Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Narcistische mishandeling – afscheid nemen Deel 2b +video

Deze innerlijke verschuivingen zijn de krachtigste en ware ‘sleutels’ om jezelf door het herstel van narcistische mishandeling heen te slepen.

Je kunt vooruitgang boeken stap-voor-stap in het nemen van afscheid van een narcist.

Narcistisch mishandelen is een spiritueel en psychisch fenomeen dat volledig je leven verandert. Dit is de reden waarom ik het energetische werk aan je zelf aanbeveel. Doe aan mindfulness, meditatie en wees creatief.

Kijk en luister naar de hypnotische transformaties die je kunt doen.

Het was de enige oplossing die mijn leven redde, mij de vrijheid gaf om een ​​leven te creëren dat verder ging dan mijn beste dromen.

Het heeft dat ook gedaan voor mijn vrouw en zoveel anderen.

Als je deze realiteit wilt ‘kennen’ en bereid bent om het te proberen, beveel ik je aan alles te lezen over transformatie en motivatie. Alle werktuigen rond veerkracht en verbondenheid zijn zeer nuttig, want alleen toepassen kan je helpen.

Je hebt niets te verliezen, het geeft je alle bronnen die je nodig hebt, informatie specifiek voor narcistische mishandeling, en is volledig gratis. Lezen en herhalen tot de informatie inzinkt en een aha-moment tot gevolg heeft.

Informeer je verder door te lezen van onze teksten en boeken.

Ten zeerste raad ik je ook aan je huisarts te raadplegen om een volledige check-up te doen. Nieuwe vrienden zoeken die vertrouw vol zijn en een goede therapeut kan nodig zijn om uit je isolement te komen.

Doe deze stappen als je de pijn niet goed vindt! Eens je de informatie voldoende begrijpt weet je dat dit je eerder zou geholpen hebben mocht je dat advies eerder gekend hebben.

Ik beloof je dat al deze hulpbronnen hebben geholpen, gered en bevrijd.

Veel van mijn kennissen zijn meer geworden dan mensen die overleven eens ze het nodige werk hebben gedaan.

Therapie, sport, creativiteit, lezen over narcisme, meditatie en mindfulness zijn de ware sleutels tot herstel. Als je de tips in de blogs toepast zullen ze je helpen de kwelling achter je te laten. Je momenten van gelukkig zijn zullen beginnen een eeuwigheid te duren.

Door te aanvaarden en te weten dat je je veerkracht kunt ontwikkelen waar je eigenwaarde, zelfliefde en grenzen sterk worden, ben je vrij om vooruit te gaan en te creëren … en je zult 100% weten …

narcistische mishandeling
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Niemand kan daaraan iets doen in jouw plaats!

Het is niet iemands anders werk! Ik ga je wel helpen als je dat wenst.

Je bent JOU alles verschuldigd. Als je jezelf Juist krijgt, trek je die mensen en omstandigheden aan die meer van hetzelfde toevoegen. Door zelf te veranderen ga je niet langer spelen, worstelen en obsederen met diegenen die dat niet doen en niet kunnen. Daarom zie je niet direct onmiddellijk een verandering. Die komt wel, maar je gaat het nodige doen met de juiste attitude.

Allen die dit artikel nuttig en waardevol hebben gevonden, volgen mijn website zoals duizenden anderen die wekelijks terugkomen om aangemoedigd te worden om niet alleen te overleven …, maar te bloeien na narcistische mishandeling.

Je kan ook lid worden van onze ondersteuningsgroep en persoonlijk mij contacteren via Messenger.

Aarzel niet om uw opmerkingen te plaatsen over uw ervaringen met afsluiting en scheiding van een narcist en wat u van dit onderwerp vindt …

Zoals je weet komt na regen zonneschijn. Dit betekent niet dat je jouw situatie geen duwtje kunt geven.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

Afscheid van een narcist nemen is niet gemakkelijk. Deel 1

De bloeien methode voor herstel na narcistische mishandeling, hoe werkt dat?

Narcistische mishandeling – afscheid nemen Deel 2a

Hoe kun je apathisch worden voor een narcistische misbruiker? video

Trauma en traumazorg in Europa

Hoe ego stoppen dat echte liefde verhindert?

Ga je jouw Bewustzijn rond Narcisme verhogen?

narcistisch misbruik herstelprogramma
alle artikelen over traumaherstel op narcisme.blog

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees