Categorieën
Recent sociale media post

Kan de narcist de hoofdrol spelen in Van Slachtoffer tot Martelaar?

Het doel van deze voorstelling?

Ze spelen de rol van slachtoffer tot martelaar om je er laten uitzien als de vreselijke persoon met een laag leven die het niet waard is om geliefd te worden.

Je zult dit het moeilijkste aspect van de scheiding vinden, waarbij je je emoties moet loslaten en de handeling moet blokkeren.

Bovendien word je afgeschilderd als een slechte ouder, of je wordt misschien afgeschilderd als een onwaardige persoon die niet geliefd kan worden.

Negeer het allemaal en vecht door.

Studies tonen aan dat narcistische persoonlijkheidsstoornis (NPD) verdubbeld is in de afgelopen tien jaar. NPD lijkt gebruikelijk te zijn in de financiële sector.

Aangezien er geen bekende oorzaken van NPD zijn, kan je zich het beste voorbereiden op de strijd van jouw leven.

Bestudeer NPD, werk met een advocaat met kennis en geen schrik van pesterijen en vind een spelplan dat ervoor zorgt dat je de wurggreep van jouw ex op jouw leven loslaat.

Op het moment dat je zich realiseert dat de persoon, de man of vrouw van wie je zo hartstochtelijk houdt, het nooit bij het verkeerde eind zal hebben, nooit naar jouw gevoelens zal luisteren of zelfs nooit aan je zal denken, kan je de echtscheidingsprocedure ongedeerd overwinnen.

Wat kun je van de narcist verwachten aan het eind van de relatie?

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder! Reactie annuleren