Zelfhelpers, zelfzorgers, traumaherstellers, traumaverwerkers, samen vrij en verbonden!

naar Home: klik op de afbeelding

Menu

zoeken in Archieven
zoeken in Categorie*en

Toepassen om je te bevrijden van narcisme. +video

In de omgang met een narcist zijn typische ‘menselijke’ regels niet van toepassing! Je kunt leren wat je kunt toepassen om je te bevrijden van narcisme. Je kunt niet verstandig praten, gehoord worden of een oplossing vinden.

In feite wil de narcist geen oplossing.

Dus hoe ga je om met deze personen? Hoe kun je vrede, gezond verstand, bevrijding, opluchting in je leven terugkrijgen? Zoveel van jullie hebben me gevraagd: ‘Hoe ga ik om met deze narcistische persoon?’

De informatie van vandaag zul je enorm helpen, doordat je één van de vele ultieme tactieken leert kennen om je gek te maken die de narcist meestal gebruikt.

toepassen om je te bevrijden van narcisme
Klik voor meer info

Als je alle woordsalade, triangulatie, verwarring en pijn wilt verwijderen lees dan verder. Als je terwijl probeert een narcist te “managen” … evenals de angst voor wat ze je kunnen aandoen, lees dan verder.
Ik kan niet wachten tot je dit begrijpt, dit opneemt en weet hoe je met een narcist echt kunt omgaan.

Vandaag ga ik meteen beginnen met de 8 dingen die ik weet die je absoluut zullen helpen omgaan met een narcist.

En wees voorbereid, omdat sommige van deze dingen niet zijn wat je dacht.

Vandaag, door dit artikel te lezen, weet je precies hoe je een narcist in je leven moet behandelen die manipulatie gebruikt. Deze techniek kun je toepassen om je te bevrijden van narcisme, het maakt niet uit wie ze zijn. Je kunt dit toepassen hoe onbetrouwbaar, verwarrend of glad ze ook zijn.

Het heeft me meer dan tien jaar gekost. We werken met honderden mensen aan herstel om elke keer deze formule te zien werken.

Geen enkele narcist kan je naar beneden halen als je dit gaat toepassen om je te bevrijden van narcisme. Ik meen het echt, ooit. Allereerst moeten we echt voorzichtig zijn om te weten dat we te maken hebben met een narcist.

Laten we verduidelijken:

Een narcist is iemand die pathologisch liegt, gewetenloos gedrag vertoont ten koste van anderen. Het draait allemaal om hen.

Ze hebben ook een zeer slechte bezorgdheid of aandacht voor anderen. Narcisten behandelen hen als objecten. Daarbij hebben ze een hoog gevoel van recht te hebben op wat ze willen. Ook hebben ze geen spijt of verantwoordelijkheid voor hun gedrag. Dit is consequent hoe een narcist zich gedraagt.

Als iemand in je leven zich zo gedraagt dan moet je weten dat de normale regels voor het omgaan met andere mensen hier niet van toepassing zijn. Daarom zijn deze specifieke 8 dingen nodig om te weten.

Wees ongevoelig voor het liefdesbombardement van de narcist.

Narcisten zijn uiterst manipulatief en sluw. Ze weten je aan te spreken. Narcisten weten te charmeren. Ze vertellen je wat je wilt horen om je vertrouwen te winnen. Dit kunnen ze toepassen op elk moment om te bereiken wat ze willen.

Als verstandige volwassen menselijke wezens moeten we narcisme begrijpen of we dat nu graag willen of niet.

We moeten kunnen nagaan of iemand een potentiële narcist is.

De enige manier waarop je kunt nagaan of iemand “echt” is en geen narcist, is door hem of haar een lange tijd te leren kennen.

Wanneer ben je vatbaar voor oplichterij?

Als we ons leeg voelen en hongerig zijn naar liefde zijn we vatbaar voor misbruikers. Als we complimenten, erkenning  zoeken zijn we vatbaar voor narcisten. Wat iemand ons ook aanbiedt, zoals het potentieel om zaken te doen en geld te verdienen, maakt ons vatbaar voor misbruikers.

Als we ons leeg voelen en alsof we iemand ‘nodig hebben’ om die leemte voor ons te vullen zijn we vatbaar voor oplichters. Besef dat een deskundige manipulator dat alles wat hij hoeft te doen is te verschijnen als ‘de oplossing’ voor ons probleem. Als we er meteen inspringen, ze geloven en vertrouwen in plaats van een langdurig onderzoek doen, zijn we vatbaar voor misbruik.

