chronische pijn

Chronische stress als traumareacties versus geest -lichaamsyndromen.

Geest-lichaamsyndromen: De symptomen informeren niet over de ziekte. Ook geven ze niet aan wat er werkelijk in het lichaam gebeurt. Bijvoorbeeld: Pijn betekent niet altijd weefselbeschadiging. Wanneer we de focus verleggen van symptomen naar de mechanismen die deze veroorzaken, zoals chronische stress kunnen we eraan werken. Dan, kunnen we genezen. Weet je, chronische stress kan worden veroorzaakt door traumareacties die wijdverspreide ontstekingen veroorzaken.

chronische pijn
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Als we ons zenuwstelsel opnieuw bedraden om onze symptomen daardoor veilig te voelen, dan gaan ze weg!!

Een oppervlakkige ademhaling, bij lichamelijke stoornissen, betekent niet dat je een infectie op de borst heeft. Aritmische of buitenbaarmoederlijke hartslagen, bij geest-lichaamsstoornissen, duiden niet op een hart- of cardiovasculair probleem.

Hoofdpijn, bij geest-lichaamsstoornissen, duidt niet op een hersenaandoening. Chronische buikpijn, bij geest-lichaam-stoornissen, duiden niet op een spijsverteringsziekte of aandoening. Chronische spierspasmen, bij geest-lichaam-stoornissen, duiden niet op een neurologisch probleem, enzovoort.

In het begin, wanneer we echter plotseling al deze symptomen krijgen, moeten we ernstige pathologieën uitsluiten. Daarom zijn tests inderdaad gepast en noodzakelijk. Maar wanneer deze onverklaarbaar worden, geen verband houden met het deel dat de symptomen veroorzaakt en chronisch worden, ligt het onderliggende probleem ergens anders!

Het antwoord zit in de geest en het lichaam: het resultaat van chronische stress.

De symptomen komen van ons zenuwstelsel via chronische overlevingscommunicatie van lichaam en geest. Herstel is een reis van het repareren en opnieuw bedraden en helen van ons verleden. Herstel is repareren van ons jongere zelf. Het is repareren van ons geconditioneerde zelf, ons reactieve zelf. Bovendien dienen we alle andere delen en zelven die bepalen wie we vandaag zijn ook te repareren.

Herstel van geest-lichaamsyndromen is mogelijk – en hoeft niet lang te duren.

Chronisch zelfverraad stoppen met een kleine handeling!

Chronisch behagen is een conditionering van zelfopoffering.

Trauma en traumazorg in Europa

Heb je jeugdherinneringen?

MBSR: Stressvermindering op basis van mindfulness!

Beste chronische pijnen … er kwamen vreemde gaven in mijn leven.

Hoe zouden chronische pijnen kunnen verdwijnen ?

Een chronische activering van het sympathische zenuwstelsel. video

geef me de informatie

Geplaatst

in

, , ,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees