Vind een coach of therapeut bij “Het verdwenen zelf”.

 

Bron: Vind een coach of therapeut • Het verdwenen zelf

Weet je dat er een netwerk is van coaches en therapeuten die zich via Iris hebben gespecialiseerd in de gevolgen van narcistische mishandeling en de “behandeling” hiervan?

In het algemeen zijn zij bijna allemaal ervaringsdeskundige. Een behoorlijk aantal van hen wordt vergoed door de ziektekostenverzekering. Inmiddels strekt het netwerk van coaches of therapeuten zich aardig over heel Nederland uit. Daarnaast is de plaats niet echt van belang omdat begeleiding per mail en/of telefoon ook heel goed werken.

Aanverwante teksten.

 

De EMDR-revolutie, verander je leven herinnering na herinnering verander je leven herinnering na herinnering : een gids voor cliënten
EMDR EBOOK Tooltip de meest effectieve traumatherapie

Ik wil je gewoon laten weten dat dit je laatste kans is om met ons mee te doen aan de eendaagse interactieve workshop You Can Thrive After Narcissistic Abuse dit weekend.

Waar je zult ontdekken hoe je … Giftige mensen identificeert en nooit meer voor misbruik valt.

Creëer oprechte, gezonde en liefdevolle relaties.

Krijg echte oplossing van trauma.

Keer naar binnen en win je ziel en leven terug.

Maak verbinding met je Ware Zelf en doel.

Weet wat er nodig is om nooit meer vatbaar te zijn voor narcisten. Zelfpartner om het leven te creëren en te genereren waarvoor je bent geboren.

Deze workshop omvat ook:

Twee ingrijpende Quanta Freedom Healing-verschuivingen die

familie-, collectieve, kinder- en vorige levenstrauma’s krachtig uit je cellen zullen halen, en ze zullen vervangen door je superbewustzijn (Hogere Zelf) om je krachtig naar je ware essentie te verplaatsen met betrekking tot interpersoonlijke relaties.

Als je Quanta Freedom Healing eerder hebt meegemaakt, of de resultaten hebt gehoord van mensen in de gemeenschap die over NARP praten, dan heb je een idee wat dit betekent.

Laat me je vertellen, de kracht van Quanta Freedom Healing in groepsverband is nog veel sterker!

Oké, ik zeg het niet nog een keer … dit is je laatste kans om je digitale pas voor de eendaagse workshop te krijgen!

Ga je digitale pas halen voor de You Can Thrive One-Day Workshop, ik kan niet wachten om je daar te zien!

Europa en Oceanië: Saturday 26th September 2020 | 9:00 am British Summer Time

Americas session Sunday 27th September 2020 | 11:00 am Pacific Standard Time

Klik voor meer info

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

2 Feedbacks on “Vind een coach of therapeut bij “Het verdwenen zelf”.”

  1. Er was ook een astrologisch adviseur of diegene noemde zich zo en was er op uit om mensen kapot te maken samen met een concurrent en meerdere van zijn volgelingen waarmee men het de prooi wil laten bloeden zoals in dat boek van jan storms relatie op de schop beschreven werd. Zij de lusten en anderen de lasten en werden kwaad en er is ook eens een artikel over in de vrij nederland geschreven over deze astroloog en die ex client was heel kwaad nadat wat hem is aangedaan en dat ook nog voor veel geld kwamen ze alleen maar dieper in de ellende. Geldzorgen en rekeningen niet meer kunnen betalen baan kwijt en teneergeslagen zijn en lang niet meer kunnen werken en echt ontbering en als je hun er op aansprak dan vond men dat kwetsend en plat en ordinair. Die vrouw van die astroloog was wel 46 jaar jonger en had ook nog een paar kinderen bij die astroloog die al bijna tachtig was en nog vader werd. Zij mogen wel aan anderen komen maar als mensen kwaad worden willen ze de consequenties van hun gedrag niet aanvaarden dan hun slachtoffers van onrecht nog bedreigen en uitjouwen en uitmaken voor plat en ordinair en dat je een was van de zovelen en dat je van alles maar een klein beetje wist en deden als leek ook nog aan een diagnose die bij het grote publiek bekend was om indruk te maken bij die concurrent die die op deze wijze terug wou pakken na een geschil en ik was hier de loper en hun podium hier voor. Voor macht en aandacht en zich zelf bewijzen en dat je voor hun een podium dient. Hun alleen de leuke dingen en alleen maar makkelijk en snel en lui aan geld komen met aandacht. Ze hebben nog nooit een werkdoek of vloermop vastgepakt. Die vrouw van die astroloog was als twintiger al een rustieke theemuts en bejaard. De jongere oudere met hele flauwe humor en kwade pranks ten koste van anderen waar alleen zij om moesten lachen. Zo versierde zij samen met haar vriendin gehuwde mannen en lonkte naar heb en zodra ze toehapten zei ze samen met haar vriendin dat ze een pot was en maar lachen en aan hun vrouw vertellen ik zou maar op “m letten. Ze hebben ook relaties stukgemaakt en dat hebben ze met opzet gedaan. Ik weet zeker dat het ook ten koste van levens is gegaan.

  2. Hoop dat het kwade zich zelf nog straft en een koekje van eigen deeg krijgen. Zij hebben nog nooit de verantwoordelijkheid genomen hetgeen een ander is aangedaan. waar ze die concurrent van beticht hebben hebben ze zelf ook gedaan en beschuldigden elkaar en gaf men mij de schuld. Er is geen rede tegen bestand want dat nemen ze niet in zich op en spelen de vermoorde onschuld en houden zich van de domme met een ijskoude uitstraling. Ze doen alsof. Zelf bij de kerstboom terwijl ze anderen door middel van bezweringen in ellende hebben gebracht en hebben laten zitten. Als je zegt nadat wat zij hebben misdaan krijg je nog een trap na en het is goed met kwaad vergelden en telkens weer en ze staan er niet bij stil wat ze een ander aandoen terwijl ze het wel weten doen alsof. Denken elite te zijn en maken tegelijkertijd onbeschofte beledigingen. Hun komt nooit iets van over en dat er niemand is geweest die het daar onderzocht en hun misdaden en het zijn zware overtredingen misdrijven misdaden en het zijn gewoontemisdadigers en karaktercriminelen. Zelf willen ze ook niet bestolen worden maar doen dit wel bij een ander en intimideren je als je er wat van zegt en hebben veel leed aangericht. Ook de vakvereniging is hier niet voor want daar staan ze niet bij ingeschreven en staan niet onder toezicht en zijn hun eigen rechter en god en kunt er nergens bij terecht dan dat die vakvereniging geen verantwoordelijkheid neemt ten aanzien van kwetsbare mensen. Hun imago kost heel wat en mag zeker een leven kosten. Zich voeden met negatieve emoties van anderen. Ze schreeuwen je doof of doen alsof ze oost indisch doof zijn

Geef een reactie, vraag of antwoord.