Zelfliefde eerst is de nieuwe epidemie en moet stoppen.

De dialoog rond eigenliefde en de aanwezigheid of afwezigheid daarvan in iemands leven als een indicator of er van hen kan worden gehouden, moet nu stoppen. Met andere woorden zelfliefde eerst moet stoppen.

Ik geloofde dit vroeger. Ik pleitte er zelfs voor, maar nu ben ik een heel eind gekomen tijdens mijn eigen genezingsreis. Ik begrijp dat het niet alleen een gevaarlijk concept is, het is gewoon niet waar.

Innerlijk werk

Natuurlijk, als we uit een emotioneel gewelddadige relatie zijn gekomen, moeten we zeker wat innerlijk werk doen, zodat we niet van de koekenpan in het vuur gaan. Het meeste van dit werk bestaat uit het creëren van grenzen en het helen van gehechtheidstrauma. Het betekent jezelf UIT onveilige relaties houden.

zelfliefde eerst.
Tools voor zelfgenezing!

Zelfliefde eerst = Spiritueel omzeilen

Maar om iemand, vooral overlevenden van misbruik, te vertellen dat ze moeten leren van zichzelf te houden voordat iemand van hen kan houden, is niet alleen beledigend, het is ook een trieste vorm van spiritueel omzeilen. Met Groeien in zelfliefde maken we altijd vooruitgang.

Het maken van vriendschappen, en vertrouwvolle relaties is waar we altijd dienen aan te werken, zelf al kunnen we nooit slagen in de volmaakte zelfliefde.

Stel je voor dat je dit aan jonge kinderen vertelt in hun ontwikkelingsjaren.

Toch zien we elke dag zogenaamde spirituele goeroes en degenen die zichzelf beschouwen als ‘wakker’ en iedereen die wil luisteren vertellen dat ze moeten eerst van zichzelf houden of zelfliefde eerst als de prioriteit beschouwen als ze ooit hopen dat andere mensen van hen houden. Wat een hoop BS. Dit veroorzaakt ongekende niveaus van lijden in de wereld.

zelfliefde eerst,  Je hoeft niet te liegen omdat een ander de waarheid niet aankan
Bekijk de tools voor groei

Het zorgt ervoor dat mensen zichzelf en het leven opgeven.

Dit is gedeeltelijk de reden waarom eenzaamheid de nieuwe epidemie is. Mensen die zich neerslachtig voelen, denken dat ze het net zo goed niet eens kunnen proberen om contacten te leggen met anderen. Het plant het zaadje in hun geest dat, aangezien ze niet van zichzelf houden, niemand anders dat ook doet. Het is hersenspoeling, duidelijk en eenvoudig.

Trouwens, door eenzaamheid lopen we het risico op een vroege dood – studies zeggen dat het hetzelfde is als het roken van 15 sigaretten per dag! Dus alle zelfingenomen goeroes moeten uit hun wolken komen, echt worden en stoppen met het zich het lijden van mensen toe te eigenen.

Ga en zoek op “narcisme.blog zelfliefde” of een ander keywords zoals “trauma” “kind” “moeder” “empathie” enz. om te werken aan je herstel. Of doe de “taken” die je vindt als je zoekt op “narcisme.blog taak”.

Methode dat een licht narcistisch persoon zichzelf kan genezen?

Drie manieren waarmee je je gebrek aan zelfliefde kunt aanvullen. 4

Klaar voor de volgende stap in groei naar zelfliefde na narcisme?

Vragen over jouw mate van zelfliefde om in overweging te nemen.

34 Inspirational Self Love Quotes to Make Yourself Stronger

Oordelen het hulpmiddel om jezelf te kennen

Gevoelig voor de narcist? Afhankelijk van uw zelfliefde?

Wat doe je met Zelfsabotage? Is dat niet de demon van je leven? Deel 2


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees