Aardingsoefening voor het zenuwstelsel voor als je wakker wordt.

Zet je voeten stevig op de grondvoor deze aardingsoefening.
Stel je voor dat wortels vanuit je benen en voeten de aarde in groeien. Stel je voor dat deze wortels diep in de kern van de aarde groeien.
Trek de energie van de aarde in je lichaam en geef het een kleur.
Voel deze energie door je lichaam en in je handen stromen.

Verplaats deze energie naar je hoofd en veeg de oude energie weg… zo vaak als je nodig hebt!
Check-in met je hartcentrum en merk op hoe anders je je al voelt.

Herhaal zo vaak als je nodig hebt.
Er is iets zo intuïtief geweldig voor genezing van het zenuwstelsel in oosterse praktijken zoals Qi-gong, Tai chi chuan en yoga.

Probeer het een paar keer om je zenuwstelsel te versterken en te kalmeren bij het ontwaken en laat me weten hoe het voelt!

Gepubliceerd door johanpersyn

Het is niet genoeg om klinische beschrijvingen en wetenschappelijke proefschriften te vinden over aandoeningen en hun symptomen. Ook is het niet nuttig om alleen over het verdriet van de slachtoffers te schrijven. Soms hebben we voorbeelden nodig - voorbeelden van het leven - van het gedrag dat deze mensen vertonen en een vertaling van wat echt is, echt aan de hand, voordat we het kunnen internaliseren en de informatie toepassen in ons eigen leven. Maar dikwijls hebben we ook iemand nodig om te luisteren naar onze reactie op die verhalen en gebeurtenissen in ons leven. Daar wil ik mijn ervaring met u delen om samen te groeien in kwalitatievere opvoeding en beleving.

Voeg hieronder een reactie toe!