Categorieën
symptoom van een stoornis

Narcistische rijstijl: Narcisme en een slechte rijstijl

60 procent van de chauffeurs geeft toe dat de slechte gewoonten van hun partner in de auto een grote afknapper zijn. Het lijkt op een narcistische rijstijl.

Narcistische rijstijl

De snelste manier om uw partner af te schrikken tijdens het autorijden, is door een mobiele telefoon te gebruiken. Dat is de belangrijkste reden waarom iemand zich minder aangetrokken voelt tot zijn partner.

Andere gevaarlijke rijgewoonten zetten ook een rem op de liefde. Bumperkleven komt op de tweede plaats. Verkeersongevallen komen op de derde plaats in de top 10.

Slechtere motorische gewoonten om dat liefdevolle gevoel te bederven, zijn rijden door rode lichten en te hard rijden. Ze worden gevolgd door onvoldoende ruimte en aandacht voor voetgangers en fietsers.

Chauffeurs die luide muziek spelen met de ramen open, lopen het risico een valentijnskaart mis te lopen. Veel vrouwelijke chauffeurs zeggen dat dit asociaal is. Ze zeggen ook dat ze het niet prettig vinden als hun partners geen indicator (richtingsaanwijzer) gebruikt.

Op de negende plek is het hebben van een vuile of rommelige auto. Dit is een goede manier om een ​​relatie te ruïneren. De laatste plaats in de top 10 gaat naar coureurs die hun auto aanpassen met luide uitlaten.

Rode vlaggen

In het onderzoek van Uswitch werd relatiedeskundige James Preece gevraagd om de bevindingen te onderzoeken. Hij zei: “Veiligheid is aantrekkelijk en je rijgedrag zegt veel over je persoonlijkheid. Bumperkleven, woede op de weg en snelheid kunnen allemaal tekenen zijn van narcisme.

“De grootste rode vlag is woede op de weg, die meestal voortkomt uit een dieper emotioneel probleem. Misschien heb je al te maken met een breuk, zware werkdruk of een ander probleem dat je stress bezorgt. Het beste advies is om wat kalmerende muziek te spelen om je humeur te herstellen. “

Slecht rijden is een waarschuwing voor uw partner. Een derde van de vrouwelijke chauffeurs zegt dat ze zouden overwegen te scheiden van iemand die woede op de weg, snelheidsovertredingen of mobiele telefoonovertredingen begaat achter het stuur.

Een op de vijf vrouwen zei ook dat ze het onaangenaam vonden als hun date in een auto rijdt met aanpassingen zoals spoilers, neonlichten, een luide uitlaat of luide muzieksystemen.

Onzekerheden maskeren

Preece voegde toe: “Sommige chauffeurs gebruiken hun auto om onzekerheden te maskeren. Het kan zijn dat ze de behoefte voelen om te pronken met luide muziek of upgrades. “

Autoverzekeringsexpert Ben Smithson zei: “Voor aangepaste auto’s wordt vaak een hogere premie betaald. µµdit komt door de waardestijging, maar ook vanwege de‘ boy racer ’- houding die ermee verbonden is.

“Een meer subtiele aanpak helpt uw ​​verzekeringskosten te verlagen en kan u helpen de partner van uw dromen te worden.”

Een vuile auto van binnen of van buiten stuurt waarschuwingsbellen naar een partner, maar psycholoog dr. Tina Tessina zegt dat een auto met lege waterflessen het tegenovergestelde effect kan hebben.

Water drinken in de auto is een teken dat je efficiënt en gezond bent. Ook al ben je onderweg, het suggereert dat je op de hoogte blijft van belangrijke zaken, zoals gehydrateerd blijven om je aandacht vast te houden tijdens het rijden.

De laatste druppel voor een relatie kan zijn als de bestuurder zijn rijbewijs verliest ten gevolge van een narcistische rijstijl

Het is niet verwonderlijk dat illegale rijpraktijken de potentie hebben om een ​​relatie te ruïneren.

Bestuurders die betrapt worden op het gebruik van een mobiele telefoon achter het stuur, krijgen te maken met een boete van £ 200 tot £ 2000. In sommige landen krijgen ze ook zes strafpunten. Voor nieuwe chauffeurs betekent dit dat ze hun rijbewijs helemaal kunnen verliezen.

Meer ervaren automobilisten kunnen hun rijbewijs verliezen als ze binnen een periode van drie jaar 12 strafpunten krijgen.

“Het laat zien dat een combinatie van slechte gewoonten of het herhalen van hetzelfde slechte gedrag een cumulatief effect heeft op uw rijgedrag en de relatie met uw partner.”

Medische disclaimer: alle inhoud hier is alleen voor informatieve doeleinden. Deze inhoud vervangt niet het professionele oordeel van jouw eigen aanbieder van geestelijke gezondheidszorg. Raadpleeg een erkende professional in de geestelijke gezondheidszorg voor alle individuele vragen en problemen.

Het moment in je leven dat we terugkijken op je leven met de narcist.

Je kunt een narcist ook ontmaskeren op basis van zijn geschenk.

Hoe word je een positiever mens?

 References, research en studies over narcisme.

Een pad naar groei vinden na emotioneel misbruik: posttraumatische groei

Altijd doen wat ze willen is geen liefde maar manipulatie

https://narcisme.blog/wp-content/uploads/2019/08/breek-met-jouw-narcist-en-word-vrij.mp4

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren