Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Je kunt niet groeien vanuit een ontregeld zenuwstelsel.

Vertrouwen op jezelf, andere mensen, de geldstroom en liefde. Dit alles is een mooie manier om meer van wat je wilt in je leven te brengen. Maar we kunnen het niet doen vanuit een ontregeld zenuwstelsel.
Om te beginnen met vertrouwen, moet ons zenuwstelsel, ons lichaam, eerst vertrouwen.
Wanneer er chaos of afsluiting in ons is, projecteren we dat in de wereld in de vorm van altijd van het ergste uitgaan – altijd wantrouwen.

Een van de eerste dingen die we verliezen als we een trauma ervaren, is het vermogen om te vertrouwen.

Een herinnering:
Trauma lijkt niet alleen op auto-ongelukken, oorlog en misbruik. Trauma kan zijn dat je ouders op vakantie gaan als je klein bent, of van school wisselen. We ervaren allemaal trauma’s.
Om ons vertrouwen terug te winnen na elke vorm van trauma, is de eerste stap om te leren hoe we ons zenuwstelsel kunnen kalmeren, hoe we uit chaos kunnen komen en sneller kunnen afsluiten naar diepere ontspanning.

Hoe je dit doet, leer ik je stap voor stap in de groeitaken.

Als ik het zou kunnen doen na zoveel trauma in mijn leven, twijfel ik er niet aan dat je dat ook kunt! Het is voor ons allemaal beschikbaar.
Alles wat zich in ons lichaam afspeelt, wordt weerspiegeld in de externe realiteit.

Daarom, als u meer geld wilt, moet u erop vertrouwen dat het geld dat u uitgeeft, bij u terugkomt. Je moet het besteden uit genade en vrede.

Als je meer liefde wilt, moet je op je liefdevolle relaties vertrouwen.

Om dat allemaal te doen, hebben we een gereguleerd zenuwstelsel nodig.

Het was zo cool om te zien hoe vertrouwen de laatste tijd zoveel gemakkelijker voor me is geweest, ook al heb ik zoveel jaren bijna niets volledig vertrouwd. Ik heb altijd getwijfeld aan mensen, geld, liefde, mijn werk – alles!

Ik ben niet perfect. Daarbij schrik ik. Soms geloof ik het niet. Soms verlies ik het vertrouwen. Maar de sprongen die ik tot nu toe in mijn leven heb gemaakt, zijn opmerkelijk.

Ik kwam daar in de eerste plaats door mijn zenuwstelsel te reguleren, zodat ik sneller in een vaste toestand kon komen.

Dit is precies wat ik je aanraad om te doen in de groeitaken (zie menu). Deze taak is een diepgaande, stapsgewijze en grondige verkenning van het zenuwstelsel en emotionele genezing en bevrijding, door oefeningen die eenvoudig, maar zo effectief zijn!

Genezing kost tijd, maar dit is een ongelooflijke stap in de richting – zolang je blijft oefenen wat je leert, is genezing onvermijdelijk!

Wanneer je in staat bent om de krachtige energie van woede uit je lichaam te ontladen, kun je toegang krijgen tot je rationele brein om vanuit ons centrum te delen wat je voelt met een ander zonder hen de schuld te geven en te beschamen, waarbij je de volledige verantwoordelijkheid neemt voor je eigen emotie.
Emoties zijn energie in beweging, en als we verzuimen ze aan te pakken, zullen we het gevoel hebben vast te zitten – wat er ook gebeurt.

Het is niet mogelijk om het gevoel te omzeilen of te vermijden, omdat die energie dan vast komt te zitten in ons lichaam.

Vroeger kostte het me dagen om voor mijn emotionele zelf te zorgen. Iemand zou me pijn doen, en ik zou de pijn volledig negeren – mijn verstand gebruiken om te zeggen “het is oké, ze meende het niet”.

Ze meende het niet EN ik voel me gekwetst en boos.

Tegenwoordig heb ik alle hulpmiddelen die ik nodig heb om deze energie te ontladen en daadwerkelijk te voelen. Nadat die krachtige golf door mij heen gaat, ben ik in staat om daadwerkelijk beter en meer in flow in de wereld te bewegen.

Want zonder deze energie te ontladen – hebben we geen ruimte om te denken of te doen. We blijven steken in de zwaarte.

Zovelen van jullie nemen contact met me op en zeggen dat je geen idee hebt hoe je met je emoties om moet gaan.

De reden dat ik dit soort dingen leer, is omdat ik zeer gevoelig ben en het grootste deel van mijn leven geen idee had hoe ik met mijn emoties moest omgaan. Ik heb zoveel interne transformatie doorgemaakt om anderen te kunnen leren hoe ze door krachtige, vastzittende, overweldigende emoties heen kunnen gaan!

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

ga vandaag nog aan de slag

Geplaatst

in

, ,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.588 andere abonnees