Laat je de narcist doorgaan met krankzinnige misbruik? Deel 1a  +video

Laat je de narcist doorgaan met krankzinnige misbruik? Deel 1a +video

Blijf je dat accepteren?

Maar jij bent het die ook geen toewijding aan liefde en respect voor jezelf hebt. Dit was zoiets belangrijks waar ik in mijn eigen leven zo eerlijk over moest zijn. Hoeveel eigenwaarde voel ik? Hoe denk ik over mezelf? Wat zijn je gezonde componenten van het leven?

gezonde componenten van het leven
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Het was het moeilijkste om toe te geven. Dat was het engste om te beseffen en te genezen. Er is geen echte of andere manier om los te komen van de dodelijke banden van in bed liggen met een narcist – maar niet als je begint met jezelf genoeg graag te zien.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie.

Heb je een belang als de narcist de eigendom heeft over je ziel?

Je kunt genezen voorbij deze afhankelijkheden. Natuurlijk kunnen we het slachtoffer spelen en geloven dat dit ons allemaal overkomt. Maar wat is ons belang hierin? Waar houden we ons aan vast? Wat willen we dat de narcist ons geeft als we nog niet voor onszelf kunnen zorgen? Het punt is dat we ons hier niet bewust van zijn, omdat wanneer we vanuit de container van onze niet-genezen wonden opereren, onze geest ons lichaam volgt.

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Zoals altijd laat me weten in de commentaren wat je denkt, wat je voelt en wat je ervaart terwijl je deze blog leest. Ik hou er aan van te zeggen dat ik je graag zie en ik hoop dat je goed voor jezelf zorgt, voor je geliefden en voor je innerlijk kind. Ik hoor hopelijk snel van je terug.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. Delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like. Dank je!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

Deel 1b

Deel 1c

artikels over ouderschap