Luister naar je intuïtie, ook al herken je de persoonlijkheid van een giftig persoon misschien niet.

Je innerlijke wezen kent het verschil.

Als je binnenin pijn voelt is er grote kans dat je met een narcist te maken hebt. Wanneer er iets in de relatie is dat niet goed voelt, is er alle kans dat je met een narcist te doen hebt.

Als je merkt dat er iets mis is en als je dan excuses in je hoofd begint te maken, ben je zeker in de verkeerde relatie. Dan ga je naar verraderlijke wateren. Wat moet je toepassen om je te bevrijden van narcisme? Luisteren naar je innerlijke wezen.

Dit betekent dat je dingen moet confronteren. Je moet je niet inhouden om duidelijkheid te krijgen.

Verlies de angst voor kritiek, afwijzing, verlatenheid en straf.

We kennen allemaal dat gevoel van het overhandigen van onze macht aan een narcist! Zoveel mensen, wanneer ze worden geconfronteerd met iemand die ze giftig, dubieus, onecht of intimiderend vinden, zijn doodsbang om zich uit te spreken.

Maar je beseft misschien niet dat dit een enorme evolutie is dat je gewoon moet passeren om zelf te veranderen.

De eigen confrontatie met je angst voor de narcist weerstaan is noodzakelijk voor je persoonlijke groei.

Als je niet kunt opstaan, opdagen en spreken, dan ben je nooit een zelfgenererende kracht voor je eigen veiligheid. Zo zullen onveilige en beledigende mensen en situaties je levenservaring blijven betreden als een weerspiegeling van je gebrek aan zelf-veiligheid en zelfrespect aan de binnenkant.

Narcisten zullen de één na de ander blijven komen. Ook als je uit een grote hoeveelheid kandidaten zelf probeert je partner te kiezen zal dat voor ons geen verschil maken.

Dit is je healing- en evolutie-les om grenzen te stellen en jezelf te eren.

Hier heb je een ongelooflijke kans om niet alleen één narcist weg te spoelen. Ze vallen allemaal uiteen wanneer je een groot helder licht op hen schijnt. Het zal je ook doen voorbij hen te evolueren, als je dit innerlijke werk doet en blijft werken aan de verdere stappen.

Heb je je ooit afgevraagd waarom narcisten en beledigende mensen in je leven blijven komen? Als dit een moment van helderheid voor je is, wil ik dat je me dat vertelt in de reacties hieronder.

Heb geen gehechtheid aan hen om het juiste te krijgen en het juiste te doen.

Dit is één van de grootste haken waarmee narcisten je vasthouden. Ze gebruiken je om je verslaafd te houden aan het overhandigen van aandacht en narcistische levering.

De narcist heeft niet het vermogen om bewust te worden van empathie, bezorgdheid of bewustzijn over de gevoelens en behoeften van andere mensen. Omdat ze het centrum zijn van hun eigen universum heeft dit geen zin om dit te proberen.

Eén van de grootste ziel- en evolutielessen die jee van de narcist leert is dat je je eigen bron moeten toepassen om je te bevrijden van narcisme.

Het is alleen wanneer we onze afhankelijkheden verliezen en stoppen met proberen andere mensen te dwingen ons te valideren en dat toepassen om je te bevrijden van narcisme dat je vooruitgang boekt.

We dienen niet te vragen aan een narcist om ons te bevestigen. We dienen hen niet te vragen om ons te geven wat we geloven dat we nodig hebben.

Als we vrij zijn om de  bron voor onszelf te zijn, niet geschokt door het trauma van degenen die dit niet kunnen en niet willen geven dan ontdoen we onszelf definitief van narcisme.

https://narcisme.blog/wp-content/uploads/2019/11/Dacht_je_dat_je_een_bron_voor_jouw_identiteit_had.mp4

Verlies de angst voor wat de narcist nu kan doen.

Narcisten houden er niet van je te verliezen als een bron van narcistische voorraad. Wanneer je rond hun wonden danst om ze te repareren, te sussen en deals met ze te maken, hebben ze controle over je.

Wanneer je deze handelingen stopt, kunnen ze vernederend worden en vuil worden in hun manier van doen tegenover jou. Dan valt hun masker af.

Dit is wanneer ze zullen proberen je zwakke schakel te vinden.

Voor jou kan het schuldgevoel de zwakke schakel zijn waarop je een grens moet leggen en toepassen om je te bevrijden van narcisme. Iemand anders dient een grens te leggen op meelevend zijn en dit toepassen om je te bevrijden van narcisme.

Grenzen ga je moeten leggen op het je beschuldigen of wangedrag, op bedreigingen om dingen te beschadigen die voor jou belangrijk zijn.

Actie ondernemen om te bevrijden van narcisme door chantage, geld of ondersteuning achterhouden, je bezittingen of kinderen meenemen aan te klagen.

Je onderneemt stappen om een grens te leggen op bedreigingen om je te vervangen door nieuwe voorraad, beloften van wijzigingen, valse excuses. en krokodillentranen.

De lijst gaat maar door.

Dit is waar je elk trauma in jezelf moet ontgiften dat je gehecht houdt aan de angst en pijn van wat een narcist je kan aandoen en toegeeft aan hun aanvallen, tactieken, of liefdesbombarderen. 

Het NARP 10-stappen moduleproces is zeer grondig en effectief om deze haken los te maken en te verwijderen.

Het zijn je angst, emotionele pijn en niet-genezen innerlijke wonden die de narcist de kogels geven om je mee te blijven schieten. Wanneer je dat allemaal loslaat, zul je zien hoe machteloos narcisten echt zijn.

Maak krachtige grenzen.

De meeste mensen denken dat iemand je grens moet respecteren om deze te respecteren. Nee, narcisten doen dat niet – je moet het je grenzen respecteren alleen afdwingen. Grenzen worden niet gedaan met het voorlezen of voorschrijven aan iemand.

Grenzen worden gemaakt door actie.

Een toelichting is niet nodig, alleen de uitvoering.

Als iemand weigert je waarden, hart, behoeften, gevoelens en grenzen te respecteren, maak dan geen ruzie, geef geen les en schrijf niets voor – hou geen preek – maar maak je los en bedenk je ware leven zonder deze persoon.

Vertel een narcist niet dat je weggaat, en dat de relatie voorbij is.

Doe het gewoon (na voorbereiding) en blokkeer en verwijder alle contactmiddelen. Als je wordt lastiggevallen, neem dan een interventiebevel. Bingo! Over en uit!

Laat de Trauma, Angst, Pijn en Schaamte los over de onvermijdelijke smeercampagnes.

Nogmaals, zoals alles wat ik met je deel, gaat over de Kwantumwet: zo van binnen in je innerlijke, zo wordt het in je uiterlijke leven. Als je getraumatiseerd bent door wat mensen van je denken, zul je het heel moeilijk hebben.

Als je al je verschrikkingen van vervolging, verlatenheid, ballingschap en zelfs mogelijke vernietiging met NARP loslaat (dit zijn enorme kern menselijke wonden), wees dan jezelf.

Geef alleen om de genezing van wat JIJ over JOU denkt (je zelfbeeld).

Ga door met het genereren van je eigen verbazingwekkende leven. Uiteindelijk ontdek je dat mensen moeiteloos naar je toe komen. Je ontdekt dat mensen het met je eens zijn en dat de narcisten steeds proberen je in diskrediet te brengen.

Er is niets voor jou om met anderen te repareren of te wijzigen, dit gaat echt over het helen van je kernrelatie met jezelf en dan volgt al het andere. Dus zo binnen in je innerlijk, zo wordt het uiterlijk – je zult het zien.

Kalm omgaan met autoriteiten en duidelijk zonder triggers.

Ik weet dat dit zo moeilijk te bereiken is en het kan lijken alsof alle systemen, autoriteiten en juridisch personeel corrupt zijn, tegen jou en zelfs narcistisch.

Het is hier dat ik met je wil praten over de visie (het zelfbeeld)  ‘ik ben’ energie die wonderen creëert, zelfs in de moeilijkste omstandigheden.

Het gaat als volgt:

Toon jezelf in integriteit en degelijkheid zonder emotionele triggers die je verkleinen.
Je bent niet gehecht aan resultaten.
Je weet dat deze ervaring met de narcist is gekozen voor mijn hogere evolutie en dat er geen mislukkingen zijn.
Door alle trauma’s die verband houden met deze situaties uit te schakelen, begin je kalm, schoon en eerlijk te verschijnen.

