Krachtig leven is moeilijk voor kinderen met ouders met persoonlijkheidsstoornis!

Krachtig leven is moeilijk voor kinderen met ouders met persoonlijkheidsstoornis!

Jezelf ontwikkelen om krachtig jezelf te zijn is natuurlijk eng in zo’n situatie.

Bovendien is jezelf ontwikkelen ook confronterend als je krachtig wil leven. Het is ongemakkelijk. Accepteren van de realiteit is op zich al heel moeilijk. Als kind hou je van je ouders, bij de meeste kinderen is dit zo, maar stel dat je ouders een persoonlijkheidsstoornis hebben waardoor onvoorwaardelijke liefde krijgen er niet in zit.

Het gevolg is dat je daardoor veel geleden hebt, misschien geen jeugd hebt gehad, of misschien dit ook door een verslaving hebt gecompenseerd om in die omstandigheden te kunnen overleven.

Bijgevolg leef je met een grote angst. Soms voel je je waardeloos, ook als je al de volwassen leeftijd hebt bereikt.

Ook die confrontatie met jezelf is ongemakkelijk. Grenzen en angsten voor confrontatie, dat is allemaal ongemakkelijk innerlijk werk, maar het is zo nodig als je worstelt met confrontatie, als je worstelt met je stem te laten horen.

Je weet wat je waarden, je behoeften en grenzen zijn, maar je hebt het moeilijk om ze te doen respecteren omdat je nog steeds naar “hun” liefde verlangt.

Als je worstelt met dergelijke confrontaties en als je nog steeds angst hebt als je erover nadenkt, dat je een narcist zou kunnen tegenkomen bijvoorbeeld, of opnieuw verliefd wordt op een narcist, deel dat met ons.

Laat het ons weten in de reacties hieronder, want je gaat verschieten: Het komt vaak voor.
Over de angsten heen komen voor kritiek, afwijzing, verlating of straf als je jezelf bent moet je doen.

leven krachtig
Alles voor zelfgenezing vind je hier

Misschien ga je dat eerst oefenen in jouw gedachten als je krachtig wil leven.

Je wilt jezelf niet verliezen. Als je een grens legt, je een vraag stelt, of je moet een schriftelijke overeenkomst sluiten, of je zegt tegen iemand: “Ik ben nog niet klaar om met je naar bed te gaan. Ik doe dat niet. Ik wil eerst iemand dieper leren kennen. Dat is voor velen uit de comfortzone komen.

Als ze je dan bekritiseren, afwijzen, verlaten of straffen, goed, dat laat je de rotzooi zien die je niet wilde, maar die er wel is. Ze lieten je zien wie ze waren. Ze passen niet bij jou.

In plaats van daar bang voor te zijn, kun je het ook zo bekijken:

“Bedankt dat je me hebt laten zien dat je niet voor mij bent.”
Of het nu een vriendschap is, of het een baas is, of wie het ook in je leven is, of een intieme partner, maak niet alleen contact met mensen omdat ze charmant zijn. Vertrouw hen niet zomaar omdat ze charmant zijn of omdat het goed voelt om dat te doen.

Doe uw huiswerk om krachtig te leven.

Bekijk mensen. Neem je tijd. Zoek het na verloop van tijd uit – wees jezelf. We zouden niet iemand rechtstreeks in onze auto laten springen en ermee laten rijden. We laten niet zomaar onze voordeur open staan en iedereen binnen.

Dus je doet dat in het vervolg ook niet met je ziel, met je emotionele zelf, je seksuele zelf, je financiële zelf. Je neemt de tijd, want dat is wat een verstandige, gezonde volwassene doet.

Maar dan moet je durven nee zeggen.

Bovendien moet je durven vooral zorgen dat je jezelf graag genoeg ziet, jezelf volledig respecteert zodat je niet meer emotioneel getriggerd wordt. Dat vraagt innerlijk werk. Dat je de angst mag overwinnen. Hoeveel angst heb je nog om op te komen voor jezelf?

Hoe ga je op weg naar krachtig leven?

Ik hoop dat dit je de hoop heeft gegeven dat er een manier is om een ​​ongelooflijk leven te creëren na narcistisch misbruik.

Deze punten zijn krachtig. Ze stellen je in staat om de plaats van gebroken, slachtoffer, hulpeloosheid en hopeloosheid te verlaten, om de controle over je leven terug te nemen.

Ik beloof je met heel mijn hart dat er duizenden en duizenden Thrivers – bloeiers in onze gemeenschap zijn die alles hebben verloren. Ze hadden zelfs hun wil om te leven verloren op een bepaald moment. Maar als ze werkten aan zichzelf transformeert hun leven onherkenbaar als gevolg van hun toewijding aan hun genezing.

Hopelijk heeft dit artikel je inspiratie, hoop en je innerlijke licht gegeven om te geloven dat dit ook voor jou mogelijk is!

Misschien kun je zien hoe ver je bent gekomen met het opbouwen van je nieuwe leven na narcistisch misbruik. Dan is dit een mooie bevestiging voor je!

Misschien heeft dit artikel je kunnen helpen de gebieden te benadrukken die jouw aandacht vereisen op dit moment, wie weet?

Degenen onder jullie die een geweldige genezing hebben gedaan met NARP (ENG)om uit de kwelling van narcistisch misbruik te komen, maar nu weten dat je je reis voorbij narcistisch misbruik nog verder wilt gaan – dan kan ik niet genoeg aanbevelen om de Empowered Self-cursus (ENG) te checken.

Deze uitgebreide cursus, vol diepgaande journaaloefeningen en krachtige Quanta Freedom Healings helpt je om duidelijk te worden over je waarden, grenzen en het opzetten en scheppen van je nieuwe leven – en hoe je dit krachtig kunt manifesteren!

Ik heb ook nog een HEEL speciale suggestie voor je…

Melanie heeft zojuist een magische, hands-on, 10-weekse Thrive Bootcamp voltooid met honderden prachtige deelnemers van over de hele wereld.

De genezingsresultaten en versnellingen overtroffen zelfs haar Thriver-verwachtingen!

De volgende ongelooflijk krachtige genezingservaring van 10 weken komt eraan om krachtig te kunnen leven.

U kunt zich hier aanmelden voor de vroegboeklijst om als eerste kans te maken om u te registreren.

Zoals altijd ben ik erg enthousiast over uw opmerkingen en vragen over dit onderwerp hieronder!

Zoek een therapeut met de bedoeling om over jouw gevoelens te praten (vooral als je zelfmoordgedachten hebt).

Een gekwalificeerde therapeut die narcisme begrijpt kan u helpen uw gezond verstand en gevoel van eigenwaarde te behouden, terwijl u te maken hebt met een narcist.

Ten slotte heb je hier geen relatietherapeut voor nodig, als de narcist in je leven toevallig je echtgenoot is. In feite kun je beter alleen naar de therapeut gaan. 

Zorg ervoor dat de therapeut enige expertise in narcisme heeft. Als de therapeut niet begrijpt wat er gaande is zoek dan een betere. 

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw commentaar en like.

Lees meer