Toepassen om je te bevrijden van narcisme.

In de omgang met een narcist zijn typische ‘menselijke’ regels niet van toepassing! Je kunt leren wat je kunt toepassen om je te bevrijden van narcisme.

Je kunt niet verstandig praten, gehoord worden of een oplossing vinden.

In feite wil de narcist GEEN oplossing.

Dus hoe ga je om met deze personen?

Hoe KUNT u vrede, gezond verstand, bevrijding, opluchting in uw leven terugkrijgen?

Zoveel van jullie hebben me gevraagd: ‘Hoe ga ik om met deze narcistische persoon?’

De informatie van vandaag zul je enorm helpen, doordat je één van de vele ultieme tactieken leert kennen om je gek te maken die de narcist meestal gebruikt.

Ken_je_de_stofzuig_tactieken_van_de_narcist_Slide_1
klik voor meer info

Als je alle woordsalade, triangulatie, verwarring en pijn wilt verwijderen lees dan verder. Als je terwijl probeert een narcist te “managen” … evenals de angst voor wat ze je kunnen aandoen, lees dan verder.


Ik kan niet wachten tot je dit begrijpt, dit opneemt en weet hoe je met een narcist ECHT kunt omgaan.

Vandaag ga ik meteen beginnen met de 8 dingen die ik weet die je absoluut zullen helpen omgaan met een narcist.

En wees voorbereid, omdat sommige van deze dingen misschien niet zijn wat u dacht.

Vandaag, door dit artikel te lezen, weet je precies hoe je een narcist in je leven moet behandelen die manipulatie gebruikt. Deze techniek kun je toepassen om je te bevrijden van narcisme ongeacht wie ze zijn. Je kunt dit toepassen hoe onbetrouwbaar, verwarrend of glad ze ook zijn.

Het heeft me meer dan tien jaar gekost. We werken met honderden mensen aan herstel om elke keer deze formule te zien werken.

Geen enkele narcist kan je naar beneden halen als je dit gaat toepassen om je te bevrijden van narcisme.

Ik meen het echt, ooit.

Allereerst moeten we echt voorzichtig zijn om te weten dat we te maken hebben met een narcist.

Laten we verduidelijken:


Een narcist is iemand die pathologisch liegt, gewetenloos gedrag vertoont ten koste van anderen. Het draait allemaal om hen.

Ze hebben ook een zeer slechte bezorgdheid of aandacht voor anderen. Narcisten behandelen hen als objecten. Daarbij hebben ze een hoog gevoel van recht te hebben op wat ze willen. Ook hebben ze geen spijt of verantwoordelijkheid voor hun gedrag. Dit is consequent hoe een narcist zich gedraagt.

Als iemand in je leven zich zo gedraagt dan moet je weten dat de normale regels voor het omgaan met andere mensen hier niet van toepassing zijn.

Daarom zijn deze specifieke 8 dingen nodig om te weten.

Nul empathie een theorie van menselijke wreedheid

Wees ongevoelig voor het liefdesbombardement van de narcist.

Narcisten zijn uiterst manipulatief en sluw.

Ze weten je aan te spreken. Narcisten weten te charmeren. Ze vertellen je wat je wilt horen om je vertrouwen te winnen. Dit kunnen ze toepassen op elk moment om te bereiken wat zij willen.

Als verstandige volwassen menselijke wezens moeten we narcisme begrijpen of we dat nu graag willen of niet.

We moeten kunnen nagaan of iemand een potentiële narcist is.

De enige manier waarop je kunt nagaan of iemand “echt” is en geen narcist, is door hem of haar een lange tijd te leren kennen.

Wanneer ben je vatbaar voor oplichterij?

Als we ons leeg voelen en hongerig zijn naar liefde zijn we vatbaar voor misbruikers. Als we complimenten, erkenning  zoeken zijn we vatbaar voor narcisten. Wat iemand ons ook aanbiedt, zoals het potentieel om zaken te doen en geld te verdienen maakt ons vatbaar voor misbruikers.

Als we ons leeg voelen en alsof we iemand ‘nodig hebben’ om die leemte voor ons te vullen zijn we vatbaar voor oplichters. Besef dat een deskundige manipulator dat alles wat hij hoeft te doen is te verschijnen als ‘de oplossing’ voor ons probleem. Als we er meteen inspringen, ze geloven en vertrouwen in plaats van een langdurig onderzoek doen, zijn we vatbaar voor misbruik.

klik voor meer info

Luister naar je intuïtie, ook al herken je de persoonlijkheid van een giftig persoon misschien niet.

