Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en
uitgeput seks narcist

Waarom voel je je uitgeput na seks met een narcist?

Als je seks hebt met een vals zelf, wat een niet-zelf is, word je ziel uit je gezogen. Je voel je uitgeput. Narcisten bedrijven niet de liefde. Ze hebben niet het vermogen om ziel-tot-ziel met je te verbinden, omdat ze zich hebben gescheiden van hun Ware Zelf, dat de toegangspoort is tot gezondheid van de ziel. Daarover gaat dit artikel zodat je weet waarom je uitgeput bent na seks met een narcist.

Eigenliefde, menselijkheid, eenheid en een verbinding met hun Hogere Macht zijn allemaal uitgewist door de overname van het Valse Zelf van de narcist.

Wat overblijft is een meedogenloos, onoverkomelijk zwart gat. Wat je ook doet of geeft, het zal nooit genoeg zijn. Seks met een narcist wordt alleen door hen uitgevoerd om met zelfmedicatie het innerlijke geschreeuw van hun catatonische, verstoten ernstig beschadigde Innerlijke Wezen weg te nemen. Dit is om hun Valse Zelf met hun belang te voeden.

Of om je te manipuleren om ze iets te geven dat je normaal niet zou doen. Voor een narcist ben je niet meer dan een hulpmiddel voor masturbatie en zelfwaardering. De seks gaat niet over jou, en zal dat ook nooit zijn.

Dit is de reden waarom seks met een narcist, wat er ook gebeurt tijdens de handeling, je een leeg gevoel geeft. Je voelt je achteraf zelfs geschonden. Ware intimiteit betekent ‘in-to-me-see’.

Het is het delen van iemands volledige zelf met vertrouwen en liefde met een ander. Een narcist zal je nooit binnenlaten of zijn of haar Ware Zelf met je delen. Je hebt seks met een fictief personage dat helemaal geen ziel is die met jou verbonden is.

In feite betekent het gebrek aan gezondheid van de ziel waar de narcist aan lijdt, dat dit “valse zelf” energie van je steelt om het valse zelf te bufferen. Want de kernidentiteit van de narcist is dat hij of zij geen eigen energie kan creëren en behouden.

Seks biedt een zeer directe manier om je paranormale en energetische bronnen te gebruiken. Je wordt letterlijk geplunderd voor je zielenergie. Het is je misschien opgevallen dat je je na seks met een narcist uitgeput, uitgeput of zelfs onwel voelt. Nu weet je waarom.

uitgeput na seks narcist
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Sommige dingen maken me nog steeds bang.

Ik was superzelfverzekerd en open over seksueel / sexy zijn. Hij zou altijd een manier vinden om me in stukken te hakken en me het gevoel te geven dat ik walgelijk was omdat ik hem wilde / een liefde / seksband met hem wilde.

Ik mocht ook nooit beginnen, want hij zou me 100% afwijzen. Hij was de enige die mocht beginnen. Dus als bijwerking ben ik absoluut bang om open te zijn of zelfs te praten over de dingen die ik leuk vind.

We zijn natuurlijk niet meer samen. Ik weet dat hij me hierover zou bevechten en zou zeggen dat ik lieg en dat dit niet is gebeurd. Maar seks was zeldzaam. Meestal een of twee keer per kwartaal. Zoals ik al zei, ik voelde me erg lelijk en ongewenst. Hij had nooit gedacht dat dit een probleem met ons zou zijn. Ik walgde ervan dat ik zelfs maar naar seks verlangde.

Wat zou je kunnen helpen?

Mijn beste suggestie aan jou is om “narcisme.blog” te volgen en de groeitaken stap voor stap te doen. Het heeft een heleboel middelen om je te helpen helder op te staan en uit de pijn te komen en op het pad van je ware opstanding te geraken. Je kunt vandaag nog aan de slag door op de link groeitaken te volgen in het menu.

Alles binnen de groeitaken is volledig gratis.

Er is absoluut geen verplichting voor een van mijn betaalde bronnen en je kunt je op elk moment afmelden.

Je hebt dus niets te verliezen. Je hebt je genezing te winnen, en dit zou het keerpunt van je hele leven kunnen zijn, om uit dit misbruik te komen.

Ik hoop dat dit u hoop heeft gegeven en ik kijk er ook naar uit om uw opmerkingen en uw vragen hieronder te beantwoorden.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

alle artikels over narp-systeem, narps-programma, narcissistic abuse recovery programma, narcistisch misbruik herstelprogramma

Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees