Categorieën
online training

Relatie-expert narcisme onthult methode voor herstel.

Wist je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie-expert narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie-expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS. Ze heeft zelf twee (bijna-dood) narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen. Ze werd verteld dat deze medische aandoeningen onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie-expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 relatie-expert over herstel van narcistisch misbruik ter wereld. Ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Online workshop/Masterclass

Melanie en haar team bij MTE zijn verheugd om aan te kondigen dat ze een gloednieuwe live online Global Masterclass hebben samengesteld.
Deze Masterclass is een online-evenement, dat je zal begeleiden bij het opnieuw opbouwen van je leven en bloeien na misbruik door een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas of collega. Het laat je ook de # 1 methode zien om dit op de eenvoudigste en krachtigste manier mogelijk te maken. Bekijk de links in het menu.

Lees meer

Hoe vooruit te gaan met groeiend bewustzijn?

De bloeien methode voor herstel na narcistische mishandeling, hoe werkt dat?

Zal een normale relatie me bevredigen na narcistisch misbruik.

Lichamelijk misbruik die narcisten gebruiken bij echtgenoten

Hoe ga je uit de relatie met de narcist stappen en hulp krijgen?

https://narcisme.blog/wp-content/uploads/2019/08/breek-met-jouw-narcist-en-word-vrij.mp4

Voeg hieronder een reactie toe! Reactie annuleren