Online publiceren advies voor wie zijn verhaal verteld?

Online publiceren advies.

Ik blog al bijna vier jaar. Wekelijks een paar keer. Ik heb een paar dingen geleerd ondertussen. Misschien meer dat zul je bemerken als je mijn blog bekijkt en met me chat. En ik wil lezers helpen die net beginnen met online publiceren advies.

Of lezers van mijn blog die het soort publiek dat ze willen nog moeten bereiken.

Dus, voor dit doel, bied ik mijn mentorschap aan voor een vrijwillige donatie.

Gesprekspartners over narcisme zouden namelijk er goed aan doen mochten zij hun ervaringen willen delen en samen een groot aantal mensen bereiken.

Dat gezegd hebbende, wat krijgt u:

een gedetailleerde eerste analyse van uw blog.

Van inhoud tot de visuele lay-out, tot de manier waarop u sociale media inpast.

Een hele maand advies, terugkoppeling en ideeën.

We kunnen dit doen op de sociale media van uw keuze.

Advies over sociale media, hoe je je publiek kunt laten groeien, om content te maken waar je trots op kunt zijn.

Ik ben enthousiast over de mogelijkheid om mijn lezers kennis te bieden over online publiceren die ik in de loop van de jaren heb verzameld. (online en contentmarketing.)

Als je bereid bent om te leren, je bloggen wilt verbeteren of starten, dan kun je contact met me opnemen.

Dat gezegd hebbende, er zijn alleen 10 plaatsen beschikbaar voor deze maand en op voorwaarde dat je een regelmatige volger bent van mijn blog.

Vragen, suggesties of commentaar. Ik antwoord graag.

online publiceren advies cover boek niet wat je denkt
klik op de foto
online publiceren advies cover handboek succesvol publiceren op amazon
klik op de foto
online publiceren advies
klik op de foto

Gepubliceerd door Annemie Declercq

Annemie is in het bezit van een Bachelor diploma in Orthopedagogie dat ze heeft behaald aan de Hogeschool Gent. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie. Ze werkt al vele jaren in de VDAB om mensen te helpen werk te vinden en te behouden. Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren. Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder pleegmoeder, plusmama, armoede consulent en orthopedagoge. Ze werkt 33 jaar in de VDAB in Roeselare. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe!