Quanta Freedom healing proces is de niveaus van trauma genezen! +audio

Diepere lagen van trauma vereist verder quanta freedom healing proces!

Je kunt werken aan een trauma en denken dat je het hebt opgeruimd. Dan komen plots diepere lagen van hetzelfde trauma voor genezing naar boven. Dit noemen we een quantum freedom healing proces. Dit is volkomen normaal en absoluut niets om je over te verontschuldigen.

TRE Trauma- en spanningsreducerende oefeningen
Klik op de foto!

In feite kun je best dit verwelkomen en zegenen, omdat het allemaal perfect voor je werkt om je vrij te maken naar het volgende niveau van je hoogste en meest bevredigde zelf.

Als je elke persoon en situatie in je leven begint te zien die je als een genezende agent voor jou triggert om je te helpen jezelf te bevrijden van je trauma, dan zul je dit alles zegenen en accepteren. Je kunt proberen het geschenk aan te nemen en een snelle ervaring beleven in je transformatie.

Als het trauma echt groot, verwarrend of overweldigend voelt, adem er dan gewoon in, open je lichaam en volg het Quanta Freedom Healing proces naar beste vermogen.

 Quanta Freedom healing proces
Quantum Healing Starter Pack

Stel de bedoeling in dat je het trauma opruimt met quanta freedom healing proces.

Vraag om je spirituele gidsen en helpers om bij je te zijn om te helpen. We krijgen zoveel hulp wanneer we het vragen. Dit proces van Melanie kun je gewoon vertrouwen. Je hoeft geen informatie te ontvangen over je trauma om het uit je lichaam te verwijderen.

Als je je slechter voelt na een “Quanta Vrijheidshealing”, weet dan dat er meer trauma is om te vinden en vrij te geven. Soms wanneer we de bovenste laag verwijderen, verschijnen grotere kernprogramma’s eronder om de vrijgave te laden en te genezen.

Blijf gewoon doorgaan, wetende dat je naar het diepere deel van de wond gaat en eenmaal vrijgelaten, is verlichting niet ver weg. Ook is je evolutie voorbij dit trauma naar een veel hogere en betere manier van zijn onderweg.

Verschuiven en licht geven is alles wat je moet doen.

Ik hoop dat dit artikel je zoveel meer moed en kracht heeft gegeven over het belang van het opruimen van je trauma’s, omdat loslaten alles is wat je moet doen.

Herhaal dit na mij: “Ik ben volledig toegewijd aan het loslaten van mijn trauma’s om vrij te zijn, om Mijn Ware Zelf te zijn, levend mijn Ware Leven en zo is het.”

Heb je vragen of suggesties? We antwoorden graag!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

Wat is quanta freedom healing online programma? Deel 1

Het verkrijgen van ondersteuning in een narcistische relatie.

Nu is het moment om een nieuwe realiteit te weven!

audio van deze blog op narcisme.blog
alle artikels over narp-systeem, narps-programma, narcissistic abuse recovery programma, narcistisch misbruik herstelprogramma

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees