Vind een coach of therapeut bij “Het verdwenen zelf”.

 

Bron: Vind een coach of therapeut • Het verdwenen zelf

Weet je dat er een netwerk is van coaches en therapeuten die zich via Iris hebben gespecialiseerd in de gevolgen van narcistische mishandeling en de “behandeling” hiervan?

In het algemeen zijn zij bijna allemaal ervaringsdeskundige. Een behoorlijk aantal van hen wordt vergoed door de ziektekostenverzekering. Inmiddels strekt het netwerk van coaches of therapeuten zich aardig over heel Nederland uit. Daarnaast is de plaats niet echt van belang omdat begeleiding per mail en/of telefoon ook heel goed werken.

Aanverwante teksten.

 

De EMDR-revolutie, verander je leven herinnering na herinnering verander je leven herinnering na herinnering : een gids voor cliënten
EMDR EBOOK Tooltip de meest effectieve traumatherapie

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Klik voor meer info

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”.

Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Deze gebeurtenis is belangrijk voor u, ongeacht uw geslacht of leeftijd, hoe lang geleden u gescheiden bent van deze persoon, en zelfs als ze nog steeds in je leven zijn.

Hier is een samenvatting van wat Melanie behandelt tijdens de komende workshop:

🔮 Hoe word je glashelder en krijg je klaarheid als de persoon waarmee je te maken hebt je narcistisch misbruikt.

✅ De #1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

!?️ Hoe herken je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in JOU die je een doelwit maken voor narcisten en hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers.

💻 De 6 redenen waarom de meeste mensen niet herstellen van misbruik (dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!)

klik voor meer info

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze gebeurtenis is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan een hele dag “healing event”.

Laat Melanie je leren hoe je kunt verschuiven van een slachtoffer van misbruik naar steeds een bloeier na misbruik op een manier die gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk van toepassing is op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma toegebracht door narcisten die haar passie om zo veel mogelijk mensen te helpen om te genezen aanwakkert. En Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar een echt bloeiend leven te gaan.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

PLUS zo veel meer …

PS Je krijgt ook een aantal spannende bonussen wanneer u nu inschrijft! Na aankoop van uw ticket krijgt u direct toegang tot het volgende:

De 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”, die een uitstekend startpunt biedt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

2 Feedbacks on “Vind een coach of therapeut bij “Het verdwenen zelf”.”

  1. Er was ook een astrologisch adviseur of diegene noemde zich zo en was er op uit om mensen kapot te maken samen met een concurrent en meerdere van zijn volgelingen waarmee men het de prooi wil laten bloeden zoals in dat boek van jan storms relatie op de schop beschreven werd. Zij de lusten en anderen de lasten en werden kwaad en er is ook eens een artikel over in de vrij nederland geschreven over deze astroloog en die ex client was heel kwaad nadat wat hem is aangedaan en dat ook nog voor veel geld kwamen ze alleen maar dieper in de ellende. Geldzorgen en rekeningen niet meer kunnen betalen baan kwijt en teneergeslagen zijn en lang niet meer kunnen werken en echt ontbering en als je hun er op aansprak dan vond men dat kwetsend en plat en ordinair. Die vrouw van die astroloog was wel 46 jaar jonger en had ook nog een paar kinderen bij die astroloog die al bijna tachtig was en nog vader werd. Zij mogen wel aan anderen komen maar als mensen kwaad worden willen ze de consequenties van hun gedrag niet aanvaarden dan hun slachtoffers van onrecht nog bedreigen en uitjouwen en uitmaken voor plat en ordinair en dat je een was van de zovelen en dat je van alles maar een klein beetje wist en deden als leek ook nog aan een diagnose die bij het grote publiek bekend was om indruk te maken bij die concurrent die die op deze wijze terug wou pakken na een geschil en ik was hier de loper en hun podium hier voor. Voor macht en aandacht en zich zelf bewijzen en dat je voor hun een podium dient. Hun alleen de leuke dingen en alleen maar makkelijk en snel en lui aan geld komen met aandacht. Ze hebben nog nooit een werkdoek of vloermop vastgepakt. Die vrouw van die astroloog was als twintiger al een rustieke theemuts en bejaard. De jongere oudere met hele flauwe humor en kwade pranks ten koste van anderen waar alleen zij om moesten lachen. Zo versierde zij samen met haar vriendin gehuwde mannen en lonkte naar heb en zodra ze toehapten zei ze samen met haar vriendin dat ze een pot was en maar lachen en aan hun vrouw vertellen ik zou maar op “m letten. Ze hebben ook relaties stukgemaakt en dat hebben ze met opzet gedaan. Ik weet zeker dat het ook ten koste van levens is gegaan.

  2. Hoop dat het kwade zich zelf nog straft en een koekje van eigen deeg krijgen. Zij hebben nog nooit de verantwoordelijkheid genomen hetgeen een ander is aangedaan. waar ze die concurrent van beticht hebben hebben ze zelf ook gedaan en beschuldigden elkaar en gaf men mij de schuld. Er is geen rede tegen bestand want dat nemen ze niet in zich op en spelen de vermoorde onschuld en houden zich van de domme met een ijskoude uitstraling. Ze doen alsof. Zelf bij de kerstboom terwijl ze anderen door middel van bezweringen in ellende hebben gebracht en hebben laten zitten. Als je zegt nadat wat zij hebben misdaan krijg je nog een trap na en het is goed met kwaad vergelden en telkens weer en ze staan er niet bij stil wat ze een ander aandoen terwijl ze het wel weten doen alsof. Denken elite te zijn en maken tegelijkertijd onbeschofte beledigingen. Hun komt nooit iets van over en dat er niemand is geweest die het daar onderzocht en hun misdaden en het zijn zware overtredingen misdrijven misdaden en het zijn gewoontemisdadigers en karaktercriminelen. Zelf willen ze ook niet bestolen worden maar doen dit wel bij een ander en intimideren je als je er wat van zegt en hebben veel leed aangericht. Ook de vakvereniging is hier niet voor want daar staan ze niet bij ingeschreven en staan niet onder toezicht en zijn hun eigen rechter en god en kunt er nergens bij terecht dan dat die vakvereniging geen verantwoordelijkheid neemt ten aanzien van kwetsbare mensen. Hun imago kost heel wat en mag zeker een leven kosten. Zich voeden met negatieve emoties van anderen. Ze schreeuwen je doof of doen alsof ze oost indisch doof zijn

Geef een reactie, vraag of antwoord.