Diepere lagen van trauma vereist verder quanta freedom healing proces

Je kunt werken aan een trauma en denken dat je het hebt opgeruimd en dan komen diepere lagen van hetzelfde trauma voor genezing naarboven. Dit noemen we een quanta freedom healing proces.

Dit is volkomen normaal en absoluut niets om je over te verontschuldigen.

In feite kun je best dit verwelkomen en zegenen, omdat het allemaal perfect voor je werkt om je vrij te maken naar het volgende niveau van je hoogste en meest bevredigde zelf.

Als je elke persoon en situatie in je leven begint te zien die je als een genezende agent voor jou triggert om je te helpen jezelf te bevrijden van je trauma, dan zul je dit alles zegenen en accepteren, het geschenk aannemen en een snelle ervaring beleven. in je transformatie.

Als het trauma echt groot, verwarrend of overweldigend voelt, adem er dan gewoon in, open je lichaam en volg het “Quanta Freedom Healing” – proces naar beste vermogen.

Quantum Healing Starter Pack

Stel de bedoeling in dat je het trauma opruimt met quanta freedom healing proces.

Vraag om je spirituele gidsen en helpers om bij je te zijn om te helpen.

We krijgen zoveel hulp wanneer we het vragen en we kunnen dit proces van Melanie gewoon vertrouwen.

U hoeft geen informatie te ontvangen over uw trauma om het uit uw lichaam te verwijderen.

Als je je slechter voelt na een “Quanta Vrijheidshealing“, weet dan dat er meer trauma is om te vinden en vrij te geven.

Soms wanneer we de bovenste laag verwijderen, verschijnen grotere kernprogramma’s eronder om de vrijgave te laden en te genezen.

Blijf gewoon doorgaan, wetende dat je naar het diepere deel van de wond gaat en eenmaal vrijgelaten, is verlichting niet ver weg – evenals je evolutie voorbij dit trauma naar een veel hogere en betere manier van zijn.

Verschuiven en licht geven is alles wat je moet doen.

Ik hoop dat deze video je zoveel meer moed en kracht heeft gegeven over het belang van het opruimen van je trauma’s, omdat loslaten alles is wat je moet doen.

Herhaal dit na mij: “Ik ben volledig toegewijd aan het loslaten van mijn trauma’s om vrij te zijn, om Mijn Ware Zelf te zijn, levend mijn Ware Leven en zo is het.”

Heb je vragen of suggesties? We antwoorden graag!

klik op de foto
klik op de foto
klik op de foto

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!