Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Narcist denkt niet als normale mens: geen verantwoordelijkheid!

Wat slachtoffers van narcisten moeten begrijpen, is dat narcisten niet als normale mensen denken, ze hebben verschillende agenda’s. De doelen van een narcist zijn zaken als je onder controle houden, hun narcistische voorraad krijgen of iets wat hun disfunctionele eetlust voedt waarvoor ze geen verantwoordelijkheid nemen.

geen verantwoordelijkheid voor de narcist

Dus terwijl je een gesprek met hen probeert te voeren over, laten we zeggen, de problemen in je relatie, doen ze dingen als stonewalling (negeren of kijken naar je met die blanco blik en helemaal niets zeggen) of je afleiden van je aandacht en het gesprek op een andere manier manipuleren.

Je moet begrijpen, ze willen nergens de verantwoordelijkheid voor nemen, en ze willen absoluut niets veranderen. Ze willen blijven doen wat ze willen, zonder gevolgen. Je moet het duidelijk begrijpen, ze willen absoluut niet dezelfde dingen die jij wilt.

Dat is waarom ze spelletjes spelen, manipuleren, liegen en al het andere dat ze doen, het is een manier om af te leiden van het geen verantwoordelijkheid nemen, controle te houden en je onbelangrijk en onwaardig te laten voelen.

Daarom heb je er nooit iets van begrepen, ze hebben een heel andere agenda. Eén die je niet kent of waarmee je nooit hebt ingestemd. Meer over wie er geen verantwoordelijkheid vind je in de artikels als je zoekt op “narcisme.blog verantwoordelijkheid’.Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees