Hoe de verschillende niveau’s van trauma genezen?

Diepere lagen van trauma vereist verder quanta freedom healing proces

Je kunt werken aan een trauma en denken dat je het hebt opgeruimd en dan komen diepere lagen van hetzelfde trauma voor genezing naarboven.

Dit is volkomen normaal en absoluut niets om je over te verontschuldigen.

In feite kun je best dit verwelkomen en zegenen, omdat het allemaal perfect voor je werkt om je vrij te maken naar het volgende niveau van je hoogste en meest bevredigde zelf.

Als je elke persoon en situatie in je leven begint te zien die je als een genezende agent voor jou triggert om je te helpen jezelf te bevrijden van je trauma, dan zul je dit alles zegenen en accepteren, het geschenk aannemen en een snelle ervaring beleven. in je transformatie.

Als het trauma echt groot, verwarrend of overweldigend voelt, adem er dan gewoon in, open je lichaam en volg het “Quanta Freedom Healing” – proces naar beste vermogen.

 

Stel de bedoeling in dat je het trauma opruimt met quanta freedom healing proces.

Vraag om je spirituele gidsen en helpers om bij je te zijn om te helpen.

We krijgen zoveel hulp wanneer we het vragen en we kunnen dit proces van Melanie gewoon vertrouwen.

U hoeft geen informatie te ontvangen over uw trauma om het uit uw lichaam te verwijderen.

Als je je slechter voelt na een “Quanta Vrijheidshealing“, weet dan dat er meer trauma is om te vinden en vrij te geven.

Soms wanneer we de bovenste laag verwijderen, verschijnen grotere kernprogramma’s eronder om de vrijgave te laden en te genezen.

Blijf gewoon doorgaan, wetende dat je naar het diepere deel van de wond gaat en eenmaal vrijgelaten, is verlichting niet ver weg – evenals je evolutie voorbij dit trauma naar een veel hogere en betere manier van zijn.

Ik hoop dat deze video je zoveel meer moed en kracht heeft gegeven over het belang van het opruimen van je trauma’s, omdat loslaten alles is wat je moet doen.

Herhaal dit na mij: “Ik ben volledig toegewijd aan het loslaten van mijn trauma’s om vrij te zijn, om Mijn Ware Zelf te zijn, levend mijn Ware Leven en zo is het.”

Heb je vragen of suggesties? We antwoorden graag!

Liefs xx

 

Annemie Persyn Declercq

 

Meer over quanta freedom healing proces vind je hier.

Als je de Engelse taal goed begrijpt is het een goede suggestie dit even te lezen en als dit met je resoneert actie te ondernemen.

traumaverwerking door yoga cover

TRE Trauma- en spanningsreducerende oefeningen

behandeling na trauma cover

Geef een reactie, vraag of antwoord.