Innerlijke ontwikkeling om krachtig te zijn zonder angst of wrok.

We hebben hiaten in onze persoonlijkheid waarin we buiten onszelf zoeken naar liefde, goedkeuring, overleving en veiligheid, en we steunen onszelf niet door authentiek te zijn, of een goede grensfunctie te hebben.

We gaan niet voorbij de angst voor vervelende mensen of mensen die zich van ons afkeren of ons niet mogen omdat we onszelf zijn. Nochtans gaan we dat precies dienen te leren. Dit zijn de dingen die we als volwassenen onder ogen zullen moeten zien.

Je dient te weten hoe je voor jezelf moet zorgen en gezond door het leven te gaan. Als je authentiek bent en je je angst verliest om eerlijk en krachtig te verschijnen, zal een narcist de andere kant op rennen omdat ze weten dat ze je niet kunnen manipuleren, misbruiken en je van je energie en middelen kunnen ontdoen.

Het belangrijkste is dat je je angst en je haat tegen narcisten moet verliezen, want als je nog steeds erg sterke emotionele last hebt van hen en je nog steeds wrok en angst voor hen hebt, denk je dat je nee zegt tegen een narcist die in je leven komt.

Je zegt eigenlijk een grote, dikke JA, want wat je ook in je trilt, voor goed of slecht, is precies de emotionele magneet die meer van dat in je leven zal brengen. Je moet het innerlijke verschuivingswerk doen, want het gaat er niet om dat je boos en wrokkig bent en denkt dat je ze daarmee wegduwt.

Nee, dat betekent dat je ze gaat binnenhalen.

Je geest zal je verbinden met de exacte match voor wat je aan het vibreren bent in jezelf, en al die zorgen en uitkijken naar narcisten betekent eigenlijk dat je steeds dezelfde patronen en lessen blijft doorlopen.

Dus waar gaat dit over? Dit gaat over het accepteren dat narcisten bestaan.

Ik heb dat geaccepteerd. Je zou morgen een narcist kunnen tegenkomen, en daar niet bang voor zijn omdat je de missie van jouw ontwikkeling op je hebt genomen, jouw innerlijke ontwikkeling om krachtig jezelf te zijn.

Het is een voortdurend werk om te groeien, en stap voor stap. Gebruik de zoekfunctie op #narcismeblog met de woorden werkwijze, herstel, innerlijk om je angst te overwinnen.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Geef een reactie, vraag of antwoord.