Je innerlijke wezen kent het verschil.

Als je binnenin pijn voelt is er grote kans dat je met een narcist te maken hebt. Wanneer er iets in de relatie is dat niet goed voelt, is er alle kans dat je met een narcist te doen hebt.

Als je merkt dat er iets mis is en als je dan excuses in je hoofd begint te maken, ben je zeker in de verkeerde relatie. Dan ga je naar verraderlijke wateren.

Wat moet je toepassen om je te bevrijden van narcisme? Luisteren naar je innerlijke wezen.

Dit betekent dat je dingen moet confronteren. Je moet je niet inhouden om duidelijkheid te krijgen.

Verlies de angst voor kritiek, afwijzing, verlatenheid en straf.

We kennen allemaal dat gevoel van het overhandigen van onze macht aan een narcist!

Zoveel mensen, wanneer ze worden geconfronteerd met iemand die ze giftig, dubieus, onecht of intimiderend vinden, zijn doodsbang om te zich uit te spreken.

Maar je realiseert je misschien niet dat dit een enorm evolutie is dat je gewoon moet passeren om zelf te veranderen.

De eigen confrontatie met je angst voor de narcist weerstaan is essentieel voor jouw persoonlijke groei.

Als je niet kunt opstaan, opdagen en spreken, dan ben je nooit een zelfgenererende kracht voor je eigen veiligheid. Zo zullen onveilige en beledigende mensen en situaties je levenservaring blijven betreden als een weerspiegeling van je gebrek aan zelf-veiligheid en zelfrespect aan de binnenkant.

Narcisten zullen de één na de ander blijven komen. Ook als je uit een grote hoeveelheid kandidaten zelf probeert je partner te kiezen zal dat voor ons geen verschil maken.

Dit is je healing- en evolutie-les om grenzen te stellen en jezelf te eren.

Hier heb je een ongelooflijke kans om niet alleen één narcist weg te spoelen. Ze vallen allemaal uitéén wanneer je een groot helder licht op hen schijnt. Het zal je ook doen voorbij hen te evolueren, als je dit innerlijke werk doet en blijft werken aan de verdere stappen.

Heb je je ooit afgevraagd waarom narcisten en beledigende mensen in je leven blijven komen?

Als dit een moment van helderheid voor u is, wil ik dat u me dat vertelt in de reacties hieronder.

Heb geen gehechtheid aan hen om het juiste te krijgen en het juiste te doen.

Dit is één van de grootste haken waarmee narcisten je vasthouden. Ze gebruiken je om je verslaafd te houden aan het overhandigen van aandacht en narcistische levering.

De narcist heeft niet het vermogen om bewust te worden van empathie, bezorgdheid of bewustzijn over de gevoelens en behoeften van andere mensen. Omdat ze het centrum zijn van hun eigen universum heeft dit geen zin om dit te proberen.

Eén van de grootste ziel- en evolutielessen die jee van de narcist leert is dat je jouw eigen bron moeten toepassen om je te bevrijden van narcisme.

Het is alleen wanneer we onze afhankelijkheden verliezen en stoppen met proberen andere mensen te dwingen ons te valideren en dat toepassen om je te bevrijden van narcisme dat je vooruitgang boekt.

We dienen niet te vragen aan een narcist om ons te bevestigen. We dienen hen niet te vragen om ons te geven wat we geloven dat we nodig hebben.

Als we vrij zijn om de  bron voor onszelf te zijn, niet geschokt door het trauma van degenen die dit niet kunnen en niet willen geven dan ontdoen we onszelf definitief van narcisme.

Verlies de angst voor wat de narcist nu kan doen.

Narcisten houden er niet van je te verliezen als een bron van narcistische voorraad.

Wanneer je rond hun wonden danst om ze te repareren, te sussen en deals met ze te maken, hebben ze controle over je.

Wanneer je deze handelingen stopt, kunnen ze vernederend worden en vuil worden in hun manier van doen tegenover jou. Dan valt hun masker af.

Dit is wanneer ze zullen proberen je zwakke schakel te vinden.

Voor jou kan het schuldgevoel de zwakke schakel zijn waarop je een grens dien te leggen en toepassen om je te bevrijden van narcisme.

Iemand anders dient een grens te leggen op medelevend zijnen dit toepassen om je te bevrijden van narcisme.

Grenzen ga je dienen te leggen op het je beschuldigen of wangedrag, op bedreigingen om dingen te beschadigen die voor jou belangrijk zijn.

Actie ondernemen om te bevrijden van narcisme door chantage, geld of ondersteuning achterhouden, je bezittingen of kinderen meenemen aan te klagen.

Je onderneemt stappen om een grens te leggen op bedreigingen om je te vervangen door nieuwe voorraad, beloften van wijzigingen, valse excuses. en krokodillentranen.

toepassen om je te bevrijden van narcisme cover voor narcisme.blog, een vrouw met handtas die roltrap afgaat
klik om meer info

De lijst gaat maar door.

Dit is waar je elk trauma in jezelf moet ontgiften dat je gehecht houdt aan de angst en pijn van wat een narcist je kan aandoen en toegeeft aan hun aanvallen, tactieken, of liefdesbombarderen. 

Het NARP 10-stappen moduleproces is zeer grondig en effectief om deze haken los te maken en te elimineren.

Het zijn je angst, emotionele pijn en niet-genezen innerlijke wonden die de narcist de kogels geven om je mee te blijven schieten.

Wanneer je dat allemaal loslaat, zul je zien hoe machteloos narcisten echt zijn.

Maak krachtige grenzen.

De meeste mensen denken dat iemand je grens moet respecteren om deze te respecteren.

Nee, narcisten doen dat niet – je moet het jouw grenzen respecteren alleen afdwingen.

Grenzen worden niet gedaan met het voorlezen of voorschrijven aan iemand.

Grenzen worden gemaakt door actie.

Een toelichting is niet nodig, alleen de uitvoering.

Als iemand weigert je waarden, hart, behoeften, gevoelens en grenzen te respecteren, maak dan geen ruzie, geef geen les en schrijf niets voor – hou geen preek – maar maak je los en genereer je ware leven zonder deze persoon.

toepassen om je te bevrijden van narcisme, cover foto voor narcisme.blog
Klik voor meer info

Vertel een narcist niet dat je weggaat, en dat de relatie voorbij is.

Doe het gewoon (na voorbereiding) en blokkeer en verwijder alle contactmiddelen.

Als je wordt lastiggevallen, neem dan een interventiebevel.

Bingo! Over en uit!

Laat de Trauma, Angst, Pijn en Schaamte los over de onvermijdelijke smeercampagnes.

Nogmaals, zoals alles wat ik met u deel, gaat over de Kwantumwet: zo van binnen in je innerlijke, zo wordt het in je uiterlijke leven.

Als je getraumatiseerd bent door wat mensen van je denken, zul je het heel moeilijk hebben.

Als je al je verschrikkingen van vervolging, verlatenheid, ballingschap en zelfs mogelijke vernietiging met NARP loslaat (dit zijn enorme kern menselijke wonden), wees dan jezelf.

Geef alleen om de genezing van wat JIJ over JOU denkt (jouw zelfbeeld).

Ga door met het genereren van je eigen verbazingwekkende leven.

Uiteindelijk ontdek je dat mensen moeiteloos naar je toe komen. Je ontdekt dat mensen het met je eens zijn en dat de narcisten steeds proberen je in diskrediet te brengen.

Er is niets voor jou om met anderen te repareren of te wijzigen, dit gaat echt over het helen van je kernrelatie met jezelf – en dan volgt al het andere.

Dus zo binnen in je innerlijk, zo wordt het uiterlijk – je zult het zien.

toepassen om je te bevrijden van naricsme cover foto voor narcisme.blog
klik op de afbeelding voor meer info

Kalm omgaan met autoriteiten en duidelijk zonder triggers.

Ik weet dat dit zo moeilijk te bereiken is en het kan lijken alsof alle systemen, autoriteiten en juridisch personeel corrupt zijn, tegen jou en zelfs narcistisch.

Het is hier dat ik met je wil praten over de visie (het zelfbeeld)  ‘ik ben’ energie die wonderen creëert, zelfs in de moeilijkste omstandigheden.

Het gaat als volgt:


Toon jezelf in integriteit en degelijkheid zonder emotionele triggers die mij verkleinen.
Je ben niet gehecht aan resultaten.
Je weet dat deze ervaring met de narcist is gekozen voor mijn hogere evolutie en dat er geen mislukkingen zijn.
Door alle trauma’s die verband houden met deze situaties uit te schakelen, begin je kalm, schoon en eerlijk te verschijnen.

Laat het anderen ontdekken.

Leg uw feiten vast. Leg het gedrag van de narcist onbewust bloot met bewijs. Stel niet vast dat de narcist een narcist is. Laat het anderen ontdekken.

Dat is wanneer de juiste mensen beginnen te verschijnen. Dan beginnen dingen op hun plaats te vallen en in je voordeel staan.

Als je in deze staten werkt, zul je meer dan formidabel zijn.

Ik kan je niet vertellen hoeveel mensen allerlei veldslagen hebben gewonnen tegen narcisten waar autoriteiten bij betrokken zijn, door aan hun Innerlijk te werken om deze versterkte mindset te bereiken.

In feite is het niet alleen mogelijk – het is echt onvermijdelijk.

Alle lezers die hebben gewonnen met de autoriteiten tegen narcisten, wees zo vriendelijk om uw ervaringen hieronder te delen om anderen te helpen inspireren die hier nog mee worstelen.

Als je je totaal niet kunt vinden in het pad van geweldloze online gemeenschapsvorming dan is onze ondersteuningsgroep niets voor jou.

Oké, dus als je deze dingen met verve doorwerkt, en de trauma’s die ontstaan ​​terwijl je dit doet, wegwerkt, zul je slagen.

Je zult weten dat je elke narcist aankan en dan zal het leven zeggen: “Oké, je hebt dit nu”, wat betekent dat ze van je pad zullen verdwijnen.

Je hebt geleerd wat je moest doen.

Maar u moet handelen en NIET bang zijn om eerst te handelen.

Dus nu wil ik je uitnodigen om aan de slag te gaan en een narcistisch-proof persoon te worden, wat je kunt doen door je aan te melden met je beste email en deze website volgen onderaan de pagina.

Volg ons gratis en lees verder


Het is belangrijk om te zeggen dat dit geen stap is naar een betaalmuur. We hebben meer lezers nodig die ons volgen om onze onafhankelijke blog te ondersteunen. Dan krijgt u ook een email als er een nieuw artikel is.

Zonder dat u deze eenvoudige stap zet, lopen we inkomsten mis uit gepersonaliseerde advertenties – een cruciale financieringsbron voor onze toekomst.

Door dit te doen, helpt u ervoor te zorgen dat onze rapportage gratis beschikbaar blijft voor iedereen, en als we u herkennen wanneer u terugkomt, kunnen we ook uw nieuwsbeleving verbeteren.

U kunt nog steeds uw eigen privacy-instellingen beheren. Dank U.

Dit is waar we het echte innerlijke werk doen om dit te laten gebeuren, snel en krachtig.

Zoals altijd heel erg bedankt voor het zijn van een mooie ziel!

QUANTOM HEALING STARTER PACK


Deel dit artikel met de mensen van wie je houdt en waarvan je weet dat ze zelf geen anderen uitsluiten in je gemeenschappen, zodat zij en hun families ook kunnen ontsnappen aan misbruik.

Als je je totaal niet kunt vinden in het pad van geweldloze online gemeenschapsvorming dan is onze ondersteuningsgroep niets voor jou.

Annemie Persyn Declercq
Orthopedagoge

Indien je wenst te groeien in zelfliefde en u wenst uw narcistisch ziel trauma te herstellen word nu lid van onze Privé Support Group VKoN. Lees eerst de info voordat uw aanvraag te doen. Voor wie is VKoN bedoeld? Iedereen die genoeg heeft van een teleurstellend leven en zichzelf, en die bereid is om innerlijk werk te doen om te genezen.

Op 26 en 27 september organiseert Melanie Tonia Evans het “You Can Thrive After Narcissistic Abuse evenement”. Dit is een live online Première Global Healing workshop voor iedereen die lijdt aan misbruik van een echtgenoot, partner, familielid, vriend, baas, collega of ander individu.

Deze gebeurtenis is belangrijk voor u, ongeacht uw geslacht of leeftijd. Hoe lang geleden u gescheiden bent van deze persoon speelt geen rol. Zelfs als ze nog steeds in je leven zijn ben je welkom.

Klik voor meer info

Hier is een samenvatting van wat Melanie behandelt tijdens de komende workshop:

🔮 Hoe word je glashelder en krijg je klaarheid als de persoon waarmee je te maken hebt je narcistisch misbruikt.

✅ De #1 factor die bepaalt of ze in staat zijn om te veranderen.

!?️ Hoe herken je de meest voorkomende persoonlijkheidskenmerken in JOU die je een doelwit maken voor narcisten. Hoe je in de toekomst kunt stoppen met het aantrekken van misbruikers.

💻 De 6 redenen waarom de meeste mensen niet herstellen van misbruik.

Dit zal u niet meer gebeuren na deze workshop!

⚖ Hoe kun je omgaan met een narcist in moeilijke situaties zoals co-ouderschap, voogdij gevechten, echtscheiding en andere juridische / zakelijke deals.

