Quanta Freedom healing proces is de niveau’s van trauma genezen

Diepere lagen van trauma vereist verder quanta freedom healing proces

Je kunt werken aan een trauma en denken dat je het hebt opgeruimd en dan komen diepere lagen van hetzelfde trauma voor genezing naarboven. Dit noemen we een quanta freedom healing proces.

Dit is volkomen normaal en absoluut niets om je over te verontschuldigen.

In feite kun je best dit verwelkomen en zegenen, omdat het allemaal perfect voor je werkt om je vrij te maken naar het volgende niveau van je hoogste en meest bevredigde zelf.

Als je elke persoon en situatie in je leven begint te zien die je als een genezende agent voor jou triggert om je te helpen jezelf te bevrijden van je trauma, dan zul je dit alles zegenen en accepteren, het geschenk aannemen en een snelle ervaring beleven. in je transformatie.

Als het trauma echt groot, verwarrend of overweldigend voelt, adem er dan gewoon in, open je lichaam en volg het “Quanta Freedom Healing” – proces naar beste vermogen.

Quantum Healing Starter Pack

Stel de bedoeling in dat je het trauma opruimt met quanta freedom healing proces.

Vraag om je spirituele gidsen en helpers om bij je te zijn om te helpen.

We krijgen zoveel hulp wanneer we het vragen en we kunnen dit proces van Melanie gewoon vertrouwen.

U hoeft geen informatie te ontvangen over uw trauma om het uit uw lichaam te verwijderen.

Als je je slechter voelt na een “Quanta Vrijheidshealing“, weet dan dat er meer trauma is om te vinden en vrij te geven.

Soms wanneer we de bovenste laag verwijderen, verschijnen grotere kernprogramma’s eronder om de vrijgave te laden en te genezen.

Blijf gewoon doorgaan, wetende dat je naar het diepere deel van de wond gaat en eenmaal vrijgelaten, is verlichting niet ver weg – evenals je evolutie voorbij dit trauma naar een veel hogere en betere manier van zijn.

Verschuiven en licht geven is alles wat je moet doen.

Ik hoop dat deze video je zoveel meer moed en kracht heeft gegeven over het belang van het opruimen van je trauma’s, omdat loslaten alles is wat je moet doen.

Herhaal dit na mij: “Ik ben volledig toegewijd aan het loslaten van mijn trauma’s om vrij te zijn, om Mijn Ware Zelf te zijn, levend mijn Ware Leven en zo is het.”

Heb je vragen of suggesties? We antwoorden graag!

klik op de foto
klik op de foto
klik op de foto

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

EFT een dagelijkse tool om je emoties te verlichten. (taak)

Dus vandaag wil ik met jullie informatie delen om emotionele energie los te laten met EFT, die in ons lichaam… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Meditatie: ons afscheiden van onze geest (taak)

Iedereen bedankt voor het volgen van narcisme.blog. Degenen onder jullie die dat niet hebben gedaan: als het je bevalt wat… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

Bodyscan-meditatie een methode om emoties los te laten (taak)

Dit artikel gaat over een bodyscan-meditatie. Geschatte leestijd: 6 minuten Dus eerst ga ik een beetje praten over wat het… Read More

%%footer%%