Over de wereldwijde zelfgenezingsgroep van dr. Nicole Lepera

Ben je klaar om te genezen?
Heb je het gevoel dat je vastloopt en weet je niet waar je moet beginnen?
Wilt u verantwoordelijkheid en een gemeenschap van mensen om u te ondersteunen ?
Wij geloven in community healing.
Elke week een interactief live-evenement, toegang tot honderden uren workshops, meditaties, boekenclub en exclusieve inhoud, een privégemeenschap weg van sociale media om te delen en te verbinden.
@selfhealers.circle is echt een speciale plek voor mij. De transformaties die ik heb gezien waren ongelooflijk en het is een ware eer om dit werk met zovelen van jullie van over de hele wereld te doen.

Als je al een tijdje deze blog volgt, weet je dat ik lid ben van de groep van dr. Nicole Lepera. Je kunt maar 3 keer per jaar lid worden. De plaatsen zijn snel uitverkocht. Maar je kunt een plaatsje bemachtigen op de wachtlijst.

Als je klaar bent om het werk te doen en alleen de blauwdruk en toegang tot verantwoording nodig hebt, dan is dit de plek voor jou.

Ik vind het heerlijk om in de cirkel te zijn van dr. Nicole Lepera.
Het is een gemeenschap van over de hele wereld, en dat maakt dat je niet behoort tot een superieur clubje die geen multiculturele inzichten heeft.

De onvoorwaardelijke liefde, de educatieve materialen, muziekafspeellijsten, briljante sprekers, @the.holistic.psychologist geeft les, @jennaweakland leringen en weten dat ik tot deze gemeenschap behoor, geeft me zo goed.

Ik ben sprakeloos en vol dankbaarheid. Het van vrijgevigheid en liefde in de selfhealers cirkel is ongelooflijk. Het geeft me een kans om op mijn 67 jaar ja te zeggen tegen het leven.

Herstellen, houden van mijn kleine zelf (innerlijke kind) en leren om volledige verantwoordelijkheid te nemen voor mezelf en kleine mezelf zit vol uitdagingen en magische dingen. Het is een grote klus om te reparenten.

Ik ben zo dankbaar voor alle liefde. Ik blijf wandelen in mijn eigen helingsreis en ik waardeer de veilige ruimte die zelfhealers cirkel voor mij creëert. @the.holistic.psychologist en haar briljante team geeft je alle opties voor zelfgenezing voor slechts $ 26 per maand!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Waardering: 1 uit 5.

Lees meer

dr. Nicole LePera holistic-psychologist

Wanneer je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw trauma te herstellen, word nu lid van onze Privé Support Groep VKoN.

Lees eerst de info vooraleer uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.


Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren

Voeg je bij 4.580 andere abonnees