Fenomeen narcisme: dat is alles behalve normaal.

Waarom was het zo moeilijk om te genezen?

Ik weet dat deze vraag je misschien heeft achtervolgd. Ik weet dat je vermoedelijk heel sterk, capabel, vindingrijk en veerkrachtig bent, maar ook zeer intelligent. Laten we eerlijk zijn, narcisten en hun fenomeen narcisme, gaan achter heel speciale mensen aan met veel te bieden. MAAR je kon gewoon niet opstaan ​​en verder gaan met je leven na dit lijden. WAAROM… hoe hard je ook je best doet, was het zo moeilijk om te genezen?

Traumabinding

Omdat narcistisch misbruik een fenomeen is dat allesbehalve normaal is.

Door dit niveau van misbruik heen gaan en proberen los te komen, weg te gaan en weer op te bouwen is niet zoals ELK normale scheiding, hoe hartverscheurend ook.

De waarheid was dat je ziel letterlijk werd verkracht. Dat is wat het fenomeen narcisme is. En er is GEEN logische manier om daarvan terug te komen met louter informatie, strategie of zelfs geweldige ondersteuning.

Het vereist veeleer een diepe manier van binnenuit om de infiltratie en beschadiging van de ziel uit te drijven en weer tot leven te komen. Anders maakt het niet uit wat je leert of hoe vaak belangrijke mensen in je leven je proberen te helpen.

Het voelt alsof je van binnen figuurlijk dood bent, of onherstelbaar beschadigd bent en je je nooit meer normaal zult voelen. Zo ziet het fenomeen narcisme eruit. Ik WEET precies hoe dat voelt, en ik WEET ook dat niemand zelfs, maar zou kunnen beginnen te begrijpen hoe dat voelt, maar niet als ze het zelf hadden meegemaakt.

ziel

Deze zielsschade heeft zich geuit als traumabinding.

Dit houdt ook in dat je je verslaafd voelt aan iemand die je zelfs vernietigt. Zelfs als je weg bent, kun je misschien niet stoppen met geobsedeerd te zijn door hen. Je voelt je vreselijk onveilig in je lichaam en in het leven. Terwijl knok je om elke dag het hoofd te bieden, laat staan ​​dat je wederopbouw te wachten staat. De voortdurende uithalen, triangulaties, aanspraken en aanvallen die de narcist met volle kracht op je kan richten, terwijl je probeert dit alles te overleven. Er is genoeg te doen om door te gaan en degenen van wie je houdt te beschermen.

Ik begrijp dat je het misschien wilt opgeven.

Ik leef volledig met je mee dat het allemaal hopeloos lijkt. Maar ik wil dat je weet dat er MEER dan hoop is. Het is niet hopeloos. Er is een manier om je geestelijke gezondheid en ziel terug te nemen, als een directe weg omhoog en uit het trauma en de hulpeloosheid en pijn die het voor jou bijna onmogelijk maken om te opereren. Er is een manier in de glorie van het Licht en de Waarheid om dit te winnen. Het is een epische strijd waar je doorheen gaat.

Weet alsjeblieft hoeveel ik er naar uitkijk om je te helpen uit deze pijn te komen en je ziel terug te winnen – voor eens en voor altijd. Doe daarom alle taken die je vindt door te zoeken op “narcisme.blog taak”.

Hoe zorg jij voor jezelf?

En dan hebben we het niet over heerlijke schoonheidsbehandelingen of nieuwe kleren. Ook hier op de redactie merken we dat we soms meer focus leggen op ‘externe vormen van zelfliefde’. Ook wij hebben onze nodige uurtjes (lees: dááágen) nodig gehad om echt naar binnen te keren en onze schaduwkant onder ogen durven komen. Het vergt een hoop lef, zelfkennis en verantwoordelijkheid.

Klik op de foto voor meer info

Dit is allemaal onderdeel van een veel duurzamere vorm van zelfliefde. Merel Teunis vertelt in Self Love Talk hoe jij langdurig een liefdevolle levensstijl voor jezelf kunt creëren. Self Love Talk is een boek boordevol mooie inzichten, prachtige quotes, simpele praktische tips en openhartige anekdotes over hoe jij meer liefde in jouw leven kunt brengen.

Ben jij klaar voor de meest pure vorm van liefde? Je kunt het boek of het e-boek bestellen via bol.com op volgende links boek:

paperback :https://bit.ly/35qkLh7

e-boek: https://bit.ly/36u7q73

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een gevolg dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Weet je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie expert rond narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Bekijk even volgende Engelstalige programma’s want die hebben mij sterk geholpen:

Het narcistische herstelprogramma voor misbruik — Gouden lidmaatschap

Het Narcissistic Abuse Recovery Program — Speciale Gold-lidmaatschapsaanbieding

Het Narcissistic Abuse Recovery Program — Silver-lidmaatschap

Quantum Healing-startpakket

De Empowered Self Course

Transforming Family Of Origin Wounds

Annemie Declercq Orthopedagoge

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • narcist
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Fictieve personage zonder inhoud, heeft steeds aandacht nodig.

Alle narcisten hebben aandacht nodig om te overleven. Zelfs de meer ‘verlegen ' fictieve personage zonder inhoud gaat stil, schurend,… Read More

 • groeitaak
 • narcist
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • trauma
 • zelfgenezing

Traumawonden helen op een nieuwe manier.

Een nieuwe manier leren om je traumawonden te helen, is net als de schoonmaak feeën die bij je thuiskomen. Het… Read More

 • English
 • HSP
 • narcissisme in the news
 • narcissist

A Highly Sensitive person tolerate a toxic relationship.

Don't let your empathy for someone's "childhood experience" be the reason why you tolerate dysfunction in a relationship, especially when… Read More