Je wordt als mooi gezien

Je wordt als mooi gezien

Weet alsjeblieft, de mooiste mensen, van binnen en van buiten, worden narcistisch misbruikt. Maar … begrijpelijkerwijs … VOEL je je misschien helemaal niet mooi. Ik begrijp dat.

Ik herinner me dat ik na misbruik uitgemergeld was met uitgevallen haar, ingevallen ogen, rimpels en een slappe huid overal, denkend: “Ik ben klaar” en “Wie zou er OOIT weer van me houden?” Dit is de reden waarom ik zo gepassioneerd ben dat je hiervan herstelt, niet alleen voor de gezondheid van je ziel, maar OOK voor je wederopstanding van “schoonheid”.

Het is belangrijk voor vrouwen om zich mooi te VOELEN over hoe we worden gezien en ontvangen in de wereld. Evenals wanneer we in de spiegel kijken! Het is natuurlijk en gezond om om ons uiterlijk te geven. Thriver schoonheid zit niet diep in de huid, het is een uitstraling die van binnenuit gloeit.

mooi gezien
Ontdek het narp-herstelprogramma

Ik heb dames in deze gemeenschap ontmoet, die hersteld zijn van misbruik, en verbluffend AANTREKKELIJK zijn, hoofden doen draaien en mensen magnetisch tot zich aangetrokken doen voelen, TOTAAL ongeacht hun leeftijd en lichaamstype. Omdat zielschoonheid, die van binnenuit naar buiten komt, boven ALLE schoonheid gaat!

Als dit artikel resoneert met je, deel het dan alsjeblieft. We houden onze blog volledig zonder advertenties en delen helpt ons om meer mensen op hun reis te helpen. Volg ons ook op sociale media. Geef deze tekst een waardering door uw aantal sterren vast te leggen!

Lees meer

knop voor alle groeitaken
dr. Nicole LePera holistic-psychologist

door

Tags:

Reacties

We zijn benieuwd naar je reactie hieronder!Reactie annuleren

Disclaimer/Vrijwaring

Door toegang te krijgen tot deze blog, of video erken je, begrijp je en ga je ermee akkoord dat de inhoud van die video/blog geen therapie is en niet bedoeld is om therapie te verstrekken en het vormt geen medisch, juridisch of ander professioneel advies en/of behandeling. Je erkent en begrijpt dat auteurs van deze blog/video geen erkende therapeuten zijn, psychiaters, psychotherapeuten, artsen of andere medische, psychologische en/of psychiatrische professionals en gaat ermee akkoord om indien nodig de juiste medische en/of therapeutische behandeling te zoeken.

Jij erkent, begrijpt en gaat ermee akkoord, en verklaart dat je gekwalificeerd bent voor de aard van de inhoud van deze blog en video, in goede gezondheid en in een goede fysieke en mentale conditie om deel te nemen aan dergelijke activiteiten. Je bent het er verder mee eens en verbindt je, dat als je op enig moment van mening bent dat je deelname aan een activiteit die voorkomt in een video, in een groeitaak, of blog, of video’s jezelf of anderen zou kunnen in gevaar brengen, je zult weigeren om hieraan deel te nemen. Of als een dergelijke activiteit is begonnen, onmiddellijk verdere deelname aan dergelijke activiteit zal stoppen. Als je deelneemt aan een activiteit, doe je dat vrijwillig en willens en wetens en je alle risico’s van materiële schade, persoonlijk letsel en/of overlijden voor jezelf of anderen op zich neemt voortvloeiend uit je deelname aan dergelijke activiteiten.

Voeg je bij 4.606 andere abonnees