Categorieën
Begrippen Narcisme Communicatie met de narcist

Waarom geef je de macht over het einde van hun giftige relatie aan de narcist?

Het gemeenschappelijke thema is dit: “Ik zou willen dat hij of zij gewoon een ander doelwit zou vinden en me met rust zou laten”. Dat is niets anders dan de heerschappij overgeven aan de narcist. Het hangt allemaal van de narcist af, denkt het slachtoffer.

Eerlijk gezegd, sommige van de meer goed functionerende narcisten die het rechtssysteem stalken en bedriegen, zijn misschien moeilijker te verwijderen.

Maar er zijn veel andere scenario’s waarin we van de narcist in ons leven af kunnen komen als we ons spel een beetje verbeteren.

Je toekomst in de handen van de narcist is een directe stap naar een verspild leven.

En als er kinderen bij betrokken zijn, lopen ze het risico de fakkel van giftige relaties te dragen voor de komende generaties.

Geen contact is de beste eerste verdedigingslinie.

U hoeft ze niet achter te laten met toegang tot uw mobiele telefoon en vervolgens te beslissen of u reageert of niet. Laat ze niet achter op je vriendenlijst op sociale media. Geen deur open doen als ze langskomen om een “hart-tot-hart” gesprek te hebben.

Dit zijn allemaal manieren waarop we onszelf saboteren en op hun beurt onze eigen toekomst saboteren.

Narcisten veranderen niet met het verstrijken van de tijd.

Ze denken niet na over manieren om betere partners, vrienden of ouders te zijn. Ze hebben geen spijt van hoe ze je hebben behandeld. Lees het. Geloof het.

Angela Book van de Brock University in Canada voerde drie experimenten uit op gevangenen en studenten om het vermogen van psychopathische individuen om normale menselijke emoties na te bootsen te onderzoeken.

Ze ontdekten “dat individuen met psychopathische eigenschappen in staat zijn om frauduleuze emoties te uiten die oprecht lijken voor de mensen om hen heen.”

Geen contact is de volledige stopzetting van alle vormen van contact op elk niveau.

Wat als je samen kinderen hebt? Extreem gewijzigd contact. Het is goed te doen, want velen gebruiken deze aanpak nu al verschillende jaren en het heeft heel goed gewerkt.

Ga naar of zoek “narcisme.blog medium” voor meer informatie over extreem gewijzigd contact of ga naar “narcisme.blog winnen” om te zien hoe je jezelf kunt versterken. #sociopaat #narcist #narcistischmisbruik #emotioneelmisbruik #zelfliefde #zelfzorg #verbaalmisbruik #herstellenvanmisbruik
https://link.attribute.to/cc/1708093

https://videos.files.wordpress.com/pXrAN1Yd/ze-lijken-oprecht-voor-de-mensen-om-hen-heen.mp4

Hoe een einde maken aan een relatie met een narcist(e)? Dl 1

Hoe ga je uit de relatie met de narcist stappen en hulp krijgen?

Narcistisch slachtoffer syndroom

Slachtofferschap een sterk gevoel gedurende de feestdagen.

Hoe vermijdt u dat uw feest door giftige mensen wordt kapot gemaakt?

“Geen contact regel” is meer een kwestie van overleven.

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren