Ken je de kenmerken van een narcistische vader? Deel 2

De kloon van de kenmerken van een narcistische vader.

Gezien narcisten niet in staat zijn om iemand anders lief te hebben, zullen de kinderen van narcisten het niet gezien hebben wat dat betekent en zelfs mogelijk een narcisme ontwikkelen.

Door hun vader te imiteren in zijn narcisme leren ze ook experts te worden in manipuleren en leren ze om mensen te gebruiken. Dat de zoon een kloon van hem wordt, is voor de narcistische vader de hoogste vorm van vleierij.

Mijn vader is een vliegtuig, kenmerken van een narcistische vader
klik om te bestellen

Het uitverkoren kind – het liefje van de narcist(e).

Soms is er ook een uitverkoren kind in het gezin dat dient om een kleine kloon te worden van de narcistische vader. Ze zijn gekozen vanwege hun uiterlijk, intellect, speciale talenten, of een ander kenmerken dat de narcistische vader beschouwt als waardevol voor hem. Dat kan ook een speciale geaardheid zijn. Hij spiegelt zijn kenmerken van een narcistische vader op zijn kind.

weggegomd is niet verdwenen cover boek over pas, kenmerken van een narcistische vader
klik voor meer info

De niet-waardevolle kinderen van de narcistische vader.

Daardoor worden de andere kinderen in het gezin genegeerd, omdat ze niet voldoen aan zijn verwachtingen. Als deze kinderen vriendelijk, attent, gevoelig of helder zijn kunnen dat eigenschappen zijn die niet passen bij de kenmerken van een narcistische vader, en beschouwt hij niet als waardevol.

De narcistische vader zal geen zorg besteden aan de ontwikkeling van de persoonlijkheid van de andere kinderen, daardoor lijden deze kinderen. Ze doen dan ook speciaal hun hele jeugd hun best in een poging om de liefde en aandacht van hun narcistische vader te krijgen, maar ze eindigen met lege handen.

Het schuldige zondebok kind door het karakter van een narcistische vader.

Er kan ook een zondebok kind uitgekozen worden door de narcistische vader. Tegen dit kind doet hij speciaal wreed. Hij laat ze op regelmatige tijdstip weten dat ze tekort schieten dat ze verkeerd zijn enz. In zijn ogen zijn ze waardeloos en de schuld van alles wat fout gaat.

Kan ik een antwoord krijgen op de vraag of je ooit een relatie gehad hebt met een narcist?

Als je dat wenst en uzelf er door geen gevaar loopt, laat ons iets daarover weten in de commentaar sectie hieronder. Dat is een geweldige manier om elkaar te helpen in deze gemeenschap.

Maar als u verkiest dat te delen met mij persoonlijk kan je dat als je me bevriendt op Facebook en een persoonlijk bericht stuurt. Ik ga dan in op al je vragen.

Het is geen therapie of coaching sessie,  gewoon luisteren naar je verhaal en zien of we daar klaarheid kunnen in krijgen.

Ook als je genoten hebt van deze inhoud, en u wilt voorkomen dat deze narcistische personen je leven gaan domineren, dan zorgen we er voor dat je goede vrienden gaat maken.

We zullen jou een ton aan verbazingwekkende middelen aanreiken.

Die informatie zal u helpen te herstellen van misbruik door de kenmerken van een narcistische vader. Iedereen wenst uiteindelijk te bouwen aan een warme gezellige thuis.

Wilt je mij niet contacteren als je nu geen inlevingsvermogen hebt.

Dit artikel is niet bedoeld om te diagnosticeren of een gids te zijn voor zelfdiagnoses. Het enige doel van dit artikel is strikt voor leerzame doeleinden. Mijn doel is om de lezer te laten nadenken om schadelijke individuen beter te vermijden.

De standpunten van Annemie Persyn Declercq zijn niet noodzakelijkerwijs die van wetenschappelijk America en Europa.

Als je dankzij deze post meer inzicht hebt gevonden, vergeet dan niet om te reageren, commentaar te geven en te delen.

Ken je de kenmerken van een narcistische vader?

Ga naar deel 1

Kind van een narcistische vader: 18 voorbeelden

Therapeutisch inzicht voor VKoN zelfgenezers. Deel1

Kenmerken van narcistische moeders en inzicht voor het slachtoffer.

Inzicht in narcistische moeder en inzicht voor het slachtoffer. Deel 4


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees