Veel mensen geven de heerschappij over het einde van hun giftige relatie aan de narcist

Het gemeenschappelijke thema is dit: “Ik zou willen dat hij of zij gewoon een ander doelwit zou vinden en me met rust zou laten”. Dat is niets anders dan de heerschappij overgeven aan de narcist. Het hangt allemaal van de narcist af, denkt het slachtoffer.

Eerlijk gezegd, sommige van de meer goed functionerende narcisten die het rechtssysteem stalken en bedriegen, zijn misschien moeilijker te verwijderen.

Maar er zijn veel andere scenario’s waarin we van de narcist in ons leven af kunnen komen als we ons spel een beetje verbeteren.

Je toekomst in de handen van de narcist is een directe stap naar een verspild leven.

En als er kinderen bij betrokken zijn, lopen ze het risico de fakkel van giftige relaties te dragen voor de komende generaties.

Geen contact is de beste eerste verdedigingslinie.

U hoeft ze niet achter te laten met toegang tot uw mobiele telefoon en vervolgens te beslissen of u reageert of niet. Laat ze niet achter op je vriendenlijst op sociale media. Geen deur open doen als ze langskomen om een “hart-tot-hart” gesprek te hebben.

Dit zijn allemaal manieren waarop we onszelf saboteren en op hun beurt onze eigen toekomst saboteren.

Narcisten veranderen niet met het verstrijken van de tijd.

Ze denken niet na over manieren om betere partners, vrienden of ouders te zijn. Ze hebben geen spijt van hoe ze je hebben behandeld. Lees het. Geloof het.

Angela Book van de Brock University in Canada voerde drie experimenten uit op gevangenen en studenten om het vermogen van psychopathische individuen om normale menselijke emoties na te bootsen te onderzoeken.

Ze ontdekten “dat individuen met psychopathische eigenschappen in staat zijn om frauduleuze emoties te uiten die oprecht lijken voor de mensen om hen heen.”

Geen contact is de volledige stopzetting van alle vormen van contact op elk niveau.

Wat als je samen kinderen hebt? Extreem gewijzigd contact. Het is goed te doen, want velen gebruiken deze aanpak nu al verschillende jaren en het heeft heel goed gewerkt.

Ga naar of zoek “narcisme.blog medium” voor meer informatie over extreem gewijzigd contact of ga naar “narcisme.blog winnen” om te zien hoe je jezelf kunt versterken. #sociopaat #narcist #narcistischmisbruik #emotioneelmisbruik #zelfliefde #zelfzorg #verbaalmisbruik #herstellenvanmisbruik
https://link.attribute.to/cc/1708093

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN.

Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Melanie Tonia Evans is een relatie expert rond narcisme.

Ze weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen. Schrijf in voor haar gratis workshop:http://bit.ly/MelanieMarch18

Related Post
Share
Leave a Comment

Recent Posts

 • complex trauma
 • English
 • online training
 • Recent

Why are toxic relationships so painful to become narcissistic free?

Do you have someone in your life who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

 • Begrippen Narcisme
 • Nederland België Nederlandstalig
 • Recent

Beschrijvingen van ocpd en persoonlijkheidsstoornis kenmerken.

Obsessief-compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD). Obsessieve compulsieve persoonlijkheidsstoornis (OCPD) wordt gekenmerkt door een inflexibele naleving van regels of systemen of een affiniteit… Read More

 • afkicken van de narcist
 • complex trauma
 • narcissist
 • online training
 • Recent
 • zelfgenezing

Toxic Relationship Expert Reveals knowledge of narcissism

Do you have someone in your life, who you want to love, get along with and care about, yet …… Read More

%%footer%%