Laat het anderen ontdekken.

Leg uw feiten vast. Leg het gedrag van de narcist onbewust bloot met bewijs. Stel niet vast dat de narcist een narcist is. Laat het anderen ontdekken.

Dat is wanneer de juiste mensen beginnen te verschijnen. Dan beginnen dingen op hun plaats te vallen en in je voordeel staan.

Als je in deze staten werkt, zul je meer dan formidabel zijn.

Ik kan je niet vertellen hoeveel mensen allerlei veldslagen hebben gewonnen tegen narcisten waar autoriteiten bij betrokken zijn, door aan hun Innerlijk te werken om deze versterkte mindset te bereiken.

In feite is het niet alleen mogelijk – het is echt onvermijdelijk.

Alle lezers die hebben gewonnen met de autoriteiten tegen narcisten, wees zo vriendelijk om je ervaringen hieronder te delen om anderen te helpen inspireren die hier nog mee worstelen.

Oké, dus als je deze dingen met verve doorwerkt, en de trauma’s die ontstaan ​​terwijl je dit doet, wegwerkt, zul je slagen

Je zult weten dat je elke narcist aankan en dan zal het leven zeggen: “Oké, je hebt dit nu”, wat betekent dat ze van je pad zullen verdwijnen.

Je hebt geleerd wat je moest doen.

Maar je moet handelen en NIET bang zijn om eerst te handelen.

Dit is waar we het echte innerlijke werk doen om dit te laten gebeuren, snel en krachtig. Zoals altijd heel erg bedankt voor het zijn van een mooie ziel!

Deel dit artikel met de mensen van wie je houdt en waarvan je weet dat ze zelf geen anderen uitsluiten in je gemeenschappen, zodat zij en hun families ook kunnen ontsnappen aan misbruik.

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media.

Lees meer

Narp herstel-programma of narcissistic abuse recovery programma

Reacties

4 reacties op “Toepassen om je te bevrijden van narcisme. +video”

 1. Jan Van Rooy avatar
  Jan Van Rooy

  Hoe moet ik mij opstellen als een narcist een hele woonwijk manipuleert , en ik een andere weg neem om deze woonwijk te verlaten omdat zij de bewoners heeft zo heeft kunnen overtuigen ,dat ze mij angstvallig nakijken .

 2. johanpersyn avatar

  Je kunt jezelf zo graag zien dat het je volkomen koud laat wat een hele woonwijk denkt. Ik zou zeker geen andere weg nemen en eens vriendelijk terug lachen als ze angstvallig kijken. Zo nu en dan. Begrijp je?

 3. Vincke Karin avatar
  Vincke Karin

  Hoe kan ik mijn hobby en passie als lesgever in een hondenschool verder doen als mijn partner met wie ik een latrelatie heb en die ik wil stopzetten door narcistisch gedrag verder blijven doen. Mijn hart houd nog van de man maar mijn verstand weet dat ik dit zo niet verder kan of wil.
  Toch wil ik absoluut in diezelfde hondenschool verder daar er ook veel vrienden aan verbonden zijn.

 4. johanpersyn avatar

  “die ik wil stopzetten door narcistisch gedrag verder blijven doen.” Mijn hart houd nog ….Dat begrijp ik niet. Ik veronderstel dat je verder doen dubbel hebt gebruikt in je zin. Is hij ook lesgever, is hij een klant, is hij de eigenaar? Een persoon volgt meestal zijn emoties dus zolang dat je die hebt ben je gevoelig voor een narcist. Trouwens iedereen heeft wat narcistisch gedrag en de één al wat minder dan de andere. Ik weet natuurlijk niet wat je met die man hebt meegemaakt. Want ik veronderstel niet dat dat echte liefde is. Zet die relatie gewoon stop als je die niet meer verstandig vindt, dan zul je wel zien wie je echte vrienden zijn of niet en dan kun je beslissen of je absoluut in diezelfde hondenschool verder les wil geven. Vraag je me nu een methode om van die man af te geraken, dan is de beste manier verschrikkelijk saai doen, niets over jezelf vertellen maar vriendelijk blijven en praten over zaken waarvan je zeker weet dat hij niet is in geïnteresseerd. Dat is alles wat ik daarover kan zeggen met de informatie die je me geeft. Groeten Johan

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Voeg je bij 4.588 andere abonnees