Kan de narcist de hoofdrol spelen in “Van Slachtoffer tot Martelaar”?

Kan de narcist de hoofdrol spelen in “Van Slachtoffer tot Martelaar”?

Het doel van de voorstelling van slachtoffer tot martelaar?

Ze spelen de rol van slachtoffer tot martelaar om je er laten uitzien als de vreselijke persoon met een laag leven die het niet waard is om geliefd te worden.

Je zult dit het moeilijkste aspect van de scheiding vinden, waarbij je je emoties moet loslaten en de handeling moet blokkeren.

Bovendien word je afgeschilderd als een slechte ouder, of je wordt misschien afgeschilderd als een onwaardige persoon die niet geliefd kan worden.

slachtoffer tot martelaar
@zelfzorgHelp

Negeer “van slachtoffer tot martelaar” en vecht door.

Studies tonen aan dat narcistische persoonlijkheidsstoornis (NPD) verdubbeld is in de afgelopen tien jaar. NPD lijkt gebruikelijk te zijn in de financiële sector.

Aangezien er geen bekende oorzaken van NPD zijn, kun je zich het beste voorbereiden op de strijd van jouw leven.

Bestudeer NPD, werk met een advocaat met kennis en geen schrik van pesterijen en vind een spelplan dat ervoor zorgt dat je de wurggreep van jouw ex op jouw leven loslaat.

Op het moment dat je zich realiseert dat de persoon, de man of vrouw van wie je zo hartstochtelijk houdt, het nooit bij het verkeerde eind zal hebben, nooit naar jouw gevoelens zal luisteren of zelfs nooit aan je zal denken, kan je de echtscheidingsprocedure ongedeerd overwinnen.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Hier zijn enkele bronnen die je misschien nuttig vindt:

Lees meer

narcistisch misbruik herstelprogramma

Geplaatst

in

,

door

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees