Geen enkele narcist kan je naar beneden halen als je dit toepast.

 

In de omgang met een narcist zijn typische ‘menselijke’ regels niet van toepassing!

Je kunt niet verstandig praten, gehoord worden of een oplossing vinden.

In feite wil de narcist GEEN oplossing.

Dus hoe ga je om met deze personen?

Hoe KUNT u vrede, gezond verstand, bevrijding, opluchting in uw leven terugkrijgen?

Zoveel van jullie hebben me gevraagd: ‘Hoe ga ik om met deze narcistische persoon?’

De informatie van vandaag zul je enorm helpen, omdat je een van zijn ultieme tactieken kent om je gek te maken.

 

Ken_je_de_stofzuig_tactieken_van_de_narcist_Slide_1

Als je alle woordsalade, triangulatie, verwarring en pijn wilt verwijderen terwijl je probeert een narcist te behandelen … evenals de angst voor wat ze je kunnen aandoen lees dan verder.
Ik kan niet wachten tot je begrijpt, dit opneemt en weet hoe je met een narcist ECHT kunt omgaan.

Vandaag ga ik meteen beginnen met de 8 dingen die ik weet die je absoluut zullen helpen omgaan met een narcist.

En wees voorbereid, omdat sommige van deze dingen misschien niet zijn wat u dacht.

Vandaag, door dit artikel te lezen, weet je precies hoe je een narcist in je leven moet behandelen die manipulatie gebruikt, ongeacht wie ze zijn of hoe onbetrouwbaar, verwarrend of glad ze zijn.

Het heeft me meer dan tien jaar gekost en werken met honderden mensen aan herstel om elke keer deze formule te zien werken.

Geen enkele narcist kan je naar beneden halen als je dit toepast.

Ik meen het echt, ooit.

Allereerst moeten we echt voorzichtig zijn om te weten dat we te maken hebben met een narcist.

Laten we verduidelijken:
Een narcist is iemand die pathologisch liegt, gewetenloos gedrag vertoont ten koste van anderen en het draait allemaal om hen.

Ze hebben ook een zeer slechte bezorgdheid of aandacht voor anderen, behandelen hen als objecten, hebben een hoog gevoel van recht te hebben op wat ze willen en hebben geen spijt of verantwoordelijkheid voor hun gedrag. Dit is consequent hoe een narcist zich gedraagt.

Als iemand in je leven zo is, moet je weten dat de normale regels voor het omgaan met andere mensen hier niet van toepassing zijn.

Daarom zijn deze specifieke 8 dingen nodig om te weten.

Nul empathie een theorie van menselijke wreedheid

Wees ongevoelig voor het liefdesbombardement van de narcist.

Narcisten zijn uiterst manipulatief en sluw.

Ze weten je aan te spreken, te charmeren en je te vertellen wat je wilt horen om je vertrouwen te winnen. Dit kunnen ze toepassen op elk moment om te bereiken wat zij willen.

Als verstandige volwassen menselijke wezens moeten we narcisme begrijpen of we dat nu graag willen of niet.

We moeten kunnen nagaan of iemand een potentiële narcist is.

De enige manier waarop je kunt nagaan of iemand “echt” is en geen narcist, is door hem of haar een lange tijd te leren kennen.

Als we ons leeg voelen en hongerig zijn naar liefde, complimenten, erkenning  zoeken of voor wat iemand ons ook aanbiedt, zoals het potentieel om zaken te doen en geld te verdienen, zijn we vatbaar voor misbruikers.

Als we ons leeg voelen en alsof we iemand ‘nodig hebben’ om die leemte voor ons te vullen, weet een deskundige manipulator dat alles wat hij hoeft te doen is te verschijnen als ‘de oplossing’ voor ons om er meteen in te springen en ze te geloven en te vertrouwen.

Luister naar je intuïtie, ook al herken je de persoonlijkheid van een giftig persoon misschien niet.

 

Je innerlijke wezen kent het verschil. Als je binnenin pijn voelt, of als er iets is dat niet goed voelt, is er alle kans dat je met een narcist te doen hebt.

Als je merkt dat er iets mis is en dan excuses in je hoofd begint te maken, ben je zeker in de verkeerde relatie en ga je naar verraderlijke wateren.

Dit betekent dat je dingen moet confronteren, je moet niet je inhouden om duidelijkheid te krijgen.

 

Verlies de angst voor kritiek, afwijzing, verlatenheid en straf.

We kennen allemaal dat gevoel van het overhandigen van onze macht aan een narcist!

Zoveel mensen, wanneer ze worden geconfronteerd met iemand die ze giftig, dubieus, onecht of intimiderend vinden, zijn doodsbang om te zich uit te spreken.

Maar je realiseert je misschien niet dat dit een enorm evolutie is dat je gewoon moet passeren om zelf te veranderen. De eigen confrontatie met je angst voor de narcist weerstaan is essentieel voor jouw persoonlijke groei.

Als je niet kunt opstaan, opdagen en spreken, dan ben je nooit een zelfgenererende kracht voor je eigen veiligheid, en zullen onveilige en beledigende mensen en situaties je levenservaring blijven betreden als weerspiegeling van je gebrek aan zelfveiligheid en zelfrespect aan de binnenkant.

 

 

Narcisten zullen de één na de ander blijven komen en geen enkele hoeveelheid ‘proberen ze zelf te kiezen’ zal voor ons het verschil maken.

Dit is je healing- en evolutieles om grenzen te stellen en jezelf te eren.

Hier heb je een ongelooflijke kans om niet alleen een narcist weg te spoelen, omdat ze allemaal uitéénvallen wanneer je een groot helder licht op hen schijnt, maar het zal je ook doen voorbij hen evolueren, als je dit innerlijke werk doet en blijft werken aan de verdere stappen.

Heb je je ooit afgevraagd waarom narcisten en beledigende mensen in je leven blijven komen?

Als dit een moment van helderheid voor u is, wil ik dat u me dat vertelt in de reacties hieronder.

 

Heb geen gehechtheid aan hen om het juiste te krijgen en het juiste te doen.

 

Dit is één van de grootste haken waarmee narcisten je vasthouden en gebruiken om je verslaafd te houden aan het overhandigen van aandacht en narcistische levering.

De narcist heeft niet het vermogen om in het bewustzijn te komen van empathie, bezorgdheid of bewustzijn over de gevoelens en behoeften van andere mensen. Omdat ze het centrum zijn van hun eigen universum heeft dit geen zin om dit te proberen.

Eén van de grootste ziels- en evolutielessen die we van de narcist leren, is dat het alleen wanneer we onze afhankelijkheden verliezen en stoppen met proberen andere mensen te dwingen ons te valideren, ons te bevestigen en ons te geven wat we geloven dat we nodig hebben,dat we vrij zijn om deze  bron voor onszelf te zijn, niet geschokt door het trauma van degenen die dit niet kunnen en niet willen geven.

 

Verlies de angst voor wat de narcist nu kan doen.

Narcisten houden er niet van je te verliezen als een bron van narcistische voorraad.

Wanneer je rond hun wonden danst om ze te repareren, te sussen en deals met ze te maken, hebben ze controle over je.

Wanneer je deze handelingen stopt, kunnen ze vernederend worden en vuil worden in hun manier van doen tegenover jou. Dan valt hun masker af.

 

Dit is wanneer ze zullen proberen je zwakke schakel te vinden.

Voor jou kan het schuldgevoel, medeleven zijn, je beschuldigen of wangedrag, bedreigingen om dingen te beschadigen die voor jou belangrijk zijn, chantage, geld of ondersteuning achterhouden, je bezittingen of kinderen meenemen, bedreigingen om je te vervangen door nieuwe voorraad, beloften van wijzigingen, valse excuses. en krokodillentranen.

De lijst gaat maar door.

Dit is waar je elk trauma in jezelf moet ontgiften dat je gehecht houdt aan de angst en pijn van wat een narcist je kan aandoen en toegeeft aan hun aanvallen, tactieken, of liefdesbombarderen. 

Het NARP 10-stappen moduleproces is zeer grondig en effectief om deze haken los te maken en te elimineren.

Het zijn je angst, emotionele pijn en niet-genezen innerlijke wonden die de narcist de kogels geven om je mee te blijven schieten.

Wanneer je dat allemaal loslaat, zul je zien hoe machteloos narcisten echt zijn.

 

Maak krachtige grenzen.

De meeste mensen denken dat iemand je grens moet respecteren om deze te respecteren.

Nee, narcisten doen dat niet – je moet het jouw grenzen respecteren alleen afdwingen.

Grenzen worden niet gedaan met het voorlezen of voorschrijven aan iemand.

Ze worden gedaan door actie.

Een toelichting is niet nodig, alleen de uitvoering.

Als iemand weigert je waarden, hart, behoeften, gevoelens en grenzen te respecteren, maak dan geen ruzie, geef geen les en schrijf niets voor – hou geen preek – maar maak je los en genereer je ware leven zonder deze persoon.

 

Vertel een narcist niet dat je weggaat, en dat de relatie voorbij is.

Doe het gewoon (na voorbereiding) en blokkeer en verwijder alle contactmiddelen.

Als je wordt lastiggevallen, neem dan een interventiebevel.

Bingo! Over en uit!

 

Laat de Trauma, Angst, Pijn en Schaamte los over de onvermijdelijke smeercampagnes.

Nogmaals, zoals alles wat ik met u deel, gaat over de Kwantumwet: zo van binnen in je innerlijke, zo wordt het in je uiterlijke leven.

Als je getraumatiseerd bent door wat mensen van je denken, zul je het heel moeilijk hebben.

Als je al je verschrikkingen van vervolging, verlatenheid, ballingschap en zelfs mogelijke vernietiging met NARP loslaat (dit zijn enorme kern menselijke wonden), wees dan jezelf, geef alleen om de genezing van wat JIJ over JOU denkt (jouw zelfbeeld)  en ga door met het genereren van je eigen verbazingwekkende leven.

Uiteindelijk ontdek je dat mensen moeiteloos naar je toe komen, het met je eens zijn en dat de narcisten steeds proberen je in diskrediet te brengen.

Er is niets voor jou om met anderen te repareren of te wijzigen, dit gaat echt over het helen van je kernrelatie met jezelf – en dan volgt al het andere.

Dus zo binnen in je innerlijk, zo wordt het uiterlijk – je zult het zien.

 

Kalm omgaan met autoriteiten en duidelijk zonder triggers.

Ik weet dat dit zo moeilijk te bereiken is en het kan lijken alsof alle systemen, autoriteiten en juridisch personeel corrupt zijn, tegen jou en zelfs narcistisch.

Het is hier dat ik met je wil praten over de visie (het zelfbeeld)  ‘ik ben’ energie die wonderen creëert, zelfs in de moeilijkste omstandigheden.

Het gaat als volgt:
Ik toon in integriteit en degelijkheid zonder emotionele triggers die mij verkleinen.
Ik ben niet gehecht aan resultaten.
Ik weet dat deze ervaring met de narcist is gekozen voor mijn hogere evolutie en dat er geen mislukkingen zijn.
Door alle trauma’s die verband houden met deze situaties uit te schakelen, begin je kalm, schoon en eerlijk te verschijnen.

Leg uw feiten vast, leg het gedrag van de narcist onbewust bloot met bewijs en stel niet vast dat de narcist een narcist is. Laat het anderen ontdekken.

 

 

Dat is wanneer de juiste mensen beginnen te verschijnen en dingen op hun plaats beginnen te vallen en in je voordeel staan.

Als je in deze staten werkt, zul je meer dan formidabel zijn.

Ik kan je niet vertellen hoeveel mensen allerlei veldslagen hebben gewonnen tegen narcisten waar autoriteiten bij betrokken zijn, door aan hun Innerlijk te werken om deze staten te bereiken.

In feite is het niet alleen mogelijk – het is echt onvermijdelijk.

Alle lezers die hebben gewonnen met de autoriteiten tegen narcisten, zijn zo vriendelijk om uw ervaringen hieronder te delen om anderen te helpen inspireren die hier nog mee worstelen.

Oké, dus als je deze dingen met verve doorwerkt, en de trauma’s die ontstaan ​​terwijl je dit doet, wegwerkt, zul je slagen.

Je zult weten dat je elke narcist aankan en dan zal het leven zeggen: “Oké, je hebt dit nu”, wat betekent dat ze van je pad zullen verdwijnen.

Je hebt geleerd wat je moest doen.

Maar u moet handelen en NIET bang zijn om eerst te handelen.

Dus nu wil ik je uitnodigen om aan de slag te gaan en een narcistisch-proof te worden, wat je kunt doen door je aan te melden bij mijn gratis innerlijke transformationele middelen.

Je vindt ze aan het einde van deze pagina.

Dit is waar we het echte innerlijke werk doen om dit te laten gebeuren, snel en krachtig.

Klik op deze link en u bent op weg.

 

Zoals altijd heel erg bedankt voor het zijn van een mooie ziel!

Annemie Persyn Declercq.

Orthopedagoge

2 Feedbacks on “Geen enkele narcist kan je naar beneden halen als je dit toepast.”

  1. Hoe moet ik mij opstellen als een narcist een hele woonwijk manipuleert , en ik een andere weg neem om deze woonwijk te verlaten omdat zij de bewoners heeft zo heeft kunnen overtuigen ,dat ze mij angstvallig nakijken .

  2. Je kunt jezelf zo graag zien dat het je volkomen koud laat wat een hele woonwijk denkt. Ik zou zeker geen andere weg nemen en eens vriendelijk terug lachen als ze angstvallig kijken. Zo nu en dan. Begrijp je?

Laat een reactie, vraag of antwoord achter.