Hoe Kuan Yin ons leert om de angst van de dood te verlichten!

Hoe Kuan Yin ons leert om de angst van de dood te verlichten!

Wat weet Kuan Yin ons te vertellen?

De dood is als het geven van geboorte. Geboorte kan pijnlijk zijn. “Soms sterven vrouwen aan de bevalling” “zegt Kuan Yin. Echter, wanneer de baby geboren is, is al die pijn – die werd verdragen verdwenen in een handomdraai.

Liefde voor die kleine baby maakt dat men de pijn en de angst vergeet.

En zoals ik al eerder heb gezegd, de liefde tussen moeder en kind is de hoogste ervaring, het dichtst bij de goddelijke liefde. Als de moeder niet narcistisch is.

kuan yin
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Je kunt je afvragen welke parallel ik maak tussen geboorte en dood.

Maar ik zeg je, de angst en pijn bij een vreselijke dood is snel voorbij. Buiten dat portaal komt men plotseling in het licht, in eenheid en gelukzaligheid … Dat zou het derde leven kunnen zijn.

Net zoals een vrouw die snel geneest na de bevalling en daarna in staat is om verliefd te worden op haar baby, die overgang maakt ons ook in staat zijn om verliefd te worden op een nieuw leven.“ Kuan Yin (van het Orakel van Mededogen: het Levende Woord van Kuan Yin “.

Wie is een Jedi?

De Jedi is een bewaker van vrede en gerechtigheid in zijn rijk.

Hij is de meester van de mystieke krachten van “De kracht”.

Een van de manieren waarop de Jedi leert om te weten is om het gebruik van het lichtzwaard, dit is een mes van pure energie dat hij als instrument van meditatie gebruikt. Het lichtzwaard is niet alleen een wapen van verdediging. Het is belangrijk voor het richten van de geest.

Een Jedi gebruikt zijn lichtzwaard om zijn verbinding met de Force te helpen tot stand te brengen.

Onthoud, een Jedi, vecht alleen als een laatste redmiddel.

Als je gedwongen wordt om je lichtzwaard te trekken, heb je al een groot deel van jouw voordeel veranderd. Een Jedi vertrouwt op de Force en in het begin probeert hij andere manieren te vinden om de problemen op te lossen: geduld, logica, tolerantie, goed luisteren, onderhandelen, overtuigingskracht, kalmerende technieken.

Maar er zijn momenten waarop een Jedi moet vechten zegt Luke Skywalker

Als je met een narcist te doen hebt, is dat zeker waar. Waarschijnlijk zal een vechtscheiding ontstaan als je wenst te breken. Ben je het daarmee eens of oneens. Laat het me weten in de commentaren. Ik antwoord graag.

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Heb je een fout gezien in dit artikel? Laat me het weten! Ik ben je dankbaar!

Lees meer

meer over kunst