Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Schade die de Obsessief Ex-Syndroom misbruiker aanricht. Deel 2

De 1 % van de bevolking.

1% van de bevolking heeft de neiging om narcistisch, machiavellistische, volledig verstoken van elke empathie of geweten te zijn. Ze handelen door het kwetsen van andere mensen, en op een manier die de mens door de tijd heen in de literatuur heeft beschreven als in wezen het ultieme kwaad. Ze bezorgen hun slachtoffer ook al is de relatie gedaan een obsessief ex-misbruiker syndroom.

Zulke mensen hebben de neiging om narcistische rivaliteit en vendetta agenda’s snel uit te voeren. Ze zullen dit doen zonder dat het geviseerde slachtoffer hoeft te weten wat er zo fout liep dat de woede opwekte of wat de misbruiker ergerde.

Wanneer een dergelijke persoon in een nieuwe relatie komt met een co-narcist(e) of een andere psychopaat verwacht dan meer decennia van misbruik.

Koppels die elkaar ondersteunen en elkaars criminele levensstijl en agenda mogelijk maken om sociale schade toe te brengen aan mensen, denken op de duur niet meer dat ze elkaar nodig hebben. Het is die criminele band dat hen samenbindt op de lange termijn.

Zolang ze de schuld kunnen verschuiven van het ongelukkig zijn in hun eigen leven op andere mensen en hun slachtoffer kunnen schaamte toebrengen, voelen ze zich gelukkig, sociaal verheven, en opgetogen.

Psychopaten gedijen op het maken en manipuleren van traumabanden, zodat ze kruiperig doen over hun liefdesleven. Daarna volgt het doen van wat in hun macht ligt om die banden te vernietigen. Tegelijkertijd brengen ze in persoonlijke en professionele relaties een cyclus van haat en liefde.

Zo’n verhouding wordt dan geïdealiseerd in een reality tv-show over dating of in een praatprogramma.

Genieten van het emotionele misbruik.

Wanneer deze paren een gevecht hebben of iets op hun weg dan zijn ze berucht voor het kiezen van nieuwe gevechten met mensen die ze beschouwen als narcistische rivalen. Ze doen dit om aandacht, macht, geld, roem of status te verkrijgen. Ze zullen ook met vroegere liefdesrelaties gaan knoeien, omdat ze genieten van het sociale en emotionele misbruik.

Als zo’n paar zich verveelt vallen ze terug op hun beste doel door hun emotionele folteringen toe te passen.

Ze hebben dus hun ex nodig als ze niets te doen hebben. Gezien ze een misbruik persoonlijkheidstype zijn, moeten ze kunnen provoceren om hun streven te bereiken, namelijk het scheppen van chaos.

Onderzoek je relaties op banden met een persoon met persoonlijkheidsstoornis.

Vrienden, familieleden, en socialemediarelaties van een persoon die verdacht wordt van het hebben van een persoonlijkheidsstoornis zouden zichzelf goed kunnen onderzoeken op het hebben van tekenen van een geobsedeerde ex. Ook de nieuwe partner van de ex zou zichzelf kunnen onderzoeken op die tekenen, om een georganiseerde lastercampagne tegen het geviseerde slachtoffer te vermijden.

Terwijl de geobsedeerde ex alles doet om alleen zijn sadistische genoegens te bevredigen. Ze zoeken een boost om aangename emoties te voelen door het leven van hun ex of dat van hun voormalige familie moeilijk of zuur te maken. Daarom zullen de romantische partners de neiging hebben om hun ex te viseren om anderen redenen.

Uit angst dat de dader in het geheim gevoelens van genegenheid of verlangens heeft om het hart terug te winnen van de ex die ze hebben afgewezen om hun verschrikkelijke gedrag, voelt de nieuwe partner zich de dupe van de gefabriceerde triangulatie van de dader.

Hij is zogenaamd diegene die alles doet om hem terug te winnen.

De geobsedeerde ex kan beweren dat die partij een straatverbod heeft ingediend, of streefde naar een no contact bevel, in de afgelopen periode alles heeft gedaan om te zorgen voor een echtscheiding.

Hij of zij zal beweren dat zij of hij al een nieuw leven gecreëerd heeft zonder hem. Dat zij heimelijk verliefd is op hem en alles er aan doet om te proberen hem terug te winnen.

Deze denkbeeldige bedreiging wordt vervolgens gedeeld met de nieuwe romantische partner van de narcist(e. ) Het doel is om haar op te zetten tegen de voormalige relatie en de nieuwe partner de vrees aan te praten dat de oude partner er zal naar streven om haar man te stelen.

Zichzelf respecterende personen.

Geen enkele zichzelf respecterende persoon zal aan een nieuwe liefde vertellen dat een ex enorm verliefd is op hem en wanhopig alles probeert om hem terug te krijgen.

De productie van liefdes driehoeken is een spel van jeugdige denkers, en mensen die ernaar streven om chaos te scheppen. Personen die triangulaties ontwikkelen moeten we tot de donkerste persoonlijkheidstypes in de gehele bevolking beschouwen.

Narcistisch misbruik: lastercampagne.

Het vertellen van de persoonlijke intimiteiten en vertrouwelijke informatie van een ex-partner aan een andere partner is narcistisch misbruik.

Het mengen van halve waarheden, en de presentatie van diezelfde feiten in een georganiseerde lastercampagne ontworpen om sociaal een voormalige liefdespartners te vernederen, is voorbij het inhumane en ongetwijfeld immoreel.

Personen met een obsessief ex-syndroom vertellen over de details van de seksuele neigingen van een persoon. Ze roddelen hoe ze eruit zien naakt. Ook de vreselijk traumatiserende gebeurtenissen die zij alleen via privégesprekken zijn te weten gekomen verspreidt de narcist(e).

Dat zijn dan feiten die iemand aan mensen vertelt die ze volledig vertrouwden. Ze maken verhalen rond wat je aan een therapeut, echtgenoot, of dichte persoon van belang hebt verteld. De persoon met een obsessief ex-syndroom echter brengt ze rechtstreeks in het openbaar.

Doelgericht een slachtoffer vernietigen.

Slachtoffer, shaming, gaslighting van vrienden en familie, en het streven om zowel financieel als maatschappelijk doelgericht een slachtoffer te vernietigen is het gemeenschappelijke doel van mensen die handelen van uit hun machiavellistische plannen om iedereen te vernietigen waarvan zij het gevoel en het recht hebben om te omschrijven als de andere.

Als je het duidelijke doelwit in de afgelopen jaren bent geweest verzamel dan alle moed want het zal nodig zijn. De enige reden dat je misdaad was en dat je nu hun target bent is dat je een vriendelijk en liefdevolle persoon was,

Als dit artikel resoneerde met je zou ik graag hebben dat je kijkt naar onze gratis tools in het menu.

In het bijzonder zullen twee persoonlijkheidsprofielen na een breuk met ernstig of dodelijk geweld in aanraking komen.

De eerste is de PD (persoon met persoonlijkheidsstoornis) met chronisch impulsief en agressief gedrag.

De persoon met over het algemeen gewelddadige, antisociale activiteit heeft de neiging om een ​​geschiedenis van impulsiviteit, drugsmisbruik, gewelddadig en crimineel gedrag binnen en buiten de relatie te hebben.

Deze persoon was waarschijnlijk misbruikend in de relatie. Maar bovendien ook controlerend. Hij of zij gebruikte al geweld als een manier om een ​​partner op één lijn te houden. Maar ook na de relatie kan geweld dienen om de macht te herwinnen.

De getoonde obsessiviteit weerspiegelt een gevoel van eigenaarschap en rechthebben. Ze denken: Je bent van mij en ik heb het recht om je te vertellen wat je moet doen.

Dodelijk geweld is een uitbreiding van deze disfunctionele relatieovertuigingen. Een voorbeeld daar is: Je hebt me niet gerespecteerd door weg te gaan, en dat kan ik niet toestaan.

Onvolwassen egocentrische persoon.

In tegenstelling tot de chronische geweldenaar, heeft het tweede type potentieel dodelijke ex nooit een vinger op een partner gelegd; in feite is de moord in 20 procent van de relatie – moorden de eerste daad van geweld.

Het persoonlijkheidsprofiel van deze obsessieve ex is een onvolwassen en egocentrische persoon. De narcist(e) in die relatie verlangt voortdurend naar aandacht. Hij of zij eist genegenheid.

Emotionele chantage, huilen, bedreigingen van zelfbeschadiging, schuldinductie kan worden gebruikt om een ​​partner tijdens een relatie te controleren.

Pas wanneer deze methodes niet langer werken breekt het geweld als een nieuwe optie los.

De narcist(e) gebruikt stalking en andere vormen van ongewenst najagen na een breuk. Dit doet hij of zij in een poging om de intieme relatie te behouden of te herstellen.

Tot het uiterste genomen, kan de obsessieve ex in een moorddadige woede exploderen. Dat kan omwille van de verkeerde indruk dat niet reageren de essentie van wie ze zijn psychologisch vernietigt.

