Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Emotionele ontwikkeling en spiritualiteit verandert jouw wereld.

Persoonlijke spirituele en emotionele ontwikkeling veranderde mijn hele leven.

Dat omvatte de Wet van Aantrekking, Norman Vincent Peale positief denken. Voor mijn spirituele ontwikkeling had ook Lytta Basset in medeleven, Dietrich Bonhoeffer en de theologie René Girard over antropologie een grote invloed op mijn emotionele ontwikkeling.

Oughourlian  zorgde dan voor een veranderde visie over psychologie en Ramachandran over spiegelneuronen. Spiegelneuronen zijn enorm belangrijk voor de emotionele ontwikkeling.

Ik heb veel geleerd over neuro-linguïstisch programmeren van Bandler. Hypnose interesseerde me dankzij Milton Erickson.

Vanwege de positieve intenties die ontstonden, heb ik daarom een gelukkige relatie gezocht. Ik vond mijn toekomstige vrouw. Ik weet niet of het de wet van aantrekkingskracht was, of dat het mijn gebeden ‘s nachts waren. Maar na 10 tallen jaren leerde ik opnieuw Annemie kennen. Ik wist meteen dat het iets bijzonders was.

Mijn baas vroeg me of ik misschien Jezus was toen ik hem vertelde dat ik bij haar zou gaan wonen.

Sommige mensen zullen mij tot op de dag van vandaag nog steeds “een beetje gek” noemen. Ik blijf het echter zeggen dat ik geloof dat we allemaal spirituele wezens zijn die een menselijke ervaring hebben. Abraham Hicks en Bashar fascineerde me.

Toen ik voor de eerste keer in 2009 naar “The Secret” keek, voelde ik een complete echo in mijn kern. Het was een algemene “waarheid” waar ik mijn hele leven op had gewacht, maar de emotionele ontwikkeling stopte daar niet.

Emotionele ontwikkeling, Christelijke spiritualiteit en geloof in jezelf.

Ik denk dat we allemaal verbonden zijn zoals we allemaal verbonden zijn met de bron. Blijkbaar had Einstein gelijk toen hij tijd en ruimte een golf noemde. Nu is dit wetenschappelijk geverifieerd. Ik geloof ook dat water een geheugen heeft.

En ik denk nog steeds dat alles energie is. Wanneer we sterven wordt de energie die het lichaam verlaat gestuurd in het universum. We kunnen een relatie hebben met de overledene. Je dient echter die energie te kunnen aanvoelen. Dat is geen kwaliteit die iedereen heeft.

Maar evengoed zijn de woorden van een schrijver in een boek macht en energie. Door die woorden te lezen kunnen we een relatie met hem hebben ook na de dood van de auteur.

Het was raar toen de telefoon rinkelde een nacht nadat mijn moeder stierf.

‘s nachts klonk, en het was vreemd dat die reactie over de telefoon klonk toen ik met mijn vrouw sprak over haar geliefde vader in de weken na zijn dood.

Het was raar toen een kaars een foto van mijn vader in vlammen zette. Dat gebeurde een week na de begrafenis. Ik werd gelukkig wakker.

Drie dagen lang was het raar toen mijn google-analyse account gek werd toen mijn moeder stierf. De google analytic account gaf wel een tienvoudig groter dagelijkse bereik aan.

Maar ik ben niet de enige die over verboden kennis en onverklaarde verschijnselen heeft gelezen.

Leven op de manier die echt belangrijk is voor ons. video

Hoe gezond is je relatie met sociale media? video

Spiritual bypassing and premature transcendence

Loslaten van codependentie met het innerlijke proces? Deel 1 video

Uw genezingsproces van een toxische relatie verandert uw relaties.

alle teksten over het persoonlijk verhaal van Annemie en Johan

Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.587 andere abonnees