Categorieën
Recent Steun narcisme.blog

Begin je shoppingtrip op “narcisme.blog”: Van rugzak tot … om ons te steunen!

Je kunt deze blog ook zonder extra kosten voor jezelf steunen door je bol.com shoppingtrips te beginnen met mijn affiliate-link-foto. Deze blog bestaat dankzij de steun van lezers, en ik waardeer elk stukje steun. Dank u

We mogen weer … dus Draag ‘m met trots …

Steun daardoor “narcisme.blog”!

En dan zijn er ook de Laptop rugzakken!

Een laptoprugzak is simpelweg een rugzak waar een apart laptopvak in zit voor je laptop om deze te beschermen tijdens het reizen. Dus heb je voor je werk of studie een laptop nodig die je mee moet nemen? Dan zijn deze rugzakken geschikt, want ze beschermen je laptop goed en je houdt je handen vrij. Dus als je je shoppingtrip begint op “narcisme.blog” dan is dat terecht. Daar bevindt zich de link naar miljoenen artikelen van bol.com.

Ook Hoge Korting op bol.com als je je shoppingtrip begint op narcisme.blog!

Draag ‘m met trots want er zijn hoge kortingen op Windows studielaptops. Je vindt nu nieuwe schooltassen of rugzakken van basisschool tot universiteit. Hier heb je korting op schoolagenda’s, voor uw voorbereiding naar school.

Je hebt ook alles voor de lunch, zoals drinkflessen, lunchboxen en thermosbekers. Ben je op zoek naar rekenmachines of Nederlandstalige studieboeken die kun je snel en eenvoudig vinden.

Hier vind je scherp geprijsde headsets, controllers en meer zoals printers en cartridges. Ontdek hier alle computer essentials. Maar ook scherp geprijsde bluetooth speakers, collegeblokken, duurzame schoolspullen, fietssloten, telefoonhouders en fietskleding.

Steunen zonder extra kosten!

We mogen weer

Je kunt deze blog ook zonder extra kosten voor jezelf steunen door je Bol.com – shoppingtrip te beginnen met mijn affiliate-link op narcisme.blog. Natuurlijk ook door mijn posts leuk te vinden en te delen op sociale media! De affiliate- link wordt geactiveerd door te klikken op de bol.com foto’s.

Deze onafhankelijke blog bestaat dankzij de steun van lezers, en ik waardeer elk stukje steun. Voor ons is dit online vrijwilligerswerk waar mensen ons een gesprek vragen. Dank u wel lieve lezer als je je shoppingtrip wilt beginnen op “narcisme.blog” om ons te steunen.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze privégroep zelfgenezing VKoN. Lees eerst de info vooraleer uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen. Alle links vind je in het menu!

Ondersteuning vragen – vertel anderen die begrijpen wat je doormaakt wat er is gebeurd en laat ze bepalen wat ze vinden van deze gebeurtenis.

Vertel ons eerst wat je hebt meegemaakt aan narcisme!

Alle laptops en tablets vind je bij bol.com!

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren