5 plaatsen waar narcisten hun laster verkopen

Afhankelijk van de situatie zal een narcist alle of sommige van deze vijf lastertactieken gebruiken om hun laster te verkopen.

Onthoud dat de grootste angst van een narcist is om in verlegenheid te worden gebracht door hun onzekerheden bloot te leggen. Daarom zullen ze elke tactiek gebruiken die nodig is om hun superieure zelfbeeld te behouden.

1. Met vrienden.

Tijdens een avondje uit met vrienden maakt de narcist passief-agressieve opmerkingen over hun partner. Dit wordt gedaan om te zien welke vrienden sympathiek tegenover de narcist kunnen staan.

2. Met familie.

Een van de doelen van een narcist is om hun partner in isolatie te plaatsen voor de steun van de familie, vooral als die familie de narcist niet leuk vindt. Ze beginnen dit door de familie van de echtgenoot uit te smeren tegen de echtgenoot en beweren dat ze disfunctioneel zijn en een geheime agenda hebben om ze niet gelukkig te zien. Dit plaatst de echtgenoot tegenover zijn gezin en vice versa draagt ​​bij aan de scheiding.

laster verkopen

3. Op het werk.

Wanneer een echtgenoot werkt, beschouwt de narcist haar baan als een bedreiging voor zijn autoriteit en invloed. Daarom zijn ze constant op zoek naar manieren om de werkplek van hun partner af te breken, evenals het vermogen van de partner om goed te werken. Elk onrecht dat de echtgenoot aan het licht brengt, wordt benadrukt en op een overdreven manier opnieuw verteld.

4. Met buren.

Het charmante vermogen van de meeste narcisten is opmerkelijk, omdat ze gemakkelijk transformeren van een boze echtgenoot in huis naar een perfecte buurman buiten. Deze vlekkeloze prestatie is de ideale basis om de overdreven reacties van hun partner te benadrukken. Ze zullen beweren dat hun partner gek is door enkele zichtbare driftbuien te noemen terwijl ze hun bijdrage minimaliseren.

5. Bij de rechtbank.

Een favoriete lasterlijke tactiek van narcisten is het misbruiken van het rechtssysteem. Er zijn buitensporige rechtszaken met weinig tot geen gronden die bedoeld zijn om hun echtgenoot te intimideren en tot onderwerping te laten schrikken.

Tijdens een echtscheidingsprocedure is het gebruikelijk dat ze hun echtgenoot begraven in onnodig en niet ter zake doende papierwerk, constant opnieuw eisen stellen en terugkomen op afspraken die tijdens de bemiddeling zijn gemaakt.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Met liefde,

Johan en Annemie Persyn Declercq

Geef een reactie, vraag of antwoord.