Heb je het gevoel dat je altijd alleen zal blijven na misbruik?

Heb je het gevoel dat je altijd alleen zal blijven na misbruik?

Ik weet met heel mijn hart dat alleen blijven na misbruik dit een van de pijnlijkste gedachten is die een mens kan hebben.

“Na alles wat ik heb meegemaakt, en hoe hard ik ook probeer lief te hebben en bemind te worden, ik zou ALLEEN kunnen eindigen.”

Deze gedachte achtervolgde me en het bleek mijn realiteit te zijn.

De jaren vlogen voorbij. Keer op keer merkte ik dat ik geïnvesteerd had in relaties om verwoest te worden, te moeten herstellen en dan alleen te eindigen … opnieuw … meer gebroken en wanhopig elke keer dat het gebeurde.

“Eenzaamheid” kan op zoveel manieren worden gevoeld. In de afgelopen vijf jaar hebben velen van jullie contact met me opgenomen over de hartverscheurende scheidingen die jullie hebben ondergaan met familie, vriendschappen, gemeenschappen, intieme partnerrelaties en zelfs je eigen kinderen.

zelfgenezingsredmiddel
De juiste groeitaken voor stimulering zelfgenezendvermogen bij trauma!

Weet alsjeblieft, je bent niet gemaakt om “alleen te blijven na misbruik”.

Alleen zijn is niet de waarheid waar je ziel naar verlangt.

Is het een wonder dat het zo pijnlijk is?

Wat vaak nog erger maakt, is dat misbruikers gewoon “doorgaan”, terwijl je het gevoel hebt dat je gewoon te beschadigd bent om zelfs maar opnieuw te proberen lief te hebben.

Als je de intense pijn van “eenzaamheid” voelt, is de volgende informatie voor je bedoeld.

Na het trauma van narcistisch misbruik, kun je ervoor kiezen om alleen te zijn. Wil je nooit meer het risico lopen om diep met iemand in contact te komen?

Dit is volkomen begrijpelijk als je weet hoe kostbaar het emotioneel, mentaal, fysiek, spiritueel en financieel is om een ​​relatie te hebben met een giftige persoon.

Deze “afweging” geeft je echter niet het leven en de liefde waarvan je ECHT wilt genieten.

Instinctief weet je: “Andere mensen hebben geweldige connecties en relaties, dus waarom kan ik dat niet ook hebben en zou ik alleen blijven na misbruik?”

Denk je dat je defect bent? Dat er iets mis is met je? Of je bent gewoon een te grote magneet voor narcistische mensen en het opnieuw proberen is het niet waard.

Ik verzeker je dat ik al deze dingen ook dacht!

Ook de volgende angstaanjagende gedachten had ik. “Ik wil niet virtueel alleen zijn op mijn sterfbed, of bijna niemand op mijn begrafenis hebben, maar hoe kan ik mensen weer vertrouwen?”

Ik weet dat ik niet alleen ben. Velen van ons hebben dit gedacht.

Moet het voor je zo zijn?

Nee! Ik weet dat het niet zo is, net zoals het ook niet mijn realiteit hoefde te zijn.

Wil je dat ik de weg uit deze kwelling van alleen blijven na misbruik met je deel?

Ik hoop dat je antwoord “Ja” is, want ik zou dat graag met je delen.

Zie je, ik geloof zo veel in relaties, gezonde, gelukkige, veilige en vriendelijke relatie, dat is je geboorterecht om van te genieten.

Je hoeft alleen maar te weten HOE je ze moet maken.

Deze fatsoenlijke, prachtige relaties zijn volledig onder je controle om te maken, je wist gewoon niet hoe, tot vandaag.

Net zoals ik voorheen ook niet wist hoe.

Er zijn gespecialiseerde stappen die niet alleen je Innerlijke Universum veranderen in een “gezonde liefdes- en relatiecode” die past bij vriendelijke, gelukkige, veilige (bewuste) relaties. Er is ook een krachtig pad dat je kunt nemen, kleine stappen, om je de grootste kans te geven dat dit zo is.

Het begint met diepe innerlijke genezing van pijnlijke traumatische overtuigingen, om je open te stellen om de mogelijkheid te ontvangen van wat je zoekt.

Ik verzeker je dat er mooie mensen in de wereld ZIJN met wie je verbinding kunt maken.

Ze komen in je Uiterlijke Universum wanneer de Innerlijke Jij op hen is afgestemd.

