Categorieën
Narcisme Overleven partnergeweld Recent seks en narcisme video

Seks met een narcist. Geen seksuele intimiteit. Deel 1b video

Welke zijn de probleemgebieden bij seks met de narcist voor de partner?

Soms is narcisme minder voor de hand liggend, en zijn de tekens mogelijk niet intuïtief aan te voelen. Dit is vooral het geval in de slaapkamer als je seks met een narcist hebt.

Hier vind je een beschrijving van enkele seksuele kenmerken van narcisten.

Sommigen zullen je niet verbazen, maar anderen kunnen je vooroordelen over narcisme uitdagen.

De narcist(e) kent drie fasen in de ontwikkeling van zijn of haar seksuele relatie met zijn of haar prooi.

Als u zich niet kunt terugvinden met wat ik heb gezegd hierboven kan je in een van de eerdere stadia van de relatie bevinden. Kan uw narcist(e) een andere reden hebben voor de inspanning die hij of zij doet om uw warm te houden?

klik voor meer info

Zit “meneertje of mevrouwtje omgekeerd” in de fase om je te leren kennen, om u dan beter te kunnen manipuleren? Ja, zeker.

Hoorde “meneertje of mevrouwtje altijd in de douche “dat u vertelde aan een vriend dat de seks met hem of haar zo leuk was? Dat streelt zijn of haar imago. Hij of zij denkt zo gemakkelijker nieuwe partners te krijgen.

Hij of zij zal niet nalaten jou te vertellen dat hij of zij veel seksuele kansen laat liggen sinds de seks met jou als partner.

De narcist vergelijkt om te controleren tot in de details.

Dat is om je verlangen te bevorderen door triangulatie.

“Meneertje of mevrouwtje butt plug” kan een seksueel probleem zelfs faken, zodat jij  zijn redder denkt te moeten worden.  Dat heeft je dan een boost en is handig meegenomen in de emotionele manipulatie. De geloofwaardigheid van de narcist stijgt daardoor.

klik voor meer info

De sociopaat denkt graag van zichzelf dat ze begerenswaardig zijn. Meneertje of mevrouwtje spring in het veld houdt de illusie hoog dat ze zeer goed zijn voor hun partner.  In het algemeen lonkt in feite de agressie en vernedering al om de hoek.

Door zijn ervaring in seksuele manipulatie kan hij op deze manier meer mensen misleiden.

In ieder geval, de narcisten gaan door de volgende drie fasen met hun partner:

Eerste fase:  overtuigen.

Je hebt de vrouw of man ontmoet. De date lijkt een sprookje.

De narcist is geweldig in elk opzicht, in feite is het bijna niet te geloven.

“Chumpie” is romantisch, fluistert sexy zoete dingen in je oor.

De narcistische lul geeft aan jou een voetmassage. Hij koopt je bloemen.

De kannibaal besteedt al haar of zijn aandacht aan je.

Uren kan hij/ze naar je luisteren. Jullie blijken vaak dezelfde ideeën te hebben.

Je voelt je aanbeden in alle opzichten.

Hier is wat er werkelijk aan de hand is.

“Meneertje of mevrouwtje orbit”  vindt dat u aan zijn behoeften voldoet op dit moment. Je maakt dat de narcist(e) er goed uitziet op een bepaalde manier. In de ogen van zijn collega’s denkt hij of zij dat hij of zij stijgt in waarde door zijn nieuwe verovering.

Had iemand anders een oog op jou? In sommige gevallen is het hof maken van jou zelfs een ​​heimelijke concurrentie om je weg te stelen van een tegenstander.

Doordat mogelijk iemand van zijn collega’s of vrienden je zag zitten, werd jij plots een prooi voor hem. Jouw waarde moet verminderen. Dat is belangrijk genoeg om een inspanning te doen, om zijn verlangen om de meerdere te zijn te bevredigen.

Wie seks met een narcist(e) heeft, krijgt daardoor wel een status die minder is dan mogelijk.

Jij bent zijn speeltje. En veel anderen weten dat.  In elke gebeurtenis gaat “meneertje of mevrouwtje spiegel”  zijn tegenstander bewijzen dat je een gemakkelijke prooi bent.

