Hoe krijgt de narcist(e) je niet meer klein? Onoverwinnelijk worden. Deel 1

Hoe krijgt de narcist(e) je niet meer klein? Onoverwinnelijk worden. Deel 1

Hoe meer je zelfliefde omhelst en de empathie ervaart die ermee gepaard gaat, hoe meer je bewust wordt van jezelf en van anderen en hoe onoverwinnelijk worden mogelijk wordt.

Hoe comfortabeler je wordt in jezelf, hoe minder het over jou gaat en meer over het welzijn van iedereen om je heen. Als we van onszelf houden, bouwen we van nature een omgeving van liefde. Als we van onszelf houden, bouwen we harmonie.

Ooit nagedacht hoe het echt zou zijn als je je niet meer liet doen? Wat als we onoverwinnelijk worden?

  • Voelt u zich volledig verantwoordelijk voor uw emoties?
  • Wil je niet langer “goede dagen” en “slechte dagen” hebben?
  • Heb je zin om een ​​sfeer te creëren die 100% kogelvrij is, waar je je niet meer moet verdedigen?
  • Wat als we onoverwinnelijk worden?
Klinkt als een fantasie? Het hoeft niet zo te zijn!

Het is eigenlijk maar een  simpele interne mentale verschuiving om te groeien naar onoverwinnelijk worden.

Wanneer je volledig de baas bent over je gedachten en emoties, heb je echte controle over je leven. Er is niets wat iemand kan doen of zeggen om je uit die plaats te halen. Goede dagen en slechte dagen bestaan ​​gewoon niet.

Onoverwinnelijk zijn betekent dat je volledig de leiding hebt over de manier waarop je je voelt en niet je leven leidt volgens de genade van de mensen of dingen om je heen hetzij een narcist(e) of zijn vliegende apen.

Het is het ultieme in bewust leven. Het is ook kennelijk het tegenovergestelde van de manier waarop de meesten van ons leven. De meesten van ons hebben goede en slechte dagen. Willekeurige gebeurtenissen en omstandigheden in ons leven bepalen onze emotionele toestand tot nu toe.

Onze eigen reacties op gebeurtenissen bepalen ons leven in plaats van bewust te handelen.

onoverwinnelijk worden
Er is werk aan de winkel als je onafhankelijk van de narcist wil worden. Deel 3
Hier is een voorbeeld:
  • Op een dag ga je naar Starbucks en de persoon voor je heeft betaald voor je drankje. Dat maakt je zo blij dat je aan het werk gaat en besluit om je assistent een enorm publiek te geven, bedankt voor een project dat ze zojuist hebben voltooid. De hele dag lijkt voorbij te zweven met iedereen om je heen in een ongelofelijk vriendelijke stemming.
  • De volgende dag ga je naar Starbucks en de serveerster maakt je bestelling driemaal kapot. Dit maakt je te laat voor je werk waardoor je strest, dus je bent “per ongeluk” onbeleefd tegen de kassier van het parkeerterrein. Je voelt een donkere wolk de rest van de dag om je heen hangen en het lijkt erop dat mensen hun uiterste best doen om je te ontwijken.

Die twee totaal verschillende uitkomsten waren het resultaat van exact dezelfde situatie: de willekeurige gebeurtenissen bij Starbucks laten dicteren hoe je je voelt.

In beide gevallen was je externe omgeving belangrijker dan de manier waarop je je echt voelde. Je humeur was overgeleverd aan de gebeurtenissen die je niet onder controle had.

deel 2


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees