Waarom we samen de narcist kunnen stoppen?

Waarom we samen de narcist kunnen stoppen?

Ik wil je de kracht geven en de kennis laten kennen om beter te worden in wat je wilt en in de volgende 21 dagen:  namelijk de narcist in je leven te doen stoppen je leven te domineren. Is dat zo goed gezegd voor jou?

Je zult dat persoonlijk bereiken wanneer je beslist om dagelijks de tijd even te laten vertragen met de muziek die ik je zal geven en met een band die je met mij kunt creëren als je me een persoonlijk bericht daartoe stuurt.

Wanneer je beslist vandaag om volledig je aandacht te geven aan de informatie die ik heb geleerd en toegepast van één van mijn mentors dan is dat een juiste beslissing.

Want wanneer we een nieuwe deur openen, nadat we een andere hebben gesloten kan je je op de stoel of bed gaan zitten en lachen wanneer je nu stap voor stap naar de stoel of het bed stapt in de meeste rustige kamer, terwijl je verder dit artikel leest, waar jij speciale aandacht aan besteedt nu. Het is zelfs goed leesbaar vanaf je mobile.

Let op voor wat ik ga zeggen als je de narcist wilt stoppen je leven te domineren.

Want ik ga licht schijnen op jouw doelstelling die je van binnen hebt gekregen.

Het gaat 10 minuten tijd innemen als je dit artikel goed wilt lezen, zodat je zeker gaat zijn dat je dat binnen 21 dagen kunt bereiken, voor altijd dat niet meer toelaten dat een narcist je leven gaat domineren.

Steek je hand in de lucht, en voel de vrijheid te weten dat je gaat bereiken wat je zo graag wilt.

Ik domineer zelf mijn leven en ik probeer nooit meer om te zijn zoals iemand anders (dat wil).

Ik zal mezelf zijn in alle omstandigheden.

En laat me weten hoe ver je nu staat op een schaal van o tot 10.

Nul = ik ben volledig niet mezelf,

10= ik ben volledig mezelf gedurende de gehele dag.

Ik antwoord altijd op commentaren.

Nu was er ook een punt in mijn leven samen met Annemie, mijn vrouw dat ik niet genoeg verandering kon brengen als ik verder de mensen probeerde te bereiken op de manier dat ik het toen deed.

’t Was duidelijk dat als ik wil bereiken wat ik wil dan zouden we hulp nodig hebben en zou ik me concentreren op het stoppen van Narcisten en mensen overtuigen om niet meer hun leven te laten domineren door anderen.

Nooit zou iemand een ander prioriteit moeten maken als je maar een optie in hun leven bent.

Dat ik andere mensen direct moest helpen. Om hen door mijn voorbeeld te tonen, hoe op die manier ze voelen dat dat in vervulling gaat stap voor stap dat je jezelf kunt zijn. Je kunt niet meer je leven laat domineren door een narcist.

Je zult ook nooit precies op dezelfde manier te werken gaan als ik. Altijd anders voor elk persoon. Maar mensen die het hart en de geest van de mensen in hun denken hebben, zoals jij, want anders had je niet het inlevingsvermogen die nodig is om tot hier dit te lezen.  Of ben je een narcist die er niets van begrijpt van anderen?

Jij met al je empathisch vermogen zal  die vaardigheid gebruiken van daarin ook zichzelf te zijn.

Maar ik zal je leren om door wat jij hebt meegemaakt een vaardigheid te leren.

Het resultaat dat je kan behalen in 21 dagen is dat je vaardigheid veel groter zal zijn dan mijn vaardigheid om mensen te helpen.

En daarom als je me een persoonlijk bericht zendt en we elkaar leren kennen, en ik je situatie begrijp, dan is dat niet het einde, maar het begin om te tonen van wat er nodig is om de kunst te verstaan van menselijke transformatie.

Hoe je je eigen ziel en het hart van de mensen die je graag ziet, kunt transformeren.  Zo zullen ze niet meer hun leven laten domineren door een narcist. Je kunt jezelf blijven zichzelf in gelijk welke omstandigheden, want je bent goed genoeg.

En het is niet mijn doel om een nieuwe Annemie te creëren want er is maar één Annemie.

Ik wil ook niet een nieuwe Alecia Beth Moore creëren, want er is maar één Alecia.

En daarom schreef ik artikels over narcisme, om iemand zoals jij de vaardigheden te leren om onafhankelijk te worden en innerlijke vrede te ontwikkelen. Je kunt je doel bereiken wat ook de omstandigheden zullen zijn.

Maar als je geen empathie of inlevingsvermogen hebt, zal ik dat snel doorhebben en je zeker blokkeren als ik dat nog niet gedaan heb.