Door te leren wat je waarden en waarheid zijn, heb je een solide basis met betrekking tot wat en wie je aantrekt en accepteert, evenals wat en wie je weet dat niet bij je past.

Nu ben je bewust samen met degenen die het POTENTIEEL hebben om veilige, gezonde, bewuste mensen in je leven te zijn. Dit betekent dat je geen Russisch roulette meer speelt met relaties!

Dan … door aan je authentieke grenzen te werken, kun je de waarheid van je waarden uitdrukken en ‘zijn’, anderen uitnodigen om met je mee te doen op het niveau van wat je in je leven zult accepteren en ‘leven’, voordat je je volledig aan deze mensen inzet.

Dat is de krachtige “intentie” die uitzoekt wie het karakter en de integriteit heeft om dieper met je samen te werken en wie niet.

En … door te weten hoe je jezelf kunt vullen met de Bron (liefde, inspiratie, integriteit, moed, overtuiging en levenskracht) blijf je GEMAKKELIJK verbonden met jezelf, in plaats van te proberen slechte mensen van je te laten houden.

(En laat gemakkelijk de verkeerde mensen gaan, waardoor er ruimte ontstaat voor meer GOEDE mensen om te arriveren).

Wacht dan gewoon af en zie hoe je leven verandert van teleurstellende relaties naar zelf gegenereerde bevredigende en ECHTE relaties.

Weet je hoe dit mijn leven onbeschrijflijk heeft veranderd – weg van eenzaamheid, naar LIEFDE?

Ik ontwikkelde me tot mijn eigen heelheid en ervoer toen dat ik echt vervuld werd door mensen om me heen.

Bovendien was ik stomverbaasd toen ik ontdekte dat veel bestaande relaties opstegen tot een prachtig niveau van verbinding, wat ik nog nooit eerder met deze mensen had ervaren, en nieuwe ongelooflijke bewuste zielen kwamen in mijn leven.

Waaronder mijn geweldige liefdespartner.

Vroeger had ik niet gedacht dat ik er ooit zou komen.

Nu weet ik dat iedereen dat kan – als je werkt aan het “hoe” om daar te komen.

Het is onze grootste vreugde en eer om je te helpen ook uit de dorre woestijn van “eenzaamheid” te komen in de vruchtbare tuin van “ware relatie”.

Krachtig, glorieus en vooral veilig.

Gezegend en nederig zijn er mensen van over de hele wereld geholpen om mooie relaties op te bouwen na narcistisch misbruik, met familie, hun gemeenschappen, vrienden, hun eigen kinderen (zelfs met het herstellen van ongelooflijk pijnlijke breuken) en met nieuwe en prachtige intieme relaties.

Er zijn ook veel mooie Thriver huwelijken geweest!

Het goede nieuws voor je is: je hoeft niet uit te zoeken hoe je je hart kunt helen. Je hoeft niet alleen uit te zoeken hoe je veilige en liefdevolle relaties kunt maken die je respecteren en eren. Want de formules daarvoor zijn al gekraakt. We vinden het heerlijk om ze aan je door te geven!

Je hebt gehoord dat er een 10-weekse Thrive-lidmaatschapsprogramma mogelijk is, waarbij we nauw samenwerken met een buitengewone wereldwijde groep zielen, waarbij wordt los gelaten wat hen weerhoudt van gezonde relaties, zodat ze veilige en oprechte liefde en verbinding kunnen creëren.

Als je weet dat er MEER in je leven is na misbruik dan “alleen” blijven, weet dan dat je kan deelnemen aan deze baanbrekende healing-bootcamp en online trainingprogramma.

Ontdek alle details in het Thrive Membership Program.

Het Thrive Membership Program laat je zien hoe je heel veel trauma en pijn kunt verschuiven en verankeren in prachtig zelfbewustzijn, vertrouwen en grenzen, om weer glorieuze verbindingen te gaan ervaren.

Hopelijk beter dan ooit! Zelfs relaties die je had voor misbruik.

Thrive kan je mogelijk jaren of zelfs decennia van worstelen besparen om de relatieantwoorden en de doorbraken te vinden waar je ziel naar verlangt.

Geloof me, ik overdrijf NIET als ik zeg dat je na deze 10 weken onherkenbaar bent!

Neem je plaats in voor het 10-weekse Thrive-lidmaatschapsprogramma.

We kunnen niet wachten om je te helpen weer te ademen, en te leven en lief te hebben.

Daar ben je voor geboren.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer

alle artikelen over traumaherstel op narcisme.blog