⚕ Hoe te genezen van trauma symptomen zoals C-PTSS, angst, depressie en fibromyalgie en leven vrij van hen eens en voor altijd.

Deze gebeurtenis is niet alleen bedoeld om u te helpen los te komen en te genezen van elke misbruiksituatie. Dit healing event leert u ook hoe u een nieuw en bloeiend leven kunt creëren die giftige mensen niet langer kunnen beïnvloeden.

Als je dit soort relaties hebt meegemaakt, kan ik je sterk aanbevelen om deel te nemen aan een hele dag “healing event”.

Laat Melanie je leren hoe je kunt verschuiven van een slachtoffer van misbruik naar een bloeier na misbruik op een manier die gemakkelijk te begrijpen en onmiddellijk van toepassing is op je leven.

Ik ken Melanie’s werk en wat ze zal delen is de meest geavanceerde en impactvolle informatie over genezing van giftige en beledigende relaties.

Het is Melanie’s diepe begrip van het trauma toegebracht door narcisten die haar passie om zo veel mogelijk mensen te helpen om te genezen aanwakkert. En Melanie’s wijsheid en genezingsprocessen hebben zoveel mensen geholpen hun leven te herstellen en voorbij het overleven naar een echt bloeiend leven te gaan.

Dit is een zeldzame kans voor u om rechtstreeks te leren van een vertrouwde collega die een bekende misbruik herstel expert is.

Klik hier om uw ticket voor deze baanbrekende misbruikherstel gebeurtenis veilig te stellen.

PLUS zo veel meer …

PS Ik heb gezien dat Melanie ook een aantal spannende bonussen heeft voor u ook! Na aankoop van uw ticket krijgt u direct toegang tot het volgende:

De 50 Traits of a Narcissist Checklist zodat u kunt achterhalen of u te maken hebt met een narcist.

Plus een exclusieve 35 minuten durende videotraining genaamd “The 6 Mistakes That People Make When Recovering From Abuse”. Dit biedt een uitstekend startpunt voor je genezingsreis.

Klik hier om je ticket te reserveren en om alle speciale bonussen te ontvangen.

Zowel vrouwen als mannen kunnen misbruikers of slachtoffers zijn, dus beschouw mijn voornaamwoordkeuze niet als een implicatie dat het ene geslacht misbruikt en het andere het slachtoffer is.

Annemie Persyn Declercq

4 Feedbacks on “Toepassen om je te bevrijden van narcisme.”

  1. Hoe moet ik mij opstellen als een narcist een hele woonwijk manipuleert , en ik een andere weg neem om deze woonwijk te verlaten omdat zij de bewoners heeft zo heeft kunnen overtuigen ,dat ze mij angstvallig nakijken .

  2. Je kunt jezelf zo graag zien dat het je volkomen koud laat wat een hele woonwijk denkt. Ik zou zeker geen andere weg nemen en eens vriendelijk terug lachen als ze angstvallig kijken. Zo nu en dan. Begrijp je?

  3. Hoe kan ik mijn hobby en passie als lesgever in een hondenschool verder doen als mijn partner met wie ik een latrelatie heb en die ik wil stopzetten door narcistisch gedrag verder blijven doen. Mijn hart houd nog van de man maar mijn verstand weet dat ik dit zo niet verder kan of wil.
    Toch wil ik absoluut in diezelfde hondenschool verder daar er ook veel vrienden aan verbonden zijn.

  4. “die ik wil stopzetten door narcistisch gedrag verder blijven doen.” Mijn hart houd nog ….Dat begrijp ik niet. Ik veronderstel dat je verder doen dubbel hebt gebruikt in je zin. Is hij ook lesgever, is hij een klant, is hij de eigenaar? Een persoon volgt meestal zijn emoties dus zolang dat je die hebt ben je gevoelig voor een narcist. Trouwens iedereen heeft wat narcistisch gedrag en de één al wat minder dan de andere. Ik weet natuurlijk niet wat je met die man hebt meegemaakt. Want ik veronderstel niet dat dat echte liefde is. Zet die relatie gewoon stop als je die niet meer verstandig vindt, dan zul je wel zien wie je echte vrienden zijn of niet en dan kun je beslissen of je absoluut in diezelfde hondenschool verder les wil geven. Vraag je me nu een methode om van die man af te geraken, dan is de beste manier verschrikkelijk saai doen, niets over jezelf vertellen maar vriendelijk blijven en praten over zaken waarvan je zeker weet dat hij niet is in geïnteresseerd. Dat is alles wat ik daarover kan zeggen met de informatie die je me geeft. Groeten Johan

Geef een reactie, vraag of antwoord.