U kunt er zeker van zijn dat het niet uitmaakt wat hem of haar interesseerde in jou. Sinds hij of zij voelt dat seks hem dichterbij zijn doelen zal brengen zal het op een bepaalde manier voor zijn prestige zorgen.

Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Tweede fase: het bezit nemen.

De laatste rijstkorrel is nauwelijks weggeborsteld uit je haar, je bruidsboeket is nog vers en plotseling krijg je het gevoel dat er iets is veranderd. Op jullie huwelijksnacht is hij of zij het geld aan het tellen.  Maar er is één ding waar je niet helemaal je vinger op kunt leggen wat het is.

Het is niet altijd vanaf het huwelijk waar het bezit nemen van jou start. Jij staat niet meer op de eerste plaats. Je heeft hem wat tijd, in de hoop dat je droom verder blijft duren. Wellicht is het de drukte van de afgelopen weken.

Soms is het een ring, samenwonen, een baby, of dat u stopt met uw taak om een ​​huisvrouw te zijn of dat je huisvrouw wordt.

Zodra de narcist(e) de toezegging heeft dat hij of zij u op één of andere manier zijn bezit bent, dat de narcist(e) je overheerst, dat je onder zijn invloed bent gekomen, begint de werkelijke innerlijke agenda van de narcist(e).

Genoeg geduld gehad, genoeg gespeeld, genoeg gedaan alsof. Teveel inspanning voor iemand die hem niet doorziet en stilaan groeit de minachting, tot de druk op die ketel te groot wordt.

Is het een minimale persoonlijkheidsstoornis waar hij of zij zich niet van bewust is? Hij of zij had toch veel moeilijke relaties in het verleden. Je denkt dat het wel zal beteren als je wat langer bij elkaar bent, want het ging toch allemaal heel snel.

Maar wat blijkt, is dat er nu niet langer een noodzaak is om een ​​inspanning te leveren.

Meneertje of mevrouwtje ‘mis je ‘hoeft u niet meer te overhalen, om zijn prooi te zijn. Je bent zijn redder geworden. Eindelijk is hij een man, omdat hij een vrouw heeft die nog zijn kijk op de wereld dient over te nemen. Ten slotte is hij een vader, omdat hij een kind heeft of verwacht.

klik voor info

Uiteindelijk voelt hij of zij zich niet meer minderwaardig zegt hij of zij. In essentie is dat, omdat hij dankzij u zijn bezit heeft uitgebreid. Dan kan een huis zijn, een auto, een moto, nieuwe kleren enz.

Was het niet zijn vorige relatie waardoor hij zo veel kwijt was?  Maar het saldo van die ervaring is dat u denkt dat u een deel van hem bent geworden.

Nu ben je  net als zijn arm of been. Jullie zijn één.

Narcisten zijn vaak minder ‘experimenteel’ dan ze zich voordoen.

Veel narcisten willen zichzelf als altijd in controle en aantrekkelijk beschouwen. Dit sluit niet goed aan bij het spel voor een breed scala aan creatieve acts. Sommige narcisten scheppen op over alles wat ze in bed kunnen spelen, maar ze komen niet in bepaalde posities waar ze er niet op hun best uitzien.

Meestal gaan ze geen dingen doen waarvan ze denken dat ze er gek uitzien.

Per definitie zijn narcisten erg zelfbewust; ze zijn zich alleen van hun eigen zelfbewust. Ze eisen overgave, maar blijven zelf in hun denken, maar niet als er drugs of alcohol bij betrokken wordt waar ze hun rare behoeftes dan kunnen verschuilen.

klik voor meer info

In de slaapkamer kan zijn narcisme de creativiteit, doorstroming en overgave onderdrukken. Het cliché is waar dat narcisten graag in de spiegel kijken of foto’s en video’s van zichzelf maken tijdens en als op stapje naar seks.

Als je met een narcist slaapt, is de kans groter dat je op één van die foto’s bent. Vergeet niet dat hij of zij foto’s kan delen met anderen van zijn speeltje en ze later als chantage zal gebruiken.

Je lijdt onder de pijn als gevolg van blootstelling aan narcistische mishandeling. Bekijk dan alle mogelijkheden die je vindt op mijn website om je leven te veranderen.

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren