Wens je online publiceren advies voor wie zijn verhaal verteld?

 

Online publiceren advies.

 

Ik blog al bijna vier jaar. Wekelijks een paar keer. Ik heb een paar dingen geleerd ondertussen. Misschien meer dat zul je bemerken als je mijn blog bekijkt en met me chat. En ik wil lezers helpen die net beginnen met online publiceren advies.

Of lezers van mijn blog die het soort publiek dat ze willen nog moeten bereiken.

Dus, voor dit doel, bied ik mijn mentorschap aan voor een vrijwillige donatie.

Gesprekspartners over narcisme zouden namelijk er goed aan doen mochten zij hun ervaringen willen delen en samen een groot aantal mensen bereiken.

Dat gezegd hebbende, wat krijgt u:

een gedetailleerde eerste analyse van uw blog.

Van inhoud tot de visuele lay-out, tot de manier waarop u sociale media inpast.

Een hele maand advies, terugkoppeling en ideeën.

We kunnen dit doen op de sociale media van uw keuze.

Advies over sociale media, hoe je je publiek kunt laten groeien, om content te maken waar je trots op kunt zijn.

Ik ben enthousiast over de mogelijkheid om mijn lezers kennis te bieden over online publiceren die ik in de loop van de jaren heb verzameld. (online en contentmarketing.)

Als je bereid bent om te leren, je bloggen wilt verbeteren of starten, dan kun je contact met me opnemen.

Dat gezegd hebbende, er zijn alleen 10 plaatsen beschikbaar voor deze maand en op voorwaarde dat je een regelmatige volger bent van mijn blog.

Vragen, suggesties of commentaar. Ik antwoord graag.

 

 

online publiceren advies cover boek niet wat je denkt

 

online publiceren advies cover handboek succesvol publiceren op amazon

 

 

 

Wanneer je de Engelse taal goed begrijpt kun je verder werken door alle modules van Narp te gebruiken en coaching krijgen vanuit het Internationale forum.  Je kunt lid worden van het online NARP programma door hier op de link te klikken.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Klik voor meer info

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”.

Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Deze gebeurtenis is belangrijk voor u, ongeacht uw geslacht of leeftijd, hoe lang geleden u gescheiden bent van deze persoon, en zelfs als ze nog steeds in je leven zijn.

Hier is een samenvatting van wat Melanie behandelt tijdens de komende workshop:

🔮 Hoe word je glashelder en krijg je klaarheid als de persoon waarmee je te maken hebt je narcistisch misbruikt.

✅ De #1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

!?️ Hoe herken je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in JOU die je een doelwit maken voor narcisten en hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers.

💻 De 6 redenen waarom de meeste mensen niet herstellen van misbruik (dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!)

klik voor meer info

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze gebeurtenis is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan een hele dag “healing event”.

Laat Melanie je leren hoe je kunt verschuiven van een slachtoffer van misbruik naar steeds een bloeier na misbruik op een manier die gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk van toepassing is op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma toegebracht door narcisten die haar passie om zo veel mogelijk mensen te helpen om te genezen aanwakkert. En Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar een echt bloeiend leven te gaan.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

PLUS zo veel meer …

PS Je krijgt ook een aantal spannende bonussen wanneer u nu inschrijft! Na aankoop van uw ticket krijgt u direct toegang tot het volgende:

De 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”, die een uitstekend startpunt biedt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Geef een reactie, vraag of antwoord.