Alle laptops en tablets vind je bij bol.com!

Zonder extra kosten narcisme.blog steunen!

Je kunt deze blog ook zonder extra kosten voor jezelf steunen door je bol.com online shoppingtrips voor laptops en tablets te beginnen met mijn affiliate-link-bolcom foto aan te klikken op narcisme.blog.

Geschatte leestijd: 2 minutes

Natuurlijk ook door mijn posts leuk te vinden en te delen op sociale media.

Deze blog bestaat dankzij de steun van lezers, en ik waardeer elk stukje steun. Dank u.

Alle laptops en tablets bij bol.com!

Er is veel keuze aan laptops. Bedenk daarom eerst waar je je laptop voor wilt gebruiken en dan vind je makkelijk de laptop die bij je past.

Wil je bijvoorbeeld vooral gamen of video’s bewerken? Dan heb je een snelle processor nodig. Ben je vooral onderweg met je laptop? Dan is een klein formaat tot 14 inch handig.

Wil je tegelijkertijd in meerdere programma’s werken? Ga dan voor een groter werkgeheugen. Door dit allemaal af te wegen zul je een laptop vinden die compleet bij je past.

Je vindt in deze winkel ook desktops, monitoren, randapparatuur, routers, wifi versterkers, tassen en hoezen, printers en supplies, pc gaming, software, dataopslag, beamers en componenten!

Gepubliceerd door Annemie Declercq

Annemie is in het bezit van een Bachelor diploma in Orthopedagogie dat ze heeft behaald aan de Hogeschool Gent. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie. Ze werkt al vele jaren in de VDAB om mensen te helpen werk te vinden en te behouden. Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren. Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder pleegmoeder, plusmama, armoede consulent en orthopedagoge. Ze werkt 33 jaar in de VDAB in Roeselare. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe!