Van rugzak tot laptop.

Je kunt deze blog ook zonder extra kosten voor jezelf steunen door je bol.com shoppingtrips te beginnen met mijn affiliate-link-foto. Deze blog bestaat dankzij de steun van lezers, en ik waardeer elk stukje steun. Dank u

We mogen weer … dus Draag ‘m met trots …

Steun daardoor narcisme.blog

En dan zijn er ook de Laptop rugzakken

Een laptoprugzak is simpelweg een rugzak waar een apart laptopvak in zit voor je laptop om deze te beschermen tijdens het reizen. Dus heb je voor je werk of studie een laptop nodig die je vaak mee moet nemen? Dan zijn deze rugzakken zeer geschikt, want ze beschermen je laptop goed en je houdt je handen vrij.

Hoge Korting op bol.com

Draag ‘m met trots want er zijn hoge kortingen op Windows studielaptops. Je vindt nu nieuwe schooltassen of rugzakken van basisschool tot universiteit. Hier heb je korting op schoolagenda’s, voor uw voorbereiding naar school.

Je hebt ook alles voor de lunch, zoals drinkflessen, lunchboxen en thermosbekers. Ben je op zoek naar rekenmachines of Nederlandstalige studieboeken die kun je snel en eenvoudig vinden.

Hier vind je scherp geprijsde headsets, controllers en meer zoals printers en cartridges. Ontdek hier alle computer essentials. Maar ook scherp geprijsde bluetooth speakers, collegeblokken, duurzame schoolspullen, fietssloten, telefoonhouders en fietskleding.

Steunen zonder extra kosten

Je kunt deze blog ook zonder extra kosten voor jezelf steunen door je Bol.com-shoppingtrips te beginnen met  mijn affiliate-link op narcisme.blog  – en natuurlijk ook door mijn posts leuk te vinden en te delen op sociale media! De affiliate- link wordt geactiveerd door te klikken op onderstaande foto.

Deze blog bestaat dankzij de steun van lezers, en ik waardeer elk stukje steun. Dank u.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Ondersteuning vragen – vertel anderen die begrijpen wat je doormaakt wat er is gebeurd en laat ze bepalen wat ze vinden van deze gebeurtenis.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze prive Support group VKoN. Lees eerst de info vooraleer uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Vertel ons eerst wat je hebt meegemaakt aan narcisme!

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

EFT een dagelijkse tool om je emoties te verlichten. (taak)

Dus vandaag wil ik met jullie informatie delen om emotionele energie los te laten met EFT, die in ons lichaam… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Meditatie: ons afscheiden van onze geest (taak)

Iedereen bedankt voor het volgen van narcisme.blog. Degenen onder jullie die dat niet hebben gedaan: als het je bevalt wat… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

Bodyscan-meditatie een methode om emoties los te laten (taak)

Dit artikel gaat over een bodyscan-meditatie. Geschatte leestijd: 6 minuten Dus eerst ga ik een beetje praten over wat het… Read More

%%footer%%