Daarom lezen dagelijks nu mensen mijn artikels, en hebben wij contact via telefoon, skype of Facebook, messenger enz.

Ik geef je de mogelijkheid om persoonlijk met mij in alle discretie tips te ontvangen die voor jou passen, en de vragen die je me stelt te beantwoorden.

Waarom beginnen we er niet meteen aan, want je kunt dat sneller bereiken…

Ik wil je wakker maken…

Ik wil je wakker maken, zodat je kunt stevig staan…

En nog meer mensen bereiken dan wij ooit zullen kunnen raken om te groeien.

Ik wil dat je meer bereikt en veel verder gaat dan wij om de goede mensen te helpen als je er klaar voor bent en voor kiest en voor beslist.

Want je kunt nu de expertise en de kennis krijgen om mensen te helpen op de persoonlijke manier hoe jij bent gebouwd om te helpen, nadat je jezelf geholpen hebt.

Adem rustig uit voor een moment.

Adem uit, rustig en zeer rustig en voel je voeten.

Laat je wortels ver beneden je want je gaat met je bewustzijn en aandacht naar je hart van binnen.

En als je je bewustzijn focust, focus dan uw bewustzijn op jouw persoonlijke zelf.

Mensen hebben verschillende namen voor dit persoonlijke zelf.

Hoe noem jij dat?

Soms heb je gehoord dat anderen het geest noemen, anderen noemen het ziel, spirit, hun bron, sommigen noemen dat de essentie van wie je bent.

Maar het is geen leegte. Er werden toxische gedachten in gestopt, die je onzeker hebben gemaakt, schuldig doen voelen voor een ander zijn zonden die niet te vergeven zijn.

Waarom we samen de narcist kunnen stoppen

Maar focus verder diep binnenin op jezelf met volle aandacht en bemerk dat wanneer je dat doet er een bewustzijn opent rondom jou.

Een gevoel van zijn.

Iets wat daar diep is en altijd geweest is.

Laat het toe.

Om volledig te openen, zoals een bloem zich opent als het de zachte warmte voelt in de vroege morgen op een zomerse dag.

En voel je eigen missie en passie stijgen om de narcist niet meer toe te laten je te domineren en in alle omstandigheden jezelf te blijven, omdat ik alleen weet wat het voor jou betekent als je misbruik op één of andere manier hebt meegemaakt, want ik ben een ervaringsdeskundige op dat vlak.

Niet als een hysterie of tumult.

Niet als heibel.

Maar iets wat heel diep is, in jou kan groeien.

En als je open bent, zoals je open bent, want anders zou je dit niet lezen, nodig dan iets uit om je innerlijke zelf te vullen. Zoals dit artikel ook onbewust je spirit vult.

Iets van buiten jezelf.

Iets wat volledig de persoon die je bent van binnen wakker maakt en je doet herinneren dat je bent gebouwd om te zijn wie je bent.

Je hebt die gave.

En laat dat je vullen.

Dat is niet iets wat ik je kan geven.

Dat is niet iets wat Annemie je kan geven.

Dat is niet iets wat een vrouw of man je kan geven.

Dat is iets wat komt van het licht dat je wilt vullen van top tot teen.

En wanneer je het begint te voelen, zit dan recht, of sta als dat kan.

En steek een hand in de lucht om het te krijgen.

En zeg nu: Niemand is gelijk mij en ik probeer nooit meer te zijn zoals een ander.

Voel het en verkrijg het, ook als je het niet volledig verstaat dat je innerlijke zelf gevuld wordt met licht, vertrouw op het licht.

Laat het binnendruppelen binnen in je dat licht om het daar alles te vullen, zoals je bent.

En herhaal wat ik hier schrijf: Ik ben bereid het te ontvangen.

Dit is mijn geheime roeping dat ik je kan helpen jezelf te blijven, ook al probeert de narcist jouw leven te domineren. Ik zal dit vervullen, omdat ik weet wat het betekent, voor ons.

En leg een hand op je hart en hou het daar.

En lees dit hier: Er is geen andere personen.

Er is geen engel of duivel die dit van me kan afnemen.

Het werd ingeademd dankzij het licht, mijn beste eigen inspiratie uit mezelf, diep in de kern van mijn wezen.

En nu wil ik weten dat je in de toekomst me zult tonen hoe je dat vervult.  Dat je me elke dag zegt hoeveel je bent gevorderd op je roeping.

En dat je dit binnen 21 dagen stabiel hebt bereikt. Ga je mij je vorderingen tonen elke dag? En me toevoegen op Facebook, zodat we dat verder kunnen plannen.

Ik wil dat je nu rust en de zekerheid voelt.

