Relatie-expert narcisme onthult methode voor herstel.

het maken van een online cursus

Wist je dat de meerderheid van de mensen met een giftige relatie er nooit overheen komt?

In feite worden ze vaak jarenlang en soms decennia nadat de relatie is beëindigd, geconfronteerd met slopende psychologische en gezondheidseffecten. Deze mensen zijn op zoek naar een relatie-expert narcisme.

Melanie Tonia Evans, een relatie-expert rond narcisme, weet alles van het fenomeen narcisme en PTSS. Ze heeft zelf twee bijna-dood narcistische misbruikrelaties meegemaakt die haar achterlieten met medische aandoeningen. Ze werd verteld dat deze medische aandoeningen onmogelijk te genezen waren.

Deze relatie-expert rond narcisme ontwikkelde een genezingsmethode die tienduizenden mensen uit meer dan 120 verschillende landen heeft geholpen.

Tegenwoordig is Melanie de # 1 relatie-expert op het gebied van herstel van narcistisch misbruik ter wereld. Ze weet, na meer dan 10 jaar mensen te hebben geholpen met genezen, waarom het zo moeilijk is om over giftige relaties heen te komen.

Online workshop/Masterclass

Melanie en haar team bij MTE zijn verheugd om aan te kondigen dat ze een gloednieuwe live online Global Masterclass hebben samengesteld.
Deze Masterclass is een online-evenement, dat je zal begeleiden bij het opnieuw opbouwen van je leven en bloeien na misbruik door een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas of collega. Het laat je ook de # 1 methode zien om dit op de eenvoudigste en krachtigste manier mogelijk te maken.

Klik hier om alle informatie te vinden en uw registratie te doen voor dit evenement voor herstel van misbruik te bemachtigen.

Bovendien klik hier om je in te schrijven voor je plek, en doe dit nu, want de stoelen zullen zeker vol raken.

Gepubliceerd door Annemie Declercq

Annemie behaalde aan de Hogeschool Gent een Bachelor diploma in Orthopedagogie. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie. Ze werkt al vele jaren in de VDAB om mensen te helpen werk te vinden en te behouden en dit als armoede consulente. Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren. Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder pleegmoeder, plusmama. Ze werkt 34 jaar in de VDAB in Roeselare. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe!