Kuan Yin Liefde voor de kleine baby & Luke Skywalker.

Wat weet Kuan Yin ons te vertellen?

“De dood is als het geven van geboorte. Geboorte kan pijnlijk zijn. Soms sterven vrouwen aan de bevalling.

Echter, wanneer de baby geboren is, is al die pijn — die werd verdragen verdwenen in een handomdraai.

Liefde voor die kleine baby maakt dat men de pijn en de angst vergeet.

En zoals ik al eerder heb gezegd, de liefde tussen moeder en kind is de hoogste ervaring, het dichtst bij de goddelijke liefde. Als de moeder niet narcistisch is.

Je kunt je afvragen welke parallel ik maak tussen geboorte en dood.

Maar Ik zeg u, de angst en pijn bij een vreselijke dood is snel voorbij. Buiten dat portaal komt men plotseling in het licht, in eenheid en gelukzaligheid … Dat zou het derde leven kunnen zijn.

Net zoals een vrouw die snel geneest na de bevalling en daarna in staat is om verliefd te worden op haar baby, die overgang  maakt ons ook in staat zijn om verliefd te worden op een nieuw leven. “

Kuan Yin (van het Orakel van Mededogen: het Levende Woord van Kuan Yin “.

Wie is een Jedi?

De  Jedi is  een bewaker van vrede en gerechtigheid in zijn rijk.

Hij is de meester van de mystieke krachten van De Kracht.

Een van de manieren waarop de Jedi leert om te weten is om het gebruik van het lichtzwaard, die is een mes van pure energie  dat hij als instrument van meditatie gebruikt.

Het lichtzwaard is niet alleen een wapen van verdediging. Het is belangrijk voor het richten van de geest.

Een Jedi gebruikt zijn lichtzwaard om zijn verbinding met de Force te helpen tot stand te brengen.

Onthoud, een Jedi vecht alleen als een laatste redmiddel.

Als je gedwongen wordt om je lichtzwaard te trekken, heb je al een groot deel van uw voordeel veranderd.

Een Jedi vertrouwt op de Force en in het begin probeert hij  andere manieren te vinden om de problemen op te lossen: geduld, logica, tolerantie, goed luisteren, onderhandelen, overtuigingskracht, kalmerende technieken.

Maar er zijn momenten waarop een Jedi moet vechten zegt Luke Skywalker

Als je met een narcist te doen hebt, is dat zeker waar. Waarschijnlijk zal een vechtscheiding ontstaan als je wenst te breken. Ben je het daarmee eens of oneens. Laat het me weten in de commentaren. Ik antwoord graag.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Schrijf in voor haar gratis workshop:http://bit.ly/MelanieMarch18

Als je nog meer van je context wil duidelijk maken stuur een email naar mie.declercq@gmail.com .

Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • afkicken van de narcist
 • complex trauma
 • narcissist
 • online training
 • Recent
 • zelfgenezing

Toxic Relationship Expert Reveals knowledge of narcissism

Do you have someone in your life, who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

 • communicatie
 • Nederland België Nederlandstalig
 • persoonlijke ontwikkeling
 • Recent
 • transformatie motivatie

Een dunne lijn tussen narcisme en vriendelijkheid voor jezelf.

Velen vinden het vermoeiend en uitdagend om van anderen te houden. Ze zijn bang om hun geest te openen en hun… Read More

 • communicatie
 • complex trauma
 • echtscheiding van een narcist
 • huiselijk geweld
 • Nederland België Nederlandstalig
 • partnergeweld
 • Recent

Het seksueel misbruik van de verborgen homoseksuele echtgeno(te).

Mensen willen op maat gemaakte ondersteuning en vragen zich af wat de ervaringen zijn bijvoorbeeld met een narcistische partner die… Read More

%%footer%%