijn op wat we willen bereiken. 

Zodra we ons diploma hebben. Of, als we eenmaal een inkomen van zes cijfers hebben behaald. Als je eenmaal een nieuwe relatie hebt. Als eenmaal de narcist uit ons leven verdwenen is. Of als je eenmaal bewijzen hebt denk je op weg naar je bestemming te zijn.

op weg naar je bestemming
naar onze programma’s

Hoewel dit geweldige doelen kunnen zijn, betekent dit niet noodzakelijk dat je emotioneel gegroeid bent tijdens de reis.

In plaats daarvan gaat groei niet zozeer over ergens ‘aankomen’, maar wel over:

Een relatie ontgroeien.

Onszelf toestaan ​​om te rouwen.

Onze angsten overwinnen.

Generatiepatronen doorbreken.

Onze onvolkomenheden omarmen.

Echt zijn met onszelf.

Ons Zelf verkiezen boven een relatie.

Onze waarheid leven.

OK zijn met “nee” zeggen.

Erkennen dat tijd alleen doorbrengen noodzakelijk is.

Je niet laten inhouden door angst om in de steek te laten waar je niet thuishoort.

Deze situaties dringen aan op groei. 

We kunnen de *gemakkelijke* route kiezen en groei weigeren door in ontkenning te leven of in giftige positiviteit of zelfgenoegzaamheid te blijven… maar wat levert dit ons op? 

Door te kiezen voor groei, kiezen we de weg die vaak minder wordt afgelegd… en die leidt tot een krachtige bestemming.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer


Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees