Laster verkopen doen narcisten op 5 plaatsen!

Afhankelijk van de situatie zal een narcist alle of sommige van deze vijf lastertactieken gebruiken om hun laster te verkopen.

Onthoud dat de grootste angst van een narcist is om in verlegenheid te worden gebracht als iemand hun onzekerheden bloot legt. Daarom zullen ze elke tactiek gebruiken die nodig is om hun superieure zelfbeeld te behouden.

1. Met vrienden.

Tijdens een avondje uit met vrienden maakt de narcist passief-agressieve opmerkingen over hun partner. Dit wordt gedaan om te zien welke vrienden sympathiek tegenover de narcist kunnen staan.

2. Met familie.

Een van de doelen van een narcist is om hun partner in isolatie te plaatsen voor de steun van de familie. Dit doet de narcist vooral als die familie de narcist niet leuk vindt. Ze beginnen dit door de familie van de echtgenoot te belasteren tegen de echtgenoot. Ze beweren dat de familieleden disfunctioneel zijn en een geheime agenda hebben om ze niet gelukkig te zien. Dit plaatst de echtgenoot tegenover zijn familie en vice versa draagt ​​dit gedrag bij aan de scheiding.

laster verkopen in de wagen terwijl je niet echt kunt reageren : @narcismeHelp

3. Op het werk.

Wanneer een echtgenoot werkt, beschouwt de narcist haar baan als een bedreiging voor zijn autoriteit en invloed. Daarom zijn ze constant op zoek naar manieren om de werkplek van hun partner af te breken. Ook zoeken ze naar middelen om het vermogen van de partner om goed te werken te verminderen. Elk onrecht dat de echtgenoot aan het licht brengt, wordt benadrukt en op een overdreven manier opnieuw verteld. Kortom, de narcist stimuleert op die subtiele manier om te stoppen met werken.

4. Met buren.

Het charmante vermogen van de meeste narcisten is opmerkelijk. Ze veranderen gemakkelijk van een boze echtgenoot in huis naar een perfecte buurman buiten. Deze vlekkeloze prestatie is de ideale basis om de overdreven reacties van hun partner te benadrukken. Ze zullen beweren dat hun partner gek is door enkele zichtbare driftbuien te noemen terwijl ze hun eigen bijdrage minimaliseren. Over hun driftbuien binnenshuis spreken ze niet!

5. Bij de rechtbank.

Een favoriete lasterlijke tactiek van narcisten is het misbruiken van het rechtssysteem. Er zijn buitensporige rechtszaken met weinig tot geen gronden. Ze zijn bedoeld om hun echtgenoot te intimideren en tot onderwerping te laten schrikken.

Tijdens een echtscheidingsprocedure is het gebruikelijk dat ze hun echtgenoot begraven in onnodig en niet nodig papierwerk. Ze stellen constant opnieuw eisen stellen en komen terug op afspraken die tijdens de bemiddeling zijn gemaakt.

Is jouw man een narcist? Deel 1

Is jouw man een narcist?

Is jouw man een narcist? Deel 3

De narcistische echtgenoot zal je rug niet krabben.

Narcistische mannen jongeleren met seksuele partners: gevaar!


Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.581 andere abonnees