Categorieën
Nederland België Nederlandstalig Recent Steun narcisme.blog

Design- en lifestyle producten vind je bij bol.com.

Je kunt deze blog ook zonder extra kosten voor jezelf steunen door je bol.com online shoppingtrips te beginnen met mijn affiliate-link aan te klikken op narcisme.blog.

Natuurlijk ook door mijn posts leuk te vinden en te delen op sociale media.
Deze blog bestaat dankzij de steun van lezers, en ik waardeer elk stukje steun. Dank u

Zonder extra kosten “narcisme.blog” steunen!

Je kunt deze blog ook zonder extra kosten voor jezelf steunen! Dat doe je door je bol.com online shoppingtrips voor design- en lifestyle producten te beginnen met mijn affiliate-link-bolcom foto aan te klikken op “narcisme.blog”.

Natuurlijk ook door mijn posts leuk te vinden en te delen op sociale media. Ook bestaat deze blog alleen dankzij de steun van lezers. Vanzelfsprekend waardeer ik elk stukje steun. Dank je wel.

Design- en lifestyle producten bij bol.com!

Bij bol.com vind je altijd dat ene speciale cadeau. Design- en lifestyle producten voor in- en om het huis.

Design- en lifestyle producten gaan over de manier van leven van mensen. Ook de producten waarmee ze omgaan, die een belangrijke basis vormen van hun dagelijks leven. Met design- en lifestyle producten duik je in perceptie en trendstudies van diverse dynamieken die de levensstijl van consumenten uit verschillende lagen van de samenleving beïnvloeden.

Of ben je op zoek naar een goed boek? Bekijk hier de beste Lifestyle boeken over Interieur & Decoratie. Bij bol.com vind je ongetwijfeld wat je nodig hebt. Ten slotte vind je hier bij bol.com alle Lifestyle boeken over Interieur & Decoratie. Maar ook de woonartikelen zoals woonaccessoires, meubels, verlichting, beddengoed, decoratieve accessoires, wanddecoraties, kasten, tafels, stoelen, badtextiel, lampen dekbedovertrekken, beelden en figuren, raamdecoratie enz!

Door Annemie Declercq

Annemie behaalde aan de Hogeschool Gent een Bachelor diploma in Orthopedagogie. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie.
Ze werkt al vele jaren om mensen te helpen werk te vinden en te behouden en dit als armoede consulente.
Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren.
Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder, pleegmoeder, en plusmama van 2. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik, ouderverstoting en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren