Drie manieren om je zelfliefde aan te vullen. Deel 4 +video +audio

Drie manieren om je zelfliefde aan te vullen. Deel 4 +video +audio

Het antwoord is natuurlijk je kunt dat!

In feite is een van de verkeerde overtuigingen die we hebben, dat “het lang duurt om te veranderen”. Dit geloof is gebaseerd op de theorie dat het ons veel tijd kostte om onze huidige overtuigingen en gewoonten te ontwikkelen, dus het moet ook lang duren om ze te veranderen. En dat is gewoon niet waar. Eens dat je het besef hebt hoe je je gebrek aan zelfliefde kunt aanvullen en je past dat toe gedurende 21 dagen dan verloopt het herstel bijna op automatische piloot.

We verwachten iets groots van je.

Hoe ga je deze video reeks gebruiken in je leven? Kom naar mijn Facebookpagina of maak contact met me op Instagram of op YouTube en deel je mening! De links vind je in het menu.

Ik moedig je aan om de videos te bekijken en met anderen te delen. Samen kunnen we opzettelijk de wereld verrijken door waarde aan elkaar toe te voegen.

gebrek aan zelfliefde
Een gebrek aan empathie

Ik ben verheugd om deze video serie met je te delen en je te helpen een leven te leiden waar niets onmogelijk is!

Je hebt niets te verliezen en je grootheid kun je winnen. Maar als je geen actie onderneemt, hoe kun je dan verwachten dat je leven verandert?

Ik weet dat je leven kan veranderen, niet alleen omdat zovelen voor je zich hebben losgemaakt van de narcist, waarschijnlijk ook in een iets moeilijker situatie dan de jouwe.

Je kunt dezelfde herhaling gebruiken die je onbewust hebt gebruikt om je huidige niveau van geluk te creëren.

Waarschijnlijk ben je hoogsensitief en daarom uiterst vatbaar voor suggesties. Maar daarom ook nogal selectief in je geheugen. Je bent op bepaalde momenten echt vergeten wie je bent door de triggering van de narcist.  Die narcist schijnt dan ook vergeten te zijn wat hij vroeger van je dacht, en wat je voor hem allemaal gedaan hebt. Daarom dat je gaat twijfelen aan jezelf.

Daarbij heb je een fantastische empathie. Je gebruikt al een vergelijkbare emotionele toestand als je tegen jezelf praat.

Maar waarschijnlijk heb je veel negatieve uitspraken over jezelf gedaan nadat je de narcist geloofde.  Je hebt bewezen dat het werkt! Maar nu sta je misschien aan de rand van een depressie.

Door net de omgekeerde uitspraken te doen tegen jezelf dan deze van de narcist, want die zijn niet juist, want ze komen van een labiel persoon, krijg je eindelijk de resultaten die je wenst.

gebrek aan zelfliefde
Wat te doen om geen angst meer te hebben voor de narcist?

Het is niet genoeg om te weten over narcisme en wat het met je identiteit gedaan heeft.

Je moet je ware zelf voelen. Je vermogen om je identiteit te voelen is recht evenredig met je overtuigingen op het emotionele, niet op het intellectuele niveau.

Dat is waarom het emotionele niveau is waar EMT het veranderingswerk zal doen. Om je gedrag te veranderen, moet je de emotie achter het gedrag veranderen.

Daarom is de belangrijkste factor bij het opbouwen van je identiteit het verkrijgen van controle over je emotionele toestand.

Wanneer je dit doet, verlaag je automatisch je niveau van angst en onzekerheid en ben je in staat om vertrouwen te hebben in het proces van persoonlijke groei.

Ieder van ons heeft een emotionele “punt” dat ons vasthoudt waar we zijn en zo laag mogelijk werd gebracht door de narcist. Als we ons Emotioneel “punt” voor eigen identiteit willen veranderen, moeten we ook naar het emotionele of energetische niveau gaan. Dat kun je met het Engelstalige NARP.

NARP is een Engelstalig programma van MTE (Melanie Tonia Evans) en is een combinatie van informatie en installatie.

De informatie die ze je geeft, is bedoeld om je te leren hoe je de gewoonten, attitudes, vaardigheden en strategieën van mensen die narcisme hebben overleefd en succesvol zijn geworden kunt modelleren.

Je leert niet alleen hoe je deze gewoonten, attitudes, vaardigheden en strategieën kunt modelleren, maar je krijgt ook een duidelijk beeld van hoe je jezelf tot nu toe onbewust hebt gesaboteerd en laten saboteren door het programma van de narcist.

Je hoeft het programma van MTE maar één keer te volgen, maar je zult het waarschijnlijk een paar keer willen bekijken omdat je het inspirerend, informatief en zeer motiverend vindt.

Zodra je bewuste of logische geest tevreden is dat je deze vaardigheden en strategieën kunt “modelleren”, zul je de veranderingen op het onderbewuste of emotionele niveau kunnen maken.

Het is een feit dat wanneer je zelfliefde hebt, je hele wereld zal veranderen. Je zult een interne kracht ontwikkelen om je leven onder controle te houden in de meeste situaties.

Wanneer je je onderbewustzijn programmeert met een onwrikbaar respect voor jezelf, is veel mogelijk. Je onderneemt onmiddellijke, massale, herhaalde actie en geeft nooit op totdat je je dromen hebt waargemaakt. De eerste stap is natuurlijk je los te maken van de narcist zodat je je gebrek aan zelfliefde kunt aanvullen.

Dat is precies waarom ze het NARP-programma heeft samengesteld.

De krachtige waarheid is dat je die zelfliefde in je hebt, ook al heb je een gebrek aan zelfliefde besef op dit moment. Melanie gaat je laten zien hoe je dat moet gebruiken. Dit programma is anders dan alles wat je eerder hebt gezien of meegemaakt.

De resultaten zijn zo snel dat je het niet gelooft. Je zult onmiddellijk een groei niveau van zelfliefde ervaren in plaats van het gebrek aan zelfliefde. Tot nu toe is er niets zoals dit NARP-programma.

NARP is gericht op het helpen verhogen van je leven zonder narcisme naar hogere en meetbare niveaus in een korte periode. Laten we eens kijken hoe het werkt. Het staat ook niet in de weg van andere geschikte therapie voor je.

Werden je dromen gegijzeld door de narcist? Waardoor ben je gestopt? Denk aan alle dingen die je nog niet hebt gedaan en stel jezelf de vraag: “Wat heeft me gestopt?”

Ik kan je bijna garanderen dat een gebrek aan zelfliefde de boosdoener is en je grootheid steelt. Ben je stiekem bang als je vraagt ​​wat je wilt dat je wordt afgewezen?

Plaats je de mening van anderen boven die van jezelf? Heb je moeite om in jezelf te geloven?

Bemerk je dat het te mooi klinkt om waar te zijn wat je date of partner en toch laat je je meeslepen door mooie woorden?

Zijn er enkele hiaten in het verhaal van je partner en toch durf je er niet op in te gaan?

Durf je daar tegen ingaan, zelfs al is dat voor een grote groep mensen? Of zeg je of herinner je nog dat je dacht: “Ik wilde dat ik dat kon, maar ik ben gewoon niet zo zelfverzekerd”.

Dan komt dat door een gebrek aan zelfliefde.

Misschien heeft dit te maken met je hoge sensitiviteit en grote empathie waardoor je aan de ene kant het verlangen van de andere voelt en aan de andere kant zijn ongelukkig zijn. Vind je dat je die persoon hoeft te redden?

De kans van je leven denk je, omdat hij zich presenteert als je wederhelft echter zonder enige verdienste, maar je bent gewoon om hier het voordeel van de twijfel te geven, omdat je hoopt dat eindelijk die ware in je leven komt die je onvoorwaardelijk graag ziet. Door zijn verleidingstactieken ben je ook blind.

Dan weerhouden twijfel aan jezelf, angst en gebrek aan zelfvertrouwen je tegen het behalen van je doelen. Wat ons brengt naar:

De Top 3 Redenen waarom je niet het leven van je dromen leeft!

Reden 1: Je saboteert jezelf onbewust met de gewoonten, attitudes en strategieën van onsuccesvolle, ongelukkige mensen en narcistische mensen.

Reden 2: Je “emotionele punt” zit vast op een laag niveau doordat je de schuld accepteert die je krijgt van een narcist voor iets wat niet is gebeurd.

En de 3de en grootste reden is: Je bent geprogrammeerd met repetitieve, onbewuste, orders om je te gedragen volgens de middelmatigheid of narcistische karakteristieken van je ouders, zodat je je leven accepteert als het ‘beste dat je gaat krijgen’ in het leven.

Zo plaats je de mening van anderen boven die van jezelf, toch?

Zelfliefde en het gebrek daaraan, is zo’n krachtige factor die zoveel mensendromen gijzelt dat je mentors vindt die een levenslange studie van zelfliefde hebben gedaan.  Je vindt dan ook verschillende boeken over dat onderwerp.

In de afgelopen jaren zijn er verschillende onderzoeken gebeurd naar narcisme, zelfliefde en kwetsbaarheid bij mensen uit alle lagen van de bevolking.

Het is verbazingwekkende dat ongeacht hun status, hoeveel geld ze verdienden of hoe succesvol ze waren, meer dan 95% van deze mensen worstelen met een gebrek aan zelfliefde op specifieke gebieden van hun leven.

Velen weten ook dat dat hen tegenhield van hun ware grootheid.

Klik op de foto voor het starten van de video

In feite is een gevoel van zelfverzekerdheid, zelfliefde of zelfrespect in specifieke situaties een veel voorkomend probleem.

Het verschil tussen iemand die resultaten haalt bij het bereiken van een doel en wie niet, hangt af van het hervinden van veerkracht en een stukje zelfliefde. Daarom vind ik het programma van MTE Melanie Tonia Evans echt de moeite om te overwegen.

Je huidige gebrek aan zelfliefde is waarom je bevroren in je comfortzone bent, doodsbang om de verkeerde beslissingen te nemen en opnieuw in het web van een narcist te vallen… Is dat waarom je hopeloos en hulpeloos bent zonder idee hoe je je dromen kunt redden.

Waarom je worstelt om in jezelf te geloven en laat je de mening, behoeften en behoeften van andere mensen je leven laat leiden?

Het hoeft niet zo te zijn. Talloze mensen werden geholpen om hun zelfvertrouwen volledig om te draaien. Het beste van NARP is dat dit systeem is gebouwd om snel verbetering tot stand te brengen, zodat je snel een meetbaar niveau van gebrek aan zelfliefde krijgt.

Je hebt zelfliefde en veerkracht in je, MTE zal je gewoon laten zien hoe je het nu moet gebruiken.

Heb je vragen over het gebrek aan zelfliefde, eigenliefde en narcisme?  Over NARP? Ik antwoord graag.

Zoals altijd, erg bedankt voor het zijn van een mooie ziel!

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Zoals altijd laat me weten in de commentaren wat je denkt, wat je voelt en wat je ervaart terwijl je deze blog leest. Ik hou er aan van te zeggen dat ik je graag zie en ik hoop dat je goed voor jezelf zorgt, voor je geliefden en voor je innerlijk kind. Ik hoor hopelijk snel van je terug.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. Delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like. Dank je!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

audio van deze blog op narcisme.blog

Verander de instellingen van de tss voor je taalkeuze!


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees