Open brief aan de minister van justitie /Mieke Van Liefde!

Als je op de link drukt kom je op de blog van Mieke Van Liefde met de open brief aan de minister van justitie.

Al vaak heeft u mij gefrustreerd. Omdat u nooit op mijn mails reageert. Maar achter de schermen zijn jullie een fantastisch team. Ik geef jou en de minister daarom een 10 op 10. Met grote dank uit naam van al de slachtoffers. We zitten niet alleen in België en Nederland, maar wereldwijd.

Meer lezen: Open brief aan de minister van justitie

Deze informatie delen met ons op sociale media betekent ondersteuning voor slachtoffers van narcisme. Vragen of suggesties? We antwoorden graag.

Systeem voor herstel van liefde tekort!

De werkwijze volgens narcisme.blog!

Gepubliceerd door Annemie Declercq

Annemie behaalde aan de Hogeschool Gent een Bachelor diploma in Orthopedagogie. Ze heeft een passie voor het bouwen van groepsluiken werkwelzijn en het gebruikmaken van de goedstoel-methodiek en presentie. Ze werkt al vele jaren in de VDAB om mensen te helpen werk te vinden en te behouden en dit als armoede consulente. Ze houdt van fietsen, boeken, schrijven, wandelen en muziek luisteren. Annemie Declercq is moeder van 3 kinderen, grootmoeder pleegmoeder, plusmama. Ze werkt 34 jaar in de VDAB in Roeselare. Ervaringsdeskundige narcistisch misbruik en zelfgenezer van trauma.

Voeg hieronder een reactie toe!