vrouwelijke narcisten

Relatie expert narcisme onthult methode voor herstel.

Wist je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

Geschatte leestijd: 2 minuten

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn opzoek naar een relatie expert narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS, ze heeft zelf twee levens- en bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen waarvan haar werd verteld dat ze onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld en ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Online workshop/Masterclass

Melanie en haar team bij MTE zijn verheugd om aan te kondigen dat ze een gloednieuwe live online Global Masterclass hebben samengesteld.
Deze Masterclass is een online-evenement, dat je zal begeleiden bij het opnieuw opbouwen van je leven en bloeien na misbruik door een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas of collega. Het laat je ook de # 1 methode zien om dit op de eenvoudigste en krachtigste manier mogelijk te maken.

Klik hier om alle informatie te vinden en uw registratie te doen voor dit evenement voor herstel van misbruik te bemachtigen.

Bovendien klik hier om je in te schrijven voor je plek, en doe dit nu, want de stoelen zullen zeker vol raken.

Wat ga je met de tips uit het artikel doen? Heb je een vraag of suggestie? Laat zeker even een reactie achter:). Dank je wel! Reactie annuleren