Laat jij de narcist doorgaan met zijn krankzinnige misbruik?

Blijf je dat accepteren?

Maar het is jij die ook geen toewijding aan liefde en respect voor jezelf hebt. Dit was zoiets belangrijks waar ik in mijn eigen leven zo eerlijk over moest zijn. Hoeveel eigenwaarde voel ik? Hoe denk ik over mezelf? Wat zijn jouw gezonde componenten van het leven.

Het was het moeilijkste om toe te geven en het engste om te beseffen en te genezen in mij, maar er is geen echte of andere manier om los te komen van de dodelijke banden van in bed liggen met een narcist – maar niet als je begint met jezelf genoeg graag te zien.

Deze presentatie bevat afbeeldingen die zijn gebruikt onder een Creatieve Commons-licentie. Klik hier voor de volledige lijst met afbeeldingen en attributies:

https://link.attribute.to/cc/377787

Heb je een belang in het de narcist hebben van de eigendom over je ziel?

Je kunt genezen voorbij deze afhankelijkheden.

Natuurlijk kunnen we het slachtoffer spelen en geloven dat dit ons allemaal overkomt.

Maar wat is ons belang hierin?

Waar houden we ons aan vast?

Wat willen we dat de narcist ons geeft als we nog niet voor onszelf kunnen zorgen?

Het punt is dat we ons hier meestal niet bewust van zijn, omdat wanneer we vanuit de container van onze niet-genezen wonden opereren, onze geest ons lichaam volgt.

We geloven in alle illusies die niet de echte waarheid zijn.

Wij geloven dat we het recht hebben om de narcist tot verantwoordelijkheid te dwingen, en dat we het juiste en liefdevolle voorbeeld doen door vast te houden.

We vertellen onszelf dat dit allemaal over toewijding gaat aan een ander en proberen onze relatie op te lossen en de wereld wat beter, maar wat er echt aan de hand is, is deze symbiotische giftige verrijking die we uitspelen met de narcist als een potentieel dodelijk en ongezond zielcontract.

Het is echter echt een deal maken of breken.

Het kan ons vernietigen als we niet tot de waarheid ontwaken. Als we dat doen breken met de narcist,dat zullen we evolueren naar een veel hoger niveau van vreugde, vrijheid en kracht dan we ooit hebben ervaren tot nu toe.

De narcist zal ons vervullen.

Dit is de ervaring die we hebben voordat we wakker worden, net als elke afhankelijke persoon die verslaafd is, verkopen we onze ziel aan narcisten in de hoop dat ze ons geven wat we voelen dat ons zal vervullen.

Dat is de prijs, voordat we onszelf genezen tot een solide en genezen innerlijke identiteit die een relatie heeft met onszelf en de gezonde componenten van het leven.

Hoe weten we dat we kunnen putten uit onze Ware Bron in plaats van compleet verdwaald in de armen van een narcist lopen?

Photo by Artem Beliaikin

We werken samen, we geven onze macht niet langer af.

We accepteren geen niveaus van liefde die minder zijn dan van onszelf houden. Bovendien zijn we in staat om alles te verliezen om alles te krijgen. Ook weten we dat we iets of iemand die niet met ons samenwerkt kunnen loslaten om opnieuw te daten en te regenereren met andere gezonde componenten van het leven, die overvloedig en beschikbaar zijn wanneer we een gezonde innerlijke uitdaging hebben en innerlijke overeenkomst aan waarden met een andere persoon.

We zijn niet langer, zoals de persoon die drugs accepteert.

We bevinden ons niet in vreselijke omstandigheden: behoeftig, beperkt en in gebreke blijvend, omdat we voorlopig geen hele, gezonde bron voor onszelf zijn geworden.

Ik zou graag willen dat je leert hoe je je eigen bron van jezelf kunt worden, waar je vol, gezond, zelfvoorzienend en zelfgenererend bent en ‘nee’ kunt zeggen tegen een louche deal.

Nadat je iemand binnen hebt gelaten in je leven en de deal hebt gezien, die niet overeenstemt met je waarden, wat ga je dan doen?

Ik  beloof je dat je dit maal gaat verschijnen, zonder schrik en met jouw waarden. Je gaat je rechten laten  eerbiedigen, zodat je niet lang zal blijven bij narcisten die je zult zeggen:  Verdwijn!

Photo by Nathan Cowley

Jij wilt dit niet meer!

En je keert naar binnen. Je stemt overeen met je zielswaarheid en je toewijding om een ​​mooi gezond persoon te zijn en de dingen doen die jou aan het hart liggen.

Als dit met u resoneert, zou ik u graag op weg helpen met het worden van uw  magische innerlijke zelf, heel en overvloedig.

Ik kijk ernaar uit om uw opmerkingen en vragen hieronder te beantwoorden.

Delen is zorgzaam.

In dit Engelstalig e-book  luisterboek paperback vind je de methode van Melanie om te herstellen die we heel sterk aanbevelen.

Immers die bloeien methode hebben wijzelf op ons toegepast. Om die reden zijn veel persoonlijke ervaringen het gevolg van het dagelijks gebruik van Melanie’s methode die we in onze teksten beschrijven.

Ik suggereer dat je grondig overweegt of het Quantum Healing Starters packet iets voor jou is, want het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken om zich te bevrijden van het trauma van narcistisch misbruik. Om dit te doen klik je hier.

Like onze Facebook pagina, verwittiging nieuwe post en chat …

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

PS: Voer ook de groeitaken uit die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Niets van deze site, of een pagina, moet worden opgevat als juridisch advies – je moet altijd zoeken naar de diensten van een jurist. Evenzo mag niets op deze site worden opgevat als medisch advies. Indien nodig moet een beroep worden gedaan op de hulp van een medische professional of een professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Alle informatie wordt te goeder trouw verstrekt om het grote publiek, slachtoffers en overlevenden voor te lichten over misbruik. Houd er rekening mee dat een deel van de inhoud van deze site kan ‘triggeren’. 

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

EFT een dagelijkse tool om je emoties te verlichten. (taak)

Dus vandaag wil ik met jullie informatie delen om emotionele energie los te laten met EFT, die in ons lichaam… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Meditatie: ons afscheiden van onze geest (taak)

Iedereen bedankt voor het volgen van narcisme.blog. Degenen onder jullie die dat niet hebben gedaan: als het je bevalt wat… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

Bodyscan-meditatie een methode om emoties los te laten (taak)

Dit artikel gaat over een bodyscan-meditatie. Geschatte leestijd: 6 minuten Dus eerst ga ik een beetje praten over wat het… Read More

%%footer%%