Het doel van deze voorstelling?

Ze spelen de rol van slachtoffer tot martelaar om je er laten uitzien als de vreselijke persoon met een laag leven die het niet waard is om geliefd te worden.

Geschatte leestijd: 2 minuten

Je zult dit het moeilijkste aspect van de scheiding vinden, waarbij je je emoties moet loslaten en de handeling moet blokkeren.

Bovendien word je afgeschilderd als een slechte ouder, of je wordt misschien afgeschilderd als een onwaardige persoon die niet geliefd kan worden.

Negeer het allemaal en vecht door.

Studies tonen aan dat narcistische persoonlijkheidsstoornis (NPD) verdubbeld is in de afgelopen tien jaar. NPD lijkt gebruikelijk te zijn in de financiële sector.

Aangezien er geen bekende oorzaken van NPD zijn, kunt u zich het beste voorbereiden op de strijd van uw leven.

Bestudeer NPD, werk met een advocaat met kennis en geen schrik van pesterijen en vind een spelplan dat ervoor zorgt dat u de wurggreep van uw ex op uw leven loslaat.

Op het moment dat u zich realiseert dat de persoon, de man of vrouw van wie u zo hartstochtelijk houdt, het nooit bij het verkeerde eind zal hebben, nooit naar uw gevoelens zal luisteren of zelfs nooit aan u zal denken, kunt u de echtscheidingsprocedure ongedeerd overwinnen.

Veel succes.

#traumabinding #relatiememes #relatiequotes #zelfliefde #zelfrespect #zelfbewustzijn #bekrachtiging #groeiquotes #welzijn #emotionelegroei #emotioneleintelligentie #emotioneelonbeschikbaar #zelfgenezers #emotionelegezondheid #orthopedagogischegedachten #therapeutischegedachten #narcismeblog #zelfzorg #zelfcoaching #zelfherstel

You may also like...

Geef een reactie, vraag of antwoord. Dank je wel!