Emotionele afhankelijkheid van de narcist – Ebooks en paperbacks

Emotionele afhankelijkheid van de narcist – Ebooks en paperbacks

The Human Magnet Syndrome: The Codependent Narcissist Trap.  Paperback

“The Human Magnet Syndrome: Why We Love People Who Hurt Us.” biedt antwoorden op “waarom” patiënten, gevende en onzelfzuchtige individuen wat we ook co-dependenten noemen zich voorspelbaar aangetrokken voelen tot egocentrische, egoïstische en controlerende partners. Dit zijn evenwel emotionele manipulators. Dit gaat over emotionele afhankelijkheid van de narcist.

cover boek the human magnet syndrome

Dit nieuwe, frisse en innovatieve relatiemodel onderzoekt de kenmerken, symptomen en oorsprong van co-dependentie, disfunctionele relaties en emotionele manipulatiestoornissen.

foto cove boek you re not crazy

You’re not crazy. -You’re codependent: What everyyone Affected by addiction, abuse, trauma or toxic shaming must know to have peace in their lives.

emotionele afhankelijkheid loslaten cover boek
Emotionele afhankelijkheid loslaten doe je zo! Paperback.  E-book.

Heb je ook van die momenten dat je niet voldoende assertief bent? Of dat je jezelf voorbij loopt? Of dat je jezelf teveel voor iemand wegcijfert? Rudolf Snel beschrijft in dit boeiende boek wat de meesten van ons wel voelen, maar niet goed onder woorden kunnen brengen.

Hij legt uit hoe dat komt, en vooral ook hoe je dit kunt voorkomen.

Hij neemt je mee op een avontuurlijke reis door je innerlijk. Op deze reis kom je veel te weten over jezelf en begin je beter te begrijpen waarom je je soms gedraagt op een manier waar je later spijt van hebt. Met dat begrip komt ook de kennis hoe je dit kunt veranderen en meer jezelf kunt worden.

boek patronen doorbreken negatieve gevoelens en gewoonten herkennen en veranderen
Patronen doorbreken, negatieve gevoelens en gewoonten herkennen en veranderen. Paperback.

Maak je steeds weer dezelfde fouten, terwijl je je had voorgenomen om een volgende keer anders te reageren? Vertoont jouw gedrag hardnekkige patronen, die je maar niet kunt doorbreken?

In dat geval helpt schematherapie je verder. Schematherapie leert je om de oorsprong van je gedragspatronen te doorgronden, hun invloed op je alledaagse leven te onderzoeken. Bovendien helpt het  jezelf zo te veranderen dat je je beter gaat voelen. Bovendien ga je beter voor jezelf kunt zorgen en opkomen.

Met vele voorbeelden en online beschikbare invuloefeningen maakt “Patronen doorbreken” duidelijk hoe patronen van gedrag, gedachten en gevoelens zijn ontstaan en hoe je die kunt veranderen.

Alle drie de auteurs werken als psycholoog of psychotherapeut. Naast dat het hulp biedt aan mensen die last hebben van negatieve gevoelens, is het boek bovendien  ook zeer praktisch voor hulpverleners.

The Human Magnet Syndrome: Why we love people who hurt us?
Psychopath Free Recovering from Emotionally Abusive Relationships With Narcissists, Sociopaths, and other Toxic People

Psychopath Free Recovering from Emotionally Abusive Relationships With Narcissists, Sociopaths, and other Toxic People.

Disease to Please Curing the People-Pleasing Syndrome.

Disease to Please Curing the People-Pleasing Syndrome

Wat is er mis met een “” mensenbehager te zijn? “” Veel!
“” Een fascinerend boek …

Als je worstelt met waar, wanneer en hoe je de grens kunt trekken tussen je eigen verlangens en de eisen van anderen, koop dan dit boek! “” Kay Redfield Jamison, bestsellerauteur van An Unquiet Mind and Night Falls Fast
Mensenlievelingen zijn niet alleen aardige mensen die er alles aan doen om iedereen gelukkig te maken.

Degenen die lijden aan de “Ziekte om te behagen” zijn mensen die “” Ja “” zeggen wanneer ze echt willen zeggen “” Nee. “

” Voor hen is de onbeheersbare behoefte aan de ongrijpbare goedkeuring van anderen een verslaving. Hun slopende angsten voor woede en confrontatie dwingen hen om “” aardigheid “” en “” mensen-behager “” te gebruiken als camouflage voor zelfverdediging.
Uitgelicht op NBC’s “” Vandaag, “” De ziekte om alstublieft de gevaarlijke mythe ontploft dat “” mensen behagen “” een goedaardig probleem is.

Best-selling auteur  Dr. Harriet Braiker biedt duidelijke, positieve, praktische en gemakkelijke stappen naar herstel.
Begin met een eenvoudige maar onthullende quiz om te ontdekken wat voor soort mensen-behager je bent.

emotionele afhankelijkheid van de narcist
Ik leer je heel bewust een nieuwe versie van jezelf te creëren

Leer vervolgens hoe het maken van zelfs kleine veranderingen in een enkel deel van de driehoek  in de ziekte om te behagen. Uw gedachten, gevoelens en gedrag zal een dramatische, positieve en langdurige verandering in het algehele syndroom veroorzaken.

Als herstelde mensen-behager, zul je eindelijk zien dat een evenwichtige manier van leven het duidelijkste pad naar gezondheid en geluk is. Zo’n pad houdt rekening met anderen. Maar eerst legt het de nadruk op jezelf behagen en je eigen goedkeuring verkrijgen.

foto van cover boek Negatief zelfbeeld
Negatief zelfbeeld.

Als het beeld van jezelf negatief is, dan dringt positieve informatie uit de omgeving niet door. De vaste overtuiging niets waard te zijn, er niet bij te horen of niet gezien te worden kan je persoonlijke ontwikkeling behoorlijk in de weg zitten. Hoe kun je leren om anders naar jezelf te kijken?

Dit boek biedt een methode om het negatieve denken te doorbreken. Stapsgewijs, en met behulp van oefeningen en opdrachten, leert de lezer een stevig en genuanceerd beeld van zichzelf op te bouwen. De auteur baseert zich op jarenlange praktijkervaring. Dit boek kan binnen een behandeling gebruikt worden, maar ook zelfstandig.

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Heb je een fout gezien in dit artikel? Laat me het weten! Ik ben je dankbaar!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

alle artikels met boeken ebooks en dvd's op narcisme.blog