Wens je online publiceren advies voor wie zijn verhaal verteld?

online publiceren advies voor lezers van VKoN johanpersyn.com Goed leven is de beste wraak. Een maand mentorschapsprogramma voor een vrijwillige donatie.

Online publiceren advies.

Ik blog al bijna vier jaar. Wekelijks een paar keer. Ik heb een paar dingen geleerd ondertussen. Misschien meer dat zul je bemerken als je mijn blog bekijkt en met me chat. En ik wil lezers helpen die net beginnen met online publiceren advies.

Of lezers van mijn blog die het soort publiek dat ze willen nog moeten bereiken.

Dus, voor dit doel, bied ik mijn mentorschap aan voor een vrijwillige donatie.

Gesprekspartners over narcisme zouden namelijk er goed aan doen mochten zij hun ervaringen willen delen en samen een groot aantal mensen bereiken.

Dat gezegd hebbende, wat krijgt u:

een gedetailleerde eerste analyse van uw blog.

Van inhoud tot de visuele lay-out, tot de manier waarop u sociale media inpast.

Een hele maand advies, terugkoppeling en ideeën.

We kunnen dit doen op de sociale media van uw keuze.

Advies over sociale media, hoe je je publiek kunt laten groeien, om content te maken waar je trots op kunt zijn.

Ik ben enthousiast over de mogelijkheid om mijn lezers kennis te bieden over online publiceren die ik in de loop van de jaren heb verzameld. (online en contentmarketing.)

Als je bereid bent om te leren, je bloggen wilt verbeteren of starten, dan kun je contact met me opnemen.

Dat gezegd hebbende, er zijn alleen 10 plaatsen beschikbaar voor deze maand en op voorwaarde dat je een regelmatige volger bent van mijn blog.

Vragen, suggesties of commentaar. Ik antwoord graag.

klik op de foto
klik op de foto
klik op de foto
klik op de foto
klik op de foto

Wanneer je de Engelse taal goed begrijpt kun je verder werken door alle modules van Narp te gebruiken en coaching krijgen vanuit het Internationale forum.  Je kunt lid worden van het online NARP programma door hier op de link te klikken.

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Bekijk haar programma: http://bit.ly/herstelprogrammaMTE

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

EFT een dagelijkse tool om je emoties te verlichten. (taak)

Dus vandaag wil ik met jullie informatie delen om emotionele energie los te laten met EFT, die in ons lichaam… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Meditatie: ons afscheiden van onze geest (taak)

Iedereen bedankt voor het volgen van narcisme.blog. Degenen onder jullie die dat niet hebben gedaan: als het je bevalt wat… Read More

 • groeitaak
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent
 • zelfgenezing
 • zelfzorg

Bodyscan-meditatie een methode om emoties los te laten (taak)

Dit artikel gaat over een bodyscan-meditatie. Geschatte leestijd: 6 minuten Dus eerst ga ik een beetje praten over wat het… Read More

%%footer%%