Van rugzak tot laptop.

We mogen weer … dus Draag ‘m met trots …

Steun daardoor narcisme.blog

En dan zijn er ook de Laptop rugzakken

Een laptoprugzak is simpelweg een rugzak waar een apart laptopvak in zit voor je laptop om deze te beschermen tijdens het reizen. Dus heb je voor je werk of studie een laptop nodig die je vaak mee moet nemen? Dan zijn deze rugzakken zeer geschikt, want ze beschermen je laptop goed en je houdt je handen vrij.

Hoge Korting op bol.com

Draag ‘m met trots want er zijn hoge kortingen op Windows studielaptops. Je vindt nu nieuwe schooltassen of rugzakken van basisschool tot universiteit. Hier heb je korting op schoolagenda’s, voor uw voorbereiding naar school.

Je hebt ook alles voor de lunch, zoals drinkflessen, lunchboxen en thermosbekers. Ben je op zoek naar rekenmachines of Nederlandstalige studieboeken die kun je snel en eenvoudig vinden.

Hier vind je scherp geprijsde headsets, controllers en meer zoals printers en cartridges. Ontdek hier alle computer essentials. Maar ook scherp geprijsde bluetooth speakers, collegeblokken, duurzame schoolspullen, fietssloten, telefoonhouders en fietskleding.

Steunen zonder extra kosten

We mogen weer

Je kunt deze blog ook zonder extra kosten voor jezelf steunen door je Bol.com-shoppingtrips te beginnen met  mijn affiliate-link op narcisme.blog  – en natuurlijk ook door mijn posts leuk te vinden en te delen op sociale media! De affiliate- link wordt geactiveerd door te klikken op onderstaande foto.

Deze blog bestaat dankzij de steun van lezers, en ik waardeer elk stukje steun. Dank u.

Bol.com Algemeen

Ik zou van harte willen dat dit artikel je vandaag heeft geholpen om je hoop, vertrouwen en troost te geven dat er opluchting, kracht en wederopbouw is van de ervaring van narcistisch misbruik.

Ik weet al lang dat ons grootste goud uit de diepste duisternis wordt gedolven.

Als wat ik geschreven heb diep met je resoneert, zou ik graag zien dat je NARP bekijkt, het pad dat ikzelf en zoveel anderen hebben gevolgd om te evolueren en onszelf te bevrijden.

Als Bol.com-partner ontvang ik een kleine commissie op aankopen zonder dat het jou iets kost om de kosten van onze website te kunnen dragen. Steunen kun je door te klikken op de bol.com publiciteit.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Annemie Persyn Declercq

Ondersteuning vragen – vertel anderen die begrijpen wat je doormaakt wat er is gebeurd en laat ze bepalen wat ze vinden van deze gebeurtenis.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze prive Support group VKoN. Lees eerst de info vooraleer uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Vertel ons eerst wat je hebt meegemaakt aan narcisme!

Geef een reactie, vraag of antwoord.