Geef je de macht op einde van je relatie aan de narcist? Video

Geef je de macht op einde van je relatie aan de narcist? Video

Het gemeenschappelijke thema is dit: “Ik zou willen dat hij of zij gewoon een ander doelwit zou vinden en me met rust zou laten”. Dat is niets anders dan de heerschappij overgeven aan de narcist. Geef niet je macht weg op het einde van je relatie met een narcist. Het hangt allemaal van de narcist af, denkt het slachtoffer.

Eerlijk gezegd, sommige van de meer goed functionerende narcisten die het rechtssysteem stalken en bedriegen, zijn misschien moeilijker te verwijderen. Maar er zijn veel andere scenario’s waarin we van de narcist in ons leven af kunnen komen als we ons spel een beetje verbeteren.

Je toekomst in de handen van de narcist is een directe stap naar een verspild leven.

En als er kinderen bij betrokken zijn, lopen ze het risico de fakkel van giftige relaties te dragen voor de komende generaties.

Geen contact is de beste eerste verdedigingslinie.

U hoeft ze niet achter te laten met toegang tot uw mobiele telefoon en vervolgens te beslissen of u reageert of niet. Laat ze niet achter op je vriendenlijst op sociale media. Geen deur open doen als ze langskomen om een “hart-tot-hart” gesprek te hebben. Dit zijn allemaal manieren waarop we onszelf saboteren en op hun beurt onze eigen toekomst saboteren.

Narcisten veranderen niet met het verstrijken van de tijd.

Ze denken niet na over manieren om betere partners, vrienden of ouders te zijn. Ze hebben geen spijt van hoe ze je hebben behandeld. Lees het. Geloof het.

Angela Book van de Brock University in Canada voerde drie experimenten uit op gevangenen en studenten om het vermogen van psychopathische individuen om normale menselijke emoties na te bootsen te onderzoeken.

Ze ontdekten “dat individuen met psychopathische eigenschappen in staat zijn om frauduleuze emoties te uiten die oprecht lijken voor de mensen om hen heen.” Dat is wat je mogelijk meemaakt, als je de macht op het einde van de relatie geeft aan de narcist.

macht einde relatie
Tools voor zelfgenezing!

Geen contact is de volledige stopzetting van alle vormen van contact op elk niveau en betekent geen macht op einde relatie aan de narcist.

Wat als je samen kinderen hebt? Buitengewoon gewijzigd contact. Het is goed te doen, want velen gebruiken deze aanpak nu al verschillende jaren en het heeft heel goed gewerkt.

Ga naar of zoek “narcisme.blog medium” voor meer informatie over zeer ongewoon gewijzigd contact of ga naar “narcisme.blog winnen” om te zien hoe je jezelf kunt versterken.

Wat is je ervaring met het stopzetten van een relatie met een persoon met toxisch gedrag? Laat het ons weten, samen met je opmerkingen in de commentaren.

Sharing is caring! Volg onze blog en onderschrijf onze sociale media.

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

Hoe een einde maken aan een relatie met een narcist(e)? Deel 1

Hoe ga je uit de relatie met de narcist stappen en hulp krijgen?

Narcistisch slachtoffer syndroom

“Geen contact regel” is meer een kwestie van overleven.

artikels over ouderschap