narcisme.blog VKoN

Dit is een gastcolumn van Dirk.

Herkennen van narcisten.

Herkennen van narcisten is lastig. De belangrijkste reden is dat het gedrag van narcisten en psychopaten niet direct zichtbaar is voor ‘leken’ of professionals, in tegenstelling tot andere persoonlijkheidsstoornissen. Er zijn namelijk ook verborgen narcisten.

Met enkele voorbeelden die aangeven dat er steeds meer kennis over narcisme komt. Zo kunnen we stap voor stap laten zien wat er moet gebeuren.

Bron: Waarom herken je narcisten niet? • Het verdwenen zelf

High Conflict Institute  

Iris Koops

Herstellen van narcistische mishandeling

Heb jij met jouw ervaring en studie al narcisten kunnen ontmaskeren? Laat het ons weten. Deze informatie delen met ons op sociale media betekent ondersteuning voor slachtoffers van narcisme

You may also like...

1 Comment

  1. Er is wel een psychopathychecklist van O “Hare. en testen met scores. Meestal legt de rechter een onderzoek op na een delict maar er is ook onzichtbaarder geweld dat niet of minder zichtbaar is voor de buitenwereld maar toch heel schadelijk is voor de persoon in kwestie die er mee te maken krijgt in een relatie of op het werk of er zijn meer bij betrokken. Je wil begrip en vertrouw je hun toe dan kunnen ze als ze je door verleiding binnen hebben gehaald misbruik maken van je kwetsbaarheden. Het is een stille moordenaar. Je ziet het niet maar wel voelbaar.

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!