Ze reageren om hun zelfbeeld in stand te houden, want als ze niet reageren op de situatie storten ze in elkaar.

Kan ik een antwoord krijgen op de vraag of je een relatie gehad hebt met een narcist(e)?

Als je dat wenst laat ons iets daarover weten in de commentaarsectie hieronder. Zorg ervoor dat jezelf daardoor geen gevaar loopt. Dat is een geweldige manier om elkaar te helpen in deze gemeenschap.

Maar als je verkiest dat te delen met me persoonlijk kun je dat. Je kunt me bevrienden op Facebook en een persoonlijk bericht stuurt. Ik ga dan in op al je vragen. De links vind je in het menu.

Het is geen therapie of coaching sessie, gewoon luisteren naar je verhaal en zien of we daar klaarheid kunnen in krijgen.

Ook als je genoten hebt van deze inhoud, en je wilt voorkomen dat deze narcistische personen je leven gaan domineren, dan zorgen we er voor dat je goede vrienden gaat maken. Zet dan de stap om mijn Facebookpagina te liken.

Iedereen wenst uiteindelijk te bouwen aan een warme gezellige thuis.

Dit artikel is niet bedoeld om te diagnosticeren of een gids te zijn voor zelfdiagnoses. Het enige doel van dit artikel is strikt voor leerzame doeleinden. Ons doel is om de lezer te laten nadenken om schadelijke individuen beter te vermijden en om hun eigenwaarde te versterken.

Niemand kan precies voorspellen welk individu iemand zal vermoorden waar ze ooit hebben van gehouden.

We kunnen echter de donkere wolken herkennen in een relatie die onweersbuien voorspelt na een breuk. Of het nu is uit onzekerheid en hulpbehoevendheid narcisten zijn geoefend in manipulatie.  Het kan ook uit een gevoel van recht en eigendom zijn dat ex- en die hun vorige partners vermoorden.

Een ding is zeker, ze proberen de relatie te manipuleren en te beheersen lang voordat deze eindigt. Een dergelijke relatie veilig beëindigen vereist planning, strategie en hulp. Doe dat niet alleen.

Als je dankzij deze post meer inzicht hebt gevonden, vergeet dan niet om te reageren. Commentaar geven en delen is een toegevoegde waarde voor bewustwording rond narcisme.

Steun elkaar in de commentaren!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer


Reacties

Eén reactie op “Schade die de Obsessief Ex-Syndroom misbruiker aanricht. Deel 2”

 1. Bart avatar
  Bart

  Goedenavond,

  Toen ik haar voor het eerst ontmoette sprak ze alleen maar oppervlakkig over haar eigen leven en vertelde vooral over haar ziektes die ze gekend heeft en haar vooral slechte exen.
  Ze zette haar lichaam in en binnen een week hadden we sex. Na zeven weken begon het aantrekken en afstoten, allemaal onder de noemer van ‘ eigen leven hebben ‘.
  Steeds erger werd het klagen en steeds meer raakte ik gemanipuleerd. Net zolang tot ik sympathiseerde met haar en haar leven mijn leven werd terwijl ik in de grond van mijn bestaan een positief ingesteld mens ben; oplossingsgericht.
  Tot ik de kracht vond om voor mijzelf op te komen, vervolgens werd mij via een email verteld dat ik een buffer en een klootzak was en dat het over was.
  Met al haar geklaag als basisbestaan ben ik mij uiteindelijk gaan identificeren allemaal voor een kruimel liefde. Die ik soms ook kreeg.
  Maar dat is geen liefde, dat heet Stockholm syndroom ben ik achter gekomen; houden van en sympatiseren met de dader.
  2 1/2 jaar ben ik bestookt met negativiteit, beschuldigingen, onthoudingen, een illusie heb ik in geleefd en ik vraag mij werkelijk af hoe het heeft kunnen gebeuren, maar het is helaas gebeurd en ik was er zelf bij! En dat is de grootste confrontatie in mijn leven en een harde les.
  Het is mijn wens dat andere mensen dit zullen lezen om er kracht in te vinden zelf na te gaan denken als je een dergelijk iemand tegenkomt. In mijn geval was het een vrouw maar het kan netzo goed een man zijn.

  Ik heb een weg te gaan, nu ik er van verlost ben. Ik besef dat ik geluk heb dat ze er zelf mee gestopt is, op zoek naar het volgende slachtoffer omdat ik niet meer voldeed.

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.590 andere abonnees