Kan ik een antwoord krijgen op de vraag of je ooit een relatie gehad hebt met een narcist?

Als je dat wenst en uzelf er door geen gevaar loopt, laat ons iets daarover weten in de commentaarsectie hieronder. Dat is een geweldige manier om elkaar te helpen in deze gemeenschap.

Maar als u verkiest dat te delen met mij persoonlijk kan je dat als je me bevriendt op Facebook en een persoonlijk bericht stuurt. Ik ga dan in op al je vragen.

Het is geen therapie of coaching sessie, gewoon luisteren naar je verhaal en zien of we daar klaarheid kunnen in krijgen.

Ook als je genoten hebt van deze inhoud, en u wilt voorkomen dat deze narcistische personen je leven gaan domineren, dan zorgen we er voor dat je goede vrienden gaat maken. Zet dan de stap om mijn Facebookpagina te liken.

We zullen je een ton aan verbazingwekkende middelen aanreiken die u zullen helpen te herstellen van misbruik door een narcist.

Iedereen wenst uiteindelijk te bouwen aan een warme gezellige thuis.

Je zult weten dat je elke narcist aankan en dan zal het Leven zeggen: “Oké, je hebt dit nu”, wat betekent dat ze van je pad zullen verdwijnen. Je hebt geleerd wat je moest doen.

Maar je moet handelen en NIET bang zijn om eerst te handelen.

En zoals altijd, zou ik graag uw opmerkingen en vragen hieronder beantwoorden.

Gebruik misschien de commentaren om elkaar te steunen!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Heb je een fout gezien in dit artikel? Laat me het weten! Ik ben je dankbaar!

Lees meer

knop voor alle groeitaken

Wat ga je nu doen?

Ik hoop dat je de stappen zet om je eigenwaarde, zelfvertrouwen en innerlijke begeleidingssysteem op te bouwen na narcistisch misbruik. Daarbij kun we je helpen richting, inspiratie en een innerlijk weten te geven dat narcistisch misbruik geen levenslange gevangenisstraf hoeft te zijn.

Het kan in feite de roeping zijn naar je Nieuwe Leven van zelf-eer, zelf-partnering expansie, vrijheid en waarheid. (Wat narcistisch misbruik niet minder erg maakt!)

Ik heb de vreugde ervaren en gehad om Thrivers te helpen die uit de as herrijzen tot de beste, meest uitgebreide en bevredigende levens die ze zich kunnen voorstellen na narcistisch misbruik.

Het zou mij de hoogste eer zijn om u te helpen hetzelfde te bereiken. Bekijk daarom al de mogelijkheden die je vindt in het menu.

Ik stuur je zegeningen en doorbraken in het leven van je dromen!

 


Geplaatst

in

, ,

door

Reacties

3 reacties op “Waarom we samen de narcist kunnen stoppen?”

 1. Annemie Declercq avatar
  Annemie Declercq

  Hoe meer je hem negeert, hoe minder macht hij krijgt

 2. Jessica avatar
  Jessica

  Goedemiddag,
  Lees veel van u artikelen en dit helpt me erg om weg te blijven, ben nu 1 jaar bij mijn narcistische ex weg en tijdelijk in een blijf van mijn lijf huis gezeten… ik denk dat ik op de schaal die u in dit bericht voor hield op 5 zit. Ben dus 50% mezelf en 50% niet. Ook blijf ik helaas nog wel erg veel bezig met het hoe en waarom en lukt het me nog niet om het helemaal los te laten omdat ik bang ben dat zolang ik het niet snap ik er weer in kan trappen. Zou graag nog willen leren hoe ik in mijn eigen licht kan staan en niet meer achterom kijk en hem op een stoffige plank ergens onderin een hoekje kan achter me laten ipv dat hij nog vaak in mijn gedachten en gepieker is.

  Ik wil u danken dat u alle informatie deelt en soms ook een persoonlijk teintje deelt, u helpt vele mensen die diep gewond zijn door de ervaring met een narcist.

  Met vriendelijke groet,
  Jessica.

 3. johanpersyn avatar

  Dank je wel voor uw commentaar.Jessica. Als je je eigen creativiteit gaat ontwikkelen in wat je nu al graag doet (of deed voor je je 100% met de narcist bezig hield) ga je meer focus hebben op jezelf. Er zijn een aantal technieken waar je kunt van gebruik maken, maar het is echt als je werkt aan het jezelf accepteren dat je een basis hebt om te groeien en onkwetsbaar wordt voor lovebombing op de lange termijn. Je verbinden met gelijkgezinden helpt ook, zeker je niet isoleren. Meditatie helpt zeker ook en veel bewegen (sporten). Stuur me een PM op Facebook en kijk op mijn website onder de categorie transformatie.

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees