Er willen zijn voor de andere is het tegengif voor narcisme.

Bijbelse beleving.

Persoonlijk geloof ik dat een Bijbelse beleving van het evangelie kan bijdragen aan het herstel van uw kwetsuren. Als er niemand meer is die van je houdt, dan is daar Jahweh/de Onnoembare/ die volgens de bijbel al sinds de conceptie van je hield.

Wetend dat er toch iemand is — niet de Almachtige Vader — want wellicht heb je met vaders geen zo’n goede band, maar de lijdende dienaar Jezus die een zo’n unieke band had met ‘Hij zal er zijn’, dat we Hem de zoon van God noemen.

Daarnaast zijn er de rituelen van brood te zijn voor ander, bij te dragen aan het leven van de ander door de dienst die we verrichten, maar ook wijn te zijn voor de andere bij te dragen aan zijn bekrachtiging.

Ook kunnen we brood delen met anderen omdat we nood hebben aan een schouder van een ander. We kunnen wijn delen om dat we ook onze positieve resultaten willen delen met anderen.

Daarom dat ik u ook wil in aanraking brengen met die diepere zingeving en mogelijkheden van rituelen en dat doe ik via enkele teksten die niet onmiddellijk over narcisme gaan, eerder kunnen beschouwd worden als een tegengif.

Sharing is caring.

We zijn out-reachers die hier zijn om je te helpen onoverwinnelijk te worden en je interne BS en blokkades te overwinnen, zodat je een ongelooflijk geweldig leven kunt maken!

We schrijven over persoonlijke ontwikkeling, manifesteren & meer voor slachtoffers van narcisme.

Waarom een narcist doet wat hij doet? Uit Het verdwenen zelf.

Zelfgenezend Vermogen Activeren? 15 Praktijktips & Uitleg!

De macht van de zondebok in de narcistische familie. Deel 2

Stil en weet, laat los en kijk toe hoe narcisten vallen. Deel 2

zelf-ontdekking bij het slachtoffer van narcistisch misbruik

voorkeursbevestigingseffect bij slachtoffers van misbruik


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.